öss Kazanan Ark. Buraya Yazsin !!!

öss kazandınızmı ?

• yuppi ewt istedigim bölüm

Kullanılan: 18 46.2%
  • kazandım ama çok istemedigim bölüm

Kullanılan: 13 33.3%
  • kazandım ama istedigim bölüm olmadıgı için seneye

Kullanılan: 5 12.8%
  • kazanamadım a.q :( web tasarım kursuna gidecem :)

Kullanılan: 3 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    39
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
HAHAHAH hafif intihar :D
lem etmişken babalar gibi
ölelim ne uğraşacaz.
gideriz bi alem yaparız.
sonra giyeriz t-shirtleri
dark cam e kaydetsin
bizi atlayışımızı falan
ama adultta yayınlansız HAHHAHA :D

heuhe ulem bari olumumuz kalideli olsun, cam diyor ya :) çaır sov tv yi ativiyi alsınlar kayda canlı baalansın fln belki bi üniv. kabul eder :D bu arada tshirtleri atıp kaslı show yaparız hahaha

sOrUnLu' Alıntı:
heuhe ulem bari olumumuz kalideli olsun, cam diyor ya :) çaır sov tv yi ativiyi alsınlar kayda canlı baalansın fln belki bi üniv. kabul eder :D bu arada tshirtleri atıp kaslı show yaparız hahaha

HAHAHAH lem ben ünlü olmak
istemiom. mazallah sonra
televoleler falan :D çekemem
ama haklısın bi üni acır alır belki.
zaen ölecez ben hackhell dözmesi
yaptırırım walla. şöle güzel
bişey.

ehehe dovme işi yaş lem yaptırtma bişi :) bu arada üniv. havasına iyi geyiq yaptık :D

Bence kazananlar sıksınlar canlarını hele bide sayısalsa... Önce yurt işiyle ilgilencekler sabıka kaydıydı yok maaş bordrosuydu ondan sonra okulu tanı adamları tanı ondan sonra okula gt hop kal böyle. M.Q '''Türev integral görmemiştik biz hocaam''' '''bilioz olm ilk sene sırf onları vericez zaten''' ondan sonra ikinci senede baba dersler gelicek hocam biz bunun temelini almdaık ben anlamam yapıcaksınız.Hele bide doçent olamamış öğretim görevlileri direk öğrencilere takıcaklar zaten ''' ŞŞŞ konuşmayın lan burda''' '''Ama hocam konuşmuyoz ki''' '''Çık lan dışarı sizinlemi uuraşıcam m.q.''' Daha dur ondan sonra yurt şehre uzak en iyisi ev tutak '''Abi kirayı versenize''' '''param gelmedi m.q. sen benim yerime veriver''' '''Olm şu ev kirasını versene''' kiramı verdim ya''' '''lan ibne senin yerine ben verdim ya'''' sonra evde yemek blaşık temizlik '''lan olm sıra sende''' '''ya bi sktir git ben 3 hafa önce yıkadım''' '''hay senin yapıcaan işin ta amuğa koim''' ondan sonra sıra kredi ve burslarda '''başvurdunmu vurdum m.q.''' ''' abi çıkmıyo ya''' '''ben yedekte çıktım bakalım çıkıcak mı(Nah çıkar m.q.)'''' ondan sonra ilk sene sonu '''baba ben bi sene dondursam bi daha girsem olma mı''' '''sittir lan o kadar dersane kayıt bi senede harcadıın para bi daha dersane olmaz okuycan '''' ''' vay m.q.''''

