Avusturya bu vahşetle sarsıldı... 73 yaşındaki Joseph Fritzl'in tam 24 yıldır hapsettiği öz kızına tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı..
Olay şu anda 42 yaşında olan Elizabeth Fritzl'ın hastaneye yatırılmasıyla meydana çıkıp öz babasından 7 çocuk sahibi olduğunu söyleyerek yardım istemişti ..
Baba 24 yıldır kızını ve çocuklarını bu evin mahzeninde kilitli tutuyordu...
Olayı büyük soğukkanlılıkla itiraf eden baba, hiçbir pişmanlık göstermedi..
Josef F.'nin evinde yapılan arama sonucunda evin bodrumunda gizli bir kapı bulundu..
Kapının diğer tarafında penceresiz küçük odalar var...
Odalarda ise yatak, mutfak ve tuvaletler bulunuyor.
Sapık babanın kızı 18 yaşına geldiğinde ona zorla "evi terk ediyorum" diyerek bir mektup yazdırdı. Böylece kızın annesinin hiçbir şeyden şüphelenmemesini sağladı..
Suçunu itiraf eden baba, şimdi zorla alıkoyma, tecavüz, çocuk kaçırma, bedensel zorlama ve kasten adam öldürmeden yargılanıyor..
Olay şu anda 42 yaşında olan Elizabeth Fritzl'ın hastaneye yatırılmasıyla meydana çıkıp öz babasından 7 çocuk sahibi olduğunu söyleyerek yardım istemişti ..
Baba 24 yıldır kızını ve çocuklarını bu evin mahzeninde kilitli tutuyordu...
Olayı büyük soğukkanlılıkla itiraf eden baba, hiçbir pişmanlık göstermedi..
Josef F.'nin evinde yapılan arama sonucunda evin bodrumunda gizli bir kapı bulundu..
Kapının diğer tarafında penceresiz küçük odalar var...
Odalarda ise yatak, mutfak ve tuvaletler bulunuyor.
Sapık babanın kızı 18 yaşına geldiğinde ona zorla "evi terk ediyorum" diyerek bir mektup yazdırdı. Böylece kızın annesinin hiçbir şeyden şüphelenmemesini sağladı..
Suçunu itiraf eden baba, şimdi zorla alıkoyma, tecavüz, çocuk kaçırma, bedensel zorlama ve kasten adam öldürmeden yargılanıyor..