ölüm !!!! hepinize teşekkürler ..

benimde yıllar önce geçtiğim ağır ve sancılı bir süreç sanırım bora arkadaşımızı beklemekte..
kendisini şahsen tanımıyorum ama ne hissettiği konusunda bildiklerimden eminim..
babasına tanrıdan rahmet ailesine sabır dilerim çok üzgünüm...

gerk react0r gerek st anger aracıLıı iLe bassaLıı diLeqlerimi iLetmeq istedim ... qi eminim 2 side iLetmishtir .. 2 sinede tskr ederim

tekrar basın saoLsun bora ... aLLah sana we aiLene sabır wersin .. babanında mekany cennet oLsn inş .

Basınız SaqoLsun Esra...

Bora Allah Sabırlık Versin.. Allah Mekanını Cennet Etsin...

bütün ölülerin ruhu şad olsun . allah hepsine gani gani rahmet eyesin .

Allah rahmet eylesin...

Dediğim gibi üzülmemek ağlamamak elde değil fakat bunların ona hiç bir faydası yok

bizim ona faydamız kuran okumakla dualar etmekle olur başka bişey yapamayız her birimiz bir yasin okusak onun ruhu için bilmeyenlerde okutsa cok hayırlı bir iş yapmış oluruz

Sorumlu Olduğum Bölümden Kafayı Kaldırmak Bu Zamana Denkmiş.. Benide ruhsal bir bakımdan yıkan tek şey ölümdü.. bana annelik etmiş birini 2 yıl önce kaybetmek öyle bir koymuştuki.. ( Halam'dan bahsediyorum.. Toprağı boL Olsun.. ) Bunun acısınıda çok iyi biliyorum.. taki 2 ay öncesine kadar dedemin hayatını 2 saniye ile kurtararak bir kez daha anlamıştım bu bir hayli şerefs... bir hayli de küstah olan dünyanın ama bunun yanındada yaşam sevincini tattıran bu dünyanın değerini..

Bora abim ve Sana Allah'tan sabır diliyorum.. Babanızın toprağı boL.. yüzü Nur.. yolu Cennet olsun.. Allah Rahmet eylesin..

Dediğin gibi herkes hayatında bulunan değerleri bilsin.. Bilsinki bazı yanlışlardan bir an önce dönülsün..

allah hepinizden razı olsun. Hiçbirinize bölesi bir acıyı yaşatmasın, yanımda olan,olamayan herkese teşekkürler...

başın sağolsun hocam.. Allah sana ve yakınlarına sabır versin.. bir iki kişi değil,

bizler hackhell camiası olarak yanındayız, forum üyeliği veya arkadaşlığı dışı bir

olay.. Allah kolaylık versin tekrardan..

Dark_Angel' Alıntı:
allah hepinizden razı olsun. Hiçbirinize bölesi bir acıyı yaşatmasın, yanımda olan,olamayan herkese teşekkürler...
Biz bir Aileyiz ve burayı bir Aile gören herkesin sorunları
dertleri bizim derdimiz ya da birinin sevinci bizim sevincimiz...!

biz bi aileyiz acılarıda paylaşıcaz sevinçleride allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

arkadaslar ozur dıleyerekden bora kım

allah rahmet eylesin
sizede sabır versin

Geri