Neyse canınızı fazla sıkmıyım Ben bunları yaşadığım için size yardımcı olsunlar diye yazıyom.BEn samsunu 3 ten bıraktım aflşa yeniden gidicem bakalım.Arkadaşlar okulunu kazanan okusun bide tavsiyem olur ki hemen ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ'ne üye olun sonra gittiğiniz yerde zor durumdayım burs verin diin. Ayrıca belediyelerden , bölümünüze göre bankalardan, hukuk şirketlerinden, ve bölümünüzle ilgili yerlerden burs isteyin. Ha yok benim babam zengin derseniz size diicem tek şey okulu bitiremezseniz aile içinde huzur kalmıyo tek dostunuz bilgisayarınız olur.

lahomenia' Alıntı:
ya dalgamı geciorsun admmı seciorsun kazanamadık kardesim kazansaydık emin ol senden önce yazardık buraya kocaman buyukce olmadı ben bu osymnin a.q satn ne diim 30 puan asağı bölüm yazdım yine olmadı (moralim cok bozuk)
kader ortağıyız lahomenia aynen acayip moralim bozuk ne yapcam bilemiyorum

ben öss'ye bu sene girecem, yeni sistem bende patlicak yani..Bi de moralinizi bozmak için sölemiom ama bi arkadaşım 13. tercihinden odtü'ye girio bu seneden sonra herşey çok daha zorr... :( :(

tshirt fikri güzel de.. ölmeden bi hava atmak için çiftlik yapsak ii piyasa olur :)

Beyler ben kazandım ama keşke kazanmasaydım diyorum...ankarayı bırakıpta kıbrısa gidemem ben..ne yapıcam bilemiorum....seneye girersen puanım yarı yarıya düşecek....OSS sisteminin Allah belasını versin.......Resmen ortada kaldım..kazandıgıma hiç sevinemiyorum......

Abii elinizde Fazla Uni kazanmış yervarmı kapak atmam lazımda :D

Bende Çukurova Universitesinde 2. sinifta kaldim.Ne olmuş yani :) Kimse 327 puan çekti bu cocuk demedi.Çalıştı o kadar demedi.Bıraktılar namussuzlar...

FBozkanFB' Alıntı:
Beyler ben kazandım ama keşke kazanmasaydım diyorum...ankarayı bırakıpta kıbrısa gidemem ben..ne yapıcam bilemiorum....seneye girersen puanım yarı yarıya düşecek....OSS sisteminin Allah belasını versin.......Resmen ortada kaldım..kazandıgıma hiç sevinemiyorum......

Sen kıbrısa git dönmek istemeyeceğine adım gibi eminim ;)
Orası cennet resmen Doğu Akdeniz'i kazandıysan başka ünv düşünme derim
Öğrenci aktiviteleri sosyal yaşam müthiş Hocalarıda çok şeker :D

Bu mesajı İTÜ Maçka fakültesinden yazıyorum; İTÜ İnşaat'ı kazandım darısı diğer arkadaşların başına. ayrıca İTÜ'lü arkadaşlarla tanışmak isterim.

Bende odtü bilgisayar mühendisliğini kazandım darısı bütün kazanamayanların ve daha girmemişlerin başına.Odtülü var mı aramızda????

"kazandım ama istedigim bölüm olmadıgı için seneye"
Arkadaşlar bu sene Tekrar Deniyecem İnşallah Bu sefer Tuttururum Şu Bilgisayar MühendisLiğini;)

ben afyon kocatepe üniversitesi türkçe öğretmenliği bölümünde okuyorum.kazandığıma çok sevinmiştim ama şimdi pişmanım çünkü bu bölüm manyak zooorrr...hocalar çok acımasız,çoğu piskopat...oofff oooffffffff...:(

pamukkale üni.beden eğitimi öğret.:Dwar mı eğitimden arkadaşlar.?

pamukkale işletme de okuoz bakalım nere kadar...

GAZİANTEP BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ VE PROGRAMCILIK

kazandım ama çok istediğim bir bölüm değil
çok daha fazla istediğim bölümler vardı ama olmadı
tek artısı bilgisayar olması
hayırlısı sınava giricek olan hackhekk cilere başarılar inaşallah istedikleri yere yerleşirler

ilk senemde kazandım ama çocuk muamelesi gördüm :) yok la ii arkadaslarım var ama kazanmak ayrı okumak ayrı dert

Geri