ĦĄЯĄmÍ

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
yepyeni taptaze amodumuz ĦĄЯĄMÍ =) neler yapıo acaba :saskin hadi merağımızı giderelim biras =))

2lucug4.jpg

infatuate:
slm harami ( gerçi hala black diesim gelio ama =) )

ĦĄЯĄMÍ:
slm yenge :D

infatuate:
nasılsın ? herşey yolunda mı ?

ĦĄЯĄMÍ:
çok şükür iyiyim herşey mükemmel :D

infatuate:
supermiş =)
infatuate:
öncelikle ismini we yaşını öğrenelim ?

ĦĄЯĄMÍ:
adım ilker 25 yaşındayım

infatuate:
neler yapar ilker ? anlatırmısın bize biras ?

ĦĄЯĄMÍ:
iş olarak turizim le uğraşıyorum diyebiliriz denizciyim kışın evde olurum. çalıştığım yat karaya çekilmiş olur sezon açıldığında işe başlarım tam bir deniz aşığıyımdır :D vaktimin çoğu nette geçer az uyurum :D

infatuate:
çok eğlenceli olsa gerek =)

ĦĄЯĄMÍ:
evet işimi çok seviyorum

infatuate:
nerelisin ilker kaç kardeşsiniz ?

ĦĄЯĄMÍ:
mersinliyim ama antalyada büyüdüm ( niyeyse bunu hep sölerim :D ) 3 kardeşdik ama 3 sene önce bizimkiler sağolsun bi kaza yaptılar dörtledik :D

infatuate:
ehehe, tekne kazıntısı =))

ĦĄЯĄMÍ:
kesinlikle bide bana benzetiyorlar hıhh

infatuate:
pek hoşnut değilsin anlaşılan =)

ĦĄЯĄMÍ:
yok yahu severim kardeşimi ama tek erkek çocuktuk artık pabucumu damdan alıp giyiyorum

infatuate:
pabucunu paylaşacağın kimse yok mu :melek

ĦĄЯĄMÍ:
bu soruya sadece derin bir offffff çekerek cevap versem :D

infatuate:
hmm derinden bi yara war sanki =))

ĦĄЯĄMÍ:
geçmişe gömmeye çalıştığım bir hikaye diyelim

infatuate:
peki bakalım =) seni mutlu eden çığrından çıkaran şeyler nelerdir ?

ĦĄЯĄMÍ:
beni en çok uğraştığım işim mutlu eder. yani deniz de diyebiliriz. çok nahif biriyimdir aslın ya yani çabuk mutlu olurum. sahilde oturup bir kahve içmek bile acayip mutlu eder beni =)

infatuate:
ne güsel =) senin için hayatının son perdesinde ne war ?

ĦĄЯĄMÍ:
küçük bir sahil kasabasın küçük bir balıkçı kayığıyla yaşayan sevimli tonton bir dede olmak

infatuate:
çok güsel =)
infatuate:
yeşil we pembenin anlamları nedir senin için ?

ĦĄЯĄMÍ:
pembe hani şu bi dizi vardı show da cennet mahallesi onu anımsattı yeşilde çayır çimen falan dermişim şaka tabi pembe nezaket diyelim incelik, yeşil ferahlaık ( ama denizci adama mavi sorulurdu be yenge ) :D

infatuate:
ondan sormadım zaten =))

infatuate:
sıra hackhell'de =)) anlat bakalım =)

ĦĄЯĄMÍ:
hımmm benim hh ile tanışmam diğer benzer hikayeler gibi sömürücülük ile başladı :D ama nasıl sömürü insan bi nefes alır be o derece yani ne ararsam var. :D ilk olarak sömürdüğüm paylaşımlara tşk etmekle başladım daha sonra bir gün ilk mesj kendiliğinden geliverdi :D ondan sonra paylaşım adına bişeyler yapmaya çalıştım hep ve çok güzel dostlar da kazandım thanks hackhell vazgeçilmezsin :D

infatuate:
en yeni modumuz sensin, heyecan war mı birascık =)

ĦĄЯĄMÍ:
olmazmı dün sen yokken bir konu açıldı kapatsammı kapatmasammı diye titrerken reac sağolsun hızır gibi yetişti benide titremekten kurtardı :p

infatuate:
ehehe olur o kadar =)
infatuate:
peki seni sinirlendiren we hoşuna giden şeyler nelerdir sitede ?

ĦĄЯĄMÍ:
hımm önce sinirlendirenlerden başlayalım :D bencillik, ukala tavırlar, saygısızlık, hoşgörüsüzlük, ve herşeyi biliyorum havası. bunlar beni çileden çıkarır zaman zaman çok sinirlenirim. ama şu sıralar imdadıma online oyun bölümü yetişiti sinirlendiğim zaman oraya kaçarım :D dediğim gibi bazen çok kızarım ama çok çabuk sinirim geçer ve kin tutmam çok kızmış olduğum biri bana karşı ılıman bir adım atsa ben 10 adım atarım hoşuma giden şeyler yukarda saydıklarımın tam tersi. hoşgörü, alçak gönüllülük, saygı vs uzar gider öle adamlar varki etrafı için çabalayıp duran, ihtiyacın olduğunda hemen yardım eden bu çok hoşuma gidiyor işte =)

infatuate:
güselmiş =)
infatuate:
son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler warmı ilker ?

