ölüm !!!! hepinize teşekkürler ..

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
3yxgl8w.jpg

Öncelikle solariz,reactor we bim olmak üzere hepinize boraya olan desteklerinizden dolayı teşekkür ederim..
Aslında böyle bi konu açmayı hiç düşünmüodum ama bimin yazdıkları we sizlerin bir Allah rahmet eylesin demesi bile o kadar önemli we destekleyiciki gerçekten okurken gözlerim doldu..
Ölüm son değil yeni bir başlangıçtır ewet ama insan bir yerden sonra dayanma sınırlarını aşabiliyo, helede boranın babası yani benim babam kadar değerli bir insanı kaybettiğinde...
Ben 2. kez 2. babamı kaybettim we lütfen anneleriniz we babalarınız hayattayken değerlerini bilin we onlara doymaya çalışın..
Tekrar tekrar dostluğunuz için teşekkür ederim..

kendisini tanımıyorum ama yinede üzüldüm oda bir insan sonucta... ve gördügüm kadarıylada sevilen biriydi..

evet ölüm bir son değil yeni bir başlangıc üzülmeden edemiyor insan ama hepimizin gidecegi yer aynı elimizden bişey gelmez yapabilecegimiz tek şey Kuran okuyup dualar edip ruhuna bağışlamak...ALLAHdan gani gani rahmet ailesine ve arkadaşlarına bol sabır diliyorum...

evet, feryat etmek arkasından ağlamak sadece ona acı verir, vefat eden babasınada..
Tekrar Allah rahmet eylesin..

Sitede aktif olan herkes 1 dua okusa ve ruhuna bağışlasa onun için en hayırlı şeyi yapmış olurz

Bu durumlarda böyle konuların açılması fayadalıdır.Okuyanlar merhum için Allah tan rahmet dilerle.Bu yazıylada olsa gönülden edilmiş bir dilektir.Merhumun günahlarını hafifletir ona mutluluk ve rahatlık verir.Bende babamı 9 yaşındayken kaybettim ayrıca 1-2 ay önce yeğenimi hazin bir şekilde Şehit (inşAllah) verdik.Oda burda .:Hattab:. adlı üyeliği vardı.(Rahman.Mashadowun kardeşi,Rahman Vuruldu Muhammed Şehid oldu (inşAllah)
Ben açıkçası küçüklüğümden beri ölümün içindeydim bu nedenle alıştım bi bakıma ölüm bi son diil sonsuzluğun başlangıcı...Bunu anlamak çok zamanımı aldı.Açıkçasını söylemek gerekirsede Bora kardeşimizin babası hakkında şunları söyleyeceğim;

Amcamız hakkında hiç bir bilgim bile yok.Tek tahmin ettiğim Ümmedi Muhammediden olması.O nedenle üzülmedim ben ölümüne sadece Bora kardeşe üzüldüm.Çünkü amcamız gittiği yerde çok daha rahat edecek.Artık uzun yaşayarak göreceği dertlerden ve sıkıntılardan kurtuldu.Sonunda gideceği yere gitti..Hakk'a döndü.Umarımki Sonsuz merhamet sahibi Rabbim onu Cennetinde en güzel mekanlarından birinde bulundursun.

Bora kardeşimizede sabır diliyorum.Bence üzülme bora kardeş..Bu vakit ölünün arkasından üzülmek bence bencillik.O daha iyi bi yere varıyor.Asıl kendi halimizi düşünelim amcamız rahata ermiştir inşAllah....

Ölüm ne hoş şey,yeterki sonunda varacağın yer Firdevs bahçeleri olsun.Hayırlı Cumalar..

Sonsuz huzur, tam bir yüreklilik ve olgunluk ile elde ediliyor, ölüm kapıya dayanınca...
Ölüm huzurdur...
Sonsuz bir ertelemedir ölüm...
Ölüm, sürgün bittiği son noktadır...

Her zaman yanınızdayız, başınız sağolsun

bız bır aıle olusturmusduk weya bu dogrultudaydık
bıze bu platformu wern kısının en acı gunde 2 satır yazmısız acısını paylasmaya calısmısz
elımızden bırsey gelmıorkı tetrar basımız saolsun :(

Rabbim Ölmüşlerimize Rahmet Eyle...
Bende Babamı Kaybettim. Boranın Hislerini ve İçindeki
İnanılmaz Acıyı Bende Tattım... Allah Geride Kalanlara Sabır Versin.

Ölmüşlerimizin Ruhu İçin 3 İhlas, 1 Fatiha. Allah Kabul Etsin...

Bi FAtiha YEter..AlLAh RAhmeT EYLesİN..

84şını2 54015un..4114h 93r!d3 k414n14r4 548ır v3r5!n

S.A BORA KARDEŞ BEN REACTOR (Hüseyin) aracılığıyla bu siteye üye oldum hüseyin kardeşimden babanın vefat ettiğini öğrendim bende 18 yaşındayım 2.5 sene önce babamı kaybettim burada acını anlayabilecek bazı insanlardan biriyim Allah değerli babanın yerini mekanını cennet eylesin ruhu şad olsun ...

tekrar başınız saolsun allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabır diliyorum

Allah sabır versin. başınız sağolsun =(

Allah rahmet eylesin, geride bıraktıklarına sabır versin

başın sağolsun kardeşim

çok zor bir durum,
ALLAH rahmet etsin,
günahlarını affetsin,
geride kalanlara sabır versin,

inanın şuan ne diyeceğimi bilemiyorum,
aynı acıyı yıllar önce bende yaşadım,
ateş düştüğü yeri yakıyor,

tekrar başımız sağolsun