önceki Yaşaminda Kidin öğren

Evvala bizler müslümanız bizde canım sıkıldı bidaha dünyaya geleyim diye bişey yoktur.Bu dünyada bir kere ruhlarımız bedene dönüşür sonrada ahiret hayatında Allahım takdir ederse cennetine alır yada iyi bir insan değilsek cehenneme gideriz.Böle şeylere inanmayın,kanmayın bunlar deli saçması kardeşim ne olur ya müslümanız bizler ya....

yavv bırakın bu işleri yavv ruh tek geliş yapar dünyaya .iii de madem ben niye hatırlamıyorum önceki hayatımı

ya arkadaşlar bende biliyorum boyle bişey olmadını ve sadece ben deyil herkez biliyor bukadar tepki wermenize gerek yok adam korku bölümüne konu açmış ölüm tarihini gör diye bide +rap wermişler ben açıklamasını bile yaptım böyle bişey olmadığını ama arkadaşlarımız bunları okumuyorlar galba

775 yılında doğmuş ve bi erkekmişim haritacıymışım tuf:)

Eğlence amaçlı açmış zaten arkadaş bu konuyu :) Hemen dine alet etmeyelim lütfen

Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Güney Japonya civarında bir yerlerde 1600 civarında doğdunuz.

Bir yol, köprü ve liman yapıcısıydınız..

-----------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Muazzam enerjiye sahip, planlama ve uygulamada çok iyi bir kişi. Bir çöpçü bile olsaydınız, çöpçüler kralı olurdunuz.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Diğer insanları anlamayı ve bütün zorlukları neşeli bir yürekle karşılamayı öğrenmeye mahkumsunuz. Diğerlerine neşe ruhunu vererek yardım etmelisiniz.

büyücüymüşüm
allah kahretsin gene çok yetenekliymişim :)

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Güney Yeni Zelanda civarında bir yerlerde 1425 civarında doğdunuz.

Bir katedral, ev ve tapınak inşa ediciydiniz..
DIYOR BENIM ICIN: TESEKKURLER BAYAGI EGLENCELI

Sacma Birsey Ama Bende BAkmistim Bir Aralar :D

hocam yalan sağlam kolpalamışlar eline sağlık

vaaaaaay be macaristanda 800lü yıllarda yaşamışım:)) saol dostum

ben ne zaman baksam 2-3 tarih denedim hepsindede dansçıyız anasını satıyım ne iş yaaa o dönemlerde ne çok dansçı varmış yahu acaba ben konsomatrismiydim hehehehh

bide çok ilginç 800 yılında AMERİKA diyor abi yok artık 800 yılında AMERİKA KEŞFEDİLMEDİ arkadaşlar bari yapıyosunuz biraz mantıklı tarih atın yahuuu onlar bizim gibi osmanlımı amerikanın bi geçmişi tarihi bile yok bize hep imreniyolar

bence bu tam bi sacma oyun benimle aynı tarihte doganlar benimle aynı bedendelermiydi yani len kimler benim eş ruhumdu söylesın:D:D

Geri