öcalanı öven öğrencisini savcılığa şikayet etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuTH

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ı öven bir öğrenci, öğretmeninin suç duyurusunda bulunması üzerine, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye gere, Taşlıçay Lisesi 11 TMC sınıfında okuyan O.T., elinde tespih sallayarak öğrenci arkadaşlarıyla Abdullah Öcalan hakkında konuşurken öğretmeni E.S. tarafından duyuldu. Öğrencilere 'Ne konuşuyorsunuz' diye soran öğretmene öğrenciler 'Abdullah Öcalan hakkında' diye cevap verince öğretmen E.S. 'O kimdir' diye sordu. Konuşmalar üzerine O.T. adlı öğrenci 'Kürtlerin babasıdır, o emir verirse biz ölürüz' şeklinde konuşunca öğretmeni E.S. öğrencisi hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Taşlıçay Emniyet Amirliği'ne götürülerek ifadesi alınan O.T. çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.​

Ne Demiş ATALARIMIZ "YıLanının Başını Küçükken EZZzz"​

Kaynak
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Life&id=A0109CA8&date=13Mart2007

way ****** çocugu

bu ülkenın ekmenıgı yıyıp ıhanet edersen bırgun aynı yerden kurşunu yersın bunu kımse unutmasın :mad:

yılanın basını küçükkezz ezdemiş atalarımız dogru ama bunları dogmadan analarının karnındayken oldurecen şerefsizler

yazık!gençlerin en büyük sorunu içinde bulundukları boşluk duygusu.

sallandırın dar ağacında ah TÜRKİYEM keşke idam cezasını kaldırmasaydın

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
neden serbest bırakılmış :mad:
17 Yaşından Küçük oLduğu İçin Ceza VeriLmesi Mümkün DeğiL MaaLesef

Fofer 11 TMC de okuyor..Bu demek ki 17 yaşında..12 yaşında demişsin..

ben onun hocası olsaydım eger bu cocugun serbest bırakıldıgınıda ogrenseydım gıdıp sıfatını dagıtırdım serefsızın...ondan sora zaten sanada ceza meza vermezler bu devlet nelerı goz ardı edıo senıde goz ardı eder dı olayda bıterdı:D

doğru demişsin FoFer yıLanın başını küçükken ezmediLer ondan o yıLan oLaLı bizi sokup duruyor
o çocuğu savcıLığa şikayet etmicen
yüzündeki bütün duyu organLarının yerini değiştirene kadar dövecen
ama öğretmen de ne yapsın garibim

öl o zaman...

BU ülke herşeyi hak ediyor arkadaşlar ben bunu anladım...

eğitim sisteminde

hukuk sisteminde

a.q.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri