'özürdiliyoruz.com'a imza atmak engellendi...

n€d!mbur@k

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
'özürdiliyoruz.com'a imza atmak engellendi...
Bir grup aydının başlattığı kampanyanın sitesi www.ozurdiliyoruz.com'da imza atmak için konulan bölüme dün öğlenden itibaren girilemedi. Uzmanlar bunun bir çeşit ‘hackleme' olduğunu belirtiyor.

‘Özür Diliyoruz' kampanyasının internet adresi www.ozurdiliyoruz.com'da imza atmak için konulan bölüme dün öğlenden itibaren girilemedi. Sitenin ilk halinde yer alan ‘katılanlar' ve ‘katılmak için tıklayın' butonları da sitenin anasayfasında görünmez oldu. Bilgisayar teknisyenleri bu engellemenin bir çeşit ‘hackleme' olduğunu belirtiyor.

Müdahalenin ancak az sayıda kurumda bulunabilecek, çok büyük kapasiteli bilgisayarlarla, ‘katılmak için tıklayın' butonuna saniyede bir milyon ‘tık' yapılarak gerçekleştirildiği öne sürülüyor. Butonlar yok edilince site imzacılara kapatılmış oldu.

site sizlere ömür :D:D:D:D:D:D

Onların bu vatana girişler engellenmeli asıl,kime köpeklik ediyorlarsa oraya gitsinler.

pardon nedim sen de açmışsın görmedim ben de açtım yav , eline sağlık

Sirf ulkede suni gundem yaratmak icin 3-5 serefsiz boyle sacma seyler yapiyorlar....

walla çok iyi olmuş bence
ayrıca zaten özür dilemek demek suçu kabul etmek demektir ki ortada suç filan da yok

site şu anda aktif gördüğüm kadarıyla farketmez herkez kendini bilir. özür dilenmelini yoksa özür beklenmelimi ben bekliyorum dileyen çok istiosa dilesin....

buda e-devLet gibi oLdu:D:D

Onlar Özürdilesin Terbiyesizliğin ve yüzsüzlüğün bu kadarına pes artık

türklerle baş edilir mi . ermeni soysuz aydınları.

Geri