öneri..avatar ve imza hakkında..ve hayırlı olsun..

nightashes

New member
Reaction score
0
beyler forma daha yeni üye oldum..ama harika olmuş geldim gelir gelmes bi şeyler öğrendim..(yalakalık falan yapmıyorum) bu forumda ve diğer bi çoğunda avatarlar çok büyük ve imzalara koyulan fotolarda öle..benim önerim biraz daha küçük olsalar daha iyi olmas ımı? makina eski biraz kasıya da.. :Dhani bi sınırlama falan konsa gibi..kızmayın he bi öneri benimki..

bak kontrol panelinden avatar ve imzaları kapatabilirsin (bende yeni imza yaptım:p)

swen kendin imza ve awatarları görmeyi engelleyebilirsin

valla bende vazgeçmem avatarım ve imzamdan

Bende Avatarımı seviyorum onlarda beni seviyor . Dakka bir gol bir sen siteye yeni girdin böle birşey yazmak ihtiyacı duymuşsun anlamadım . Ama olsun forumda herkes tartışabilir kurallar içerisinde .
Not : Bende Avatarımı seviyorum onlarda beni seviyor . İmza daha bulamadım sonra bulunca
birşeyler koyarız .
:)

yaw ne cok seviyomuşsunuz avatarınızı..tamam tamam demedim farzedin..ne biliyim kapatma özelliği olduğunu..üye olduğumdan beri formda eski verilenleri okumaktan başka bişi yapmıyom..anca kaldırdık kafayı..:D kusura bakmayın size avatar ve imzalarınızla mutluluklar..

imzasız ve avatarsız üye , ramsız ve işlemcisiz bir bilgisayara , hatta ve hatta donsuz bir adama benzer :D:D

Uzunefe' Alıntı:
imzasız ve avatarsız üye , ramsız ve işlemcisiz bir bilgisayara , hatta ve hatta donsuz bir adama benzer :D:D

+1000

uleN adaMa diRekt DonSuz Demiş oLduk:D

uleeennn bismillah daha yeni girdik siteye anam az durrun ya bizde ufak bişi koyarık sorun mu yani avatar koymak..ben herkesden farklı bişi yaptım koymadım..var mı başka avatar ve imzası olmayan biri..YOK..yaa tek ben varım forumda nabeer..:)

Beylerr yüklenmeyinn yaww!! :D Adam gelmişş ve kendince bi hata belirlemişş ve özellikle belirttiği gib sadece Bİ ÖNERİ sunuyo! Abi haklısın ama imzalar çok iyi oluoo yaw !! Bence kalmalı ama yok benimki kasıo dersen KONTROL PANELİ -> SEÇENEKLER den imza gösterimini kapatabilirsiin! HOŞGELDİN!

sağol be WARTOX bi sen anladın beni..millet benimki öneriydi açizhane..zaten formda geziniyodum..yazıları falan okudum..siteye +100000 puan harika zaten aresin sorunlunun ve sizlerin olduğu bi site kötü olamazdı..(yağ falan yok yanılgıya düşmeyin)
ne bilem ben öle bi özellik varmış yokmuşş..onamı dikkat ettim..:)
neyse bende imza koycam heves ettim valla..

arkadaşlar ben bu konuda nightashes'a katılıyorum imzaların boyutunda bir sınır olmalı , memnun değilim bende ve de avatar ve imza yı kontrol panaleinden kapatmak istemiyorum cünkü insanları buna göre tanıyorum aklımda bu sekilde cok daha iyi yer ediyorlar ayrıca görsellik olarakta güzel oluyor ama boyut abartıldıgı zaman hem stetik açıdan rahatsız edici hemde sayfanın okunulabirliğini azaltıyor imzalardan yazılan mesajları göremiyorum..umarım bu yorumu değerlendirirsiniz kolay gelsin başarılar.

bunu cokda konusmak yersız dıye dusunuyorum
tutupda partı amlemı vs vs bıze yanı genele ters gelen bır sey yapmadıkdan sonra
tahammul sınırlarını asmadıkdan sonra bence canı ne ısterse yapsın
ıstemeyen bakmaz dıye dusunuyorum kontrol panelınden kapatın

buda bı dusunce seklı :p

100kb yi geçem olursa ben uyarıyorum bazen ..uyarmak deddiğim rica ediyorum ..çünkü dial-up kullanan arkadaşalr var ve imzasız avatarsız cidden forum biraz dandik görünüyo.. az olsun öz olsun bence..

theozy' Alıntı:
100kb yi geçem olursa ben uyarıyorum bazen ..uyarmak deddiğim rica ediyorum ..çünkü dial-up kullanan arkadaşalr var ve imzasız avatarsız cidden forum biraz dandik görünüyo.. az olsun öz olsun bence..

+1582876765654654654

Geri