önceki Yaşaminda Kidin öğren

Önceki yaşamınızda kimdiniz?

Nerede başarısız oldunuz ve bu yaşama tekrar niye gönderildiniz?

açtığım sayfada böle diyor. :) Her başarısız olduğumda geri mi? gelicem.:) Oha... oo.. kaç kere geri geldim aacaba :D

tamamen saçmalık başka bir şey değl. İsanların kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Özellikler küçük cocukların. Burada cocuğa yanlış bir şey sölese çocuk yanlış yola girecek...

Teþhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadýndýnýz. .

Bugünkü Yeni Kaledonya civarýnda bir yerlerde 850 civarýnda doðdunuz.

Bir haritacý, astrolog veya astronomdunuz..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaþamýnýzdaki kýsa psikolojik profiliniz:

Çekingen, temkinli, sessiz bir kiþi. Bu yaþamýnýza kadar açýða çýkmayý beklemiþ yaratýcý kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaþamýnýzda bazý konularda baþarýsýz olmuþ olmanýz. Önceki yaþamýnýzýn þimdikine aktardýðý ders ve vazife:

Size dünyayý algýlama biçiminiz hep biraz farklýymýþ gibi geldi. Dersiniz: Þimdiki hayatýnýzda en iyi rehberiniz olarak sezgilerinize güvenmek

ne lan bu

abi anca bu kadar sallanır ama yaw

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Güney Latin Amerika civarında bir yerlerde 000 civarında doğdunuz.

Bir dansçı, şarkıcı veya aktördünüz..

kadın kısmını kabul etmiyoruuuummmmm.

????????????????????????????????????????

kaan52' Alıntı:
yavv bırakın bu işleri yavv ruh tek geliş yapar dünyaya .iii de madem ben niye hatırlamıyorum önceki hayatımı
ARKADAŞIM RUH DÜNYAYA Bİ KERE GELİŞ YAPAR BUNU HERKES BİLİR AMA EĞLENCE OLSUN DİYE BAKIYOZ KEYFİMİZİ KAÇIRMASAN DİYOM

polonyalı bir liman ustası fene deil kızlar eminim güseldir

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1675 civarında doğdunuz.

Bir lider, binbaşı veya yüzbaşıydınız..

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Ana vazifeniz: Dünyayı daha güzel yapmak. Fiziksel ve ruhsal çöller sadece dokunuşunuzu bekliyor. Gülümsemeye devam edin!

Puhahah ben neymişm

Bende GecmİŞtekİ Hayatimda Dansci Ve Aktormusum Gercekten İnanarak Yaptigim Bİr Uygulama Degİldİ Sadece Sonunda Ne Cikacagi Meraki Icerisindeydim Sacma Sapan BİrŞeydİ

eğleceli bi sayfa arkadaşım tşk...

selami0606' Alıntı:
Evvala bizler müslümanız bizde canım sıkıldı bidaha dünyaya geleyim diye bişey yoktur.Bu dünyada bir kere ruhlarımız bedene dönüşür sonrada ahiret hayatında Allahım takdir ederse cennetine alır yada iyi bir insan değilsek cehenneme gideriz.Böle şeylere inanmayın,kanmayın bunlar deli saçması kardeşim ne olur ya müslümanız bizler ya....

ammada gevezeymişsin dostum be...zrkadaş burada bizi eğlendirmeye çalışmış ....bi konunun içine bukadarda edilmezki yani ya..

Geri