Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağlatmak Kolay Meleğim Ağlatmak Kolay ;
Ağlamakta olay ...
0 Her Döktüğüm Gözyaşının Binbir Ahı Var Sana !!
Utanmaz Karakterine Sadece Kendine Gülen Gamzene
Aşkı Sevemeyişlerine ; Hediyem Olsun ...
Hergün Anacağım Adını ...
Hergün Hatırlayacagım Boynumu Büken Satırlarını ...
Hergün Biraz Daha Nefret Edeceğim Senden...
ve Sen Nefrete Doymayacaksın ...
Unutmayacağım ; Unuttuğun Anları ...
Ben Kendimi Unuttuğum vakitlerde ;
Sen Unuttuğunu Hatırlayacaksın ...
Bıraktığın yerde
Gözyaşlarına Saldıgın Mahallede ;
yürüdükce İnsafsızlığına yaklaşacaksın ...
Pişman Olduğun Gün ;
Beni Soracaksın Bensizliğine ...
Bensizlik ; CEZAM SANA BENZEMEK OLSUN !
Aşkım Kadar Nefretimde Baki ...
diyerek Haykırdığı Zaman ...
İşte O Zaman ...
O Zaman ... Zaman ... Zam ... An ...
Yeterince içten ve samimi dua ederseniz Allah tüm isteklerınızı gerçekleştırır...O yüzden tüm içtenlıgınızle dua ederken ne olur olsun demeyın ...Hayırlıysa olsun diyin....
içimdeki çocuk gitmesin istiyorum hiç bir yere... yaşım kaç olursa olsun...
beklesin dursun... annesinden, ekmek arası çemen bekler gibi seni beklesin, eksik kalan yanım...
Öyle bakma çocuk... Öyle derin, öyle hüzünlü...
Öyle çaresiz, buruk bakıp yüreğimi kanatma kahve gözlüm... Gözlerin uzaklara kilitli, halkının kaderini yaşıyorsun sen de...
Buyrun...
Kapım elbet açıktır herkese
Ve eliniz boş gelsenizde olur...
Birkaç yamalı sözcüğüm var koltuğumun arasında
Ve gözyaşlarıyla dolmuş vazomda karşıda duruyor...
Çaktırmadan araklayabilirsiniz ;
Bu kalbe çok şeyler sığdırdım...
Çekinmeyin ;
Tehlike anında kırabilirsiniz (!)
Meraba GunLugumm....
Bugun cok cok mutLuyumm ki ben....YiLbasi bugun....hep bugunu bekLiyorum....nedenin biLmiyorum..Dun gezmeye gidicektik ama oLmadi....Babam izin vermedi..baska bir gun gidersiniz dedi..neyse tamam dedim....yarin insallah gidicez..Burasi cok guzeL oLmus..heryer par par parLiyor..Yeni YiLImiz KutLu oLsun insaLLah..
AyLemi kutLuyayaimm..
Annem-yuregi temiz meLek seni cok cok seviyorum....seni cok uzuyorum biliyorum ama annecim seni cok ama cok seviyorumm..Babam-canim benimm,senide cok cok seviyorum hep yanimzda oL..Halacimm canim sen bitanesinn,seviyorum cokk....AbLam Ayşenimm..canimsinn dusunceLi basariLi abLam benimm....Seni cok ama cok seviyorumm Birtanemm....IsmaIl'imm herseyimm canim kardesim benimm..sen benim herseyimsinn Birtanemm....Kucucugumm benimm....HastaLandin biraz canimm,atesin var..insallah verdigim hediyenden sonra iyilesirsinnn....
Canim Ailem Benimm....Cok Cok seviyorumm..Nice Nice SeneLere InsaLLah..Hediye aLdik abLamLa,aksam vericez insaLLah..Yuzunuzdeki ifadeyi gormek icin sabirsizLaniyorum..
Simdide arkadasLarima geLelimm....
Burdaki arkadasLrimin hepsin kutLuyorum,tanimadikLarimida..Hepinizin Yeni YiLiniz KutLu Olsunn Canim arkadasLrimm....Cok Seviyorum Sizi Ben....Siara