ĦĄЯĄMÍ:
valla yenge dark ile umarım mutlu mesut bir ömür sürüp beraber yaşlanıp torun tombalak sahibi olursunuz =) hh le gelince ayaklarını denk alsınlar tenhada gıstırırım :D şaka bir yana hepinizi seviyorum hh milletinin insanları :)

infatuate:
tşk ederim güsel dileklerin, düşüncelerin we bu güsel sohbetin için =)

ĦĄЯĄMÍ:
ben tşk ederim

infatuate:
görüşmek üzere =)

ĦĄЯĄMÍ:
iyi forumlar

edit: ĦĄЯĄMÍ'nin askerlik macerasını dinleyimmi =))

ĦĄЯĄMÍ:
ban askerliğimi topçu olarak yaptım. piyadelerin havan bizimde top atışımız vardı. bu sebebten 1 haftalığına intikale çıkmıştık. hazırlıklar yapılmış ordugah kurulmuş. çalışmalar deneme atışları başlamıştı. asıl atışlar tugay komutanı denetlemeye geldiğinde olucaktı. o yüzden müthiş bir koşuşturma vardı. ve sonunda beklenen gün geldi. denetleme günü herkes göreve hazır yerlerinde bekliyordu. bölük komutanım bana bulunduğumuz tepeden inip yolu kesmemi söyledi. civar köylere haber verilmişti atış var diye ama ne olur olmaz diye tedbir amaçlı yolu kesmeye gönderildim. tepeden inip yolun ortasında tüfeğimle nöbete durdum. piyadelerin havan atışları başlamıştı. az sonra ilerde küçük bir kamyonet belirdi. kamyonet atış yapılan bölgeye yani bana doğru gelmeye başladı. hemen koşup durdurdum. dedim geçemezsin atış var yasak. cenazem var asker abi geçmem lazım dedi. dedim olmaz emir verildi seni geçiremem. adam başladı ısrar etmeye. ben olmaz o olur derken başladık itişmeye. adam atladı kamyona çekil geçicem diye ben geçtim önüne dur ateş ederim diye. ve sonrası sanki kemal sunal filimi gibi adamın cevabı salak şarjörsüz silahlamı vuracan beni oldu. ve gaza basıp geçti gitti arkasından baka kaldım. tüfeğim şarjörsüzdü :)

the end :clap​

İyi niyetinden şüphe etmediğim bi arkadaşımızı biraz daha tanımış olduk teşekkürler. Font rengi yine problem ya da ben doktora gideyim :D Çünkü okuduktan sonra forumun renkleri yine siyah beyaza yaklaştı :S :D

hocus sen bi doktora görün bence de....

tekne kazıntısı ve şarjör olayı çok güzeldi...

bu röportaj için ikinize de teşekkürler....

Şarjör olayı bitirdi beni :D şu söyleşilerin sonu illa böyle mi olmalı yani bütün ciddiyeti bitiriyo :) sağol yenge, sağol Harami.

Elinize Saglik Haramİ Tanismak Istedigim Birisiydi
Yine Guzel Rop Olmus.....
AYRICA MERAK ETTIM HARAMI BOLUK KOMUTANIN O KAMYONU GORUNCE NE YAPTI :)

biraz daha tanımış olduk...
Ayrıca askerlik anına bittim :durdurun

ellerınıze saglık guzel roportaj.

kankı lem asker maceranda ıı mıs. ahhh ahhh ne maceralar var askerde anlat anlat bıtmez. kankı bı yat ayarlada dugunu yatta yapalım :durdurun

öncelikle yenge teşekkür ederim bu güzel sohbet için =)

maximus' Alıntı:

kankı lem asker maceranda ıı mıs. ahhh ahhh ne maceralar var askerde anlat anlat bıtmez. kankı bı yat ayarlada dugunu yatta yapalım :durdurun

limandaki bütün yatlar emrinde dai :D

SkуAηGєL' Alıntı:
AYRICA MERAK ETTIM HARAMI BOLUK KOMUTANIN O KAMYONU GORUNCE NE YAPTI :)

çok şükür bir ceza almadık =)

önceki nick neydıki bu aralar benım kafa basmıyo :C

ehehe yine eğlenceli bi sohbet olmuş =)
ben black demeyi tercih ediyorum eğer bi sakıncası yoksa :=)
Çok sevdiğim insanlar arasındasın
Umarım Hayatında Hep Mutlu Olursun !..

Teşekkürler İnfatuate ve ĦĄЯĄMÍ. Güzel bir reportaj olmuş. :biggrin İkinizede her zaman mutluluklar dilerim. Tanışmak ve tanıştırılmak bir harika.:clap

ehehehhhee şarjörsüz silahh wayy be :D:D:D
gsl bi rop. olmuş saol infatıate ve harami :D:D:D

Geri