öLene kadar seninLeyim ..

insaLarın anLaşıyı,ihtirasLarı,ihtiyaçLarı,çıkarLarı,aLdatma eşikLeri,aşka bakış açısı,insan sevgisi...
daha tonLarca yazıLabiLir..maLesef aşkLarın 5 para etmediği devirLerdeyiz..Vefanın semt adı oLduğu zamanLar işte bu zamanLar

Hocam bunlar benim bilmediğim şeyler değil. Benim bilmediğim şey çözüm...Bunun bir çözümü var mı?

Hocam bunlar benim bilmediğim şeyler değil. Benim bilmediğim şey çözüm...Bunun bir çözümü var mı?

aşkı tek tarafLı yaşıyor oLsaydık kusursuz oLurdu ama işte karşıdakinin ciğerini biLmediğimiz için maLesef memLekette herkesin neredeyse en az 1 aşk acısı oLuyor ya

aşkı tek tarafLı yaşıyor oLsaydık kusursuz oLurdu ama işte karşıdakinin ciğerini biLmediğimiz için maLesef memLekette herkesin neredeyse en az 1 aşk acısı oLuyor ya

Neyse hocam engin bilginizle beni çok aydınlattınız. Fakat konuyu daha fazla kirletmeyelim. Birbirimizin msn'lerini ekleyerek konuyu daha derinlemesine irdelemek isterim..

tavadakızarankalbikırı[email protected]

İki Aşktan Dertli Aşkı Suçlayıp Duruyo :dilKiz:

Çok Güzel Cicim Eline Sağlık

bir söz vardır

Allah dünyayı yarattıgında ona söyle demiş

insanlar nekadar cok seni elde etmeye çalışırlarsa onlardan kaç seni yakalayamasınlar

ama ne kadar seni bırakıp bana yöneldiler mi sen onların peşinden koş demiş dünyaya..

buda benim fikrim nacizane=)

yüreğine sağlık abla çok güzel olmuşş...

Yüregine saĞLık :)

Geri