ümit özat kalp krizi geçirdi!

hakikaten kaliteli bi spor adamı.
bu haber üzdü bizi
çok çok geçmiş olsun ....
en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle

Ümit Özat'a geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.İyi futbolcudur o.

gecmiş olsun dıleklerımızı ıletıoruz umıt abımıze hh aılesı olarak

Bende bu laflara bitiyorum Bir Gs li olraak Bir bjk bir fb abicim Oda insan böyle durumlara Takım girerse ii olmaz :goz:

Ümit Özat Abimize büyük geçmiş Olsun gerçekten

sevgili ümit özata büyük geçmiş olsun allah acil şifalar verir inşallah

Offf Valla Gitti İçim Allah Korumuş :melek

İzLerken kanım dondu yaa :S
Neyseki durumu iyiymiş

---
KonuLar birLeştiriLdi :goz:

bir galatasaraylı olarak geçmiş olsun büyük kaptan diyorum allah seni ailene çoluguna çocuguna bağışlasın videosunu az önce izledim mondragon ve daum aglıyorlardı gerçekten kendimi zor tuttum aglamamak için neyse tekrardan geçmiş olsun

"Geçmiş olsun Ümit Özat"

Galatasaray, Bundesliga'da oynanan FC Köln- Karlsruhe maçında fenalaşan eski Fenerbahçe'nin kaptanı Ümit Özat için geçmiş olsun mesajı yayımladı!

Tarih30 Ağustos 2008 ,

Geçmiş olsun Ümit Özat

* Galatasaray

''Geçmiş olsun Ümit Özat'' başlığıyla, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda, ''Almanya'nın FC Köln takımında forma giyen Türk futbolcu Ümit Özat, bu akşam Bundesliga'da oynanan Karlsruhe maçının 31. dakikasında kalp krizi geçirmiş, oyuncuya oyun sahasında müdahale edilerek hayata döndürülmüştür. Ümit Özat'a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız'' denildi.
galatasaray_logo.jpg

Offf çok üzüldüm ya :(:( Az kaptanlığını kapmadı Fenerin tam avrupaya açılmışken bu talihsiz olay onu çok üzmüştür.Umarım bi daha tekrarlamaz.Acil şifalar

gecmıs olsun...

Geri