öğretmeninize aşık oldunuz mu?

Ya şu da var. öğretmeninin ikiyüzlü olmadığından emin olmak. Bi bayan öğretmen arkadaşım var özel bi dersanede çalışıyo, bi gün beni dersine davet etti arkada oturup ders anlatmasını dinledim. öğrencilerle arası o kadar iyiydi ki tanıyamadım onu. ders bitip dışarı çıktığımızda da "bıktım bunlardan, ömrümü yediler" falan dedi hepten şaşırdım şimdi arada bi görüşüyorum o ararsa... ama lisedeki öğretmenimin böyle olmadığını biliyorum o bizi dışarda da seviyodu kendi çocuğu gibi. Tatillerde arardı beraber basketbol maçlarına giderdik. evli olmasına rağmen eşiyle değil de bizimle vakit geçirirdi. Bunu yapabilmek çok kolay olmasa gerek bize bu kadar yüz versede arasında ki mesafeyi bi şekilde korur öğretmenimiz olduğunu unutturmazdı. Bu sonradan kazanılan bişey olmasa gerek yanılıyor muyum?

olsun ya bazı öğrenciler ugrastırr ömrümüzü yer ama ben acıkcası o tipleri de seviyorum

ilk okul 6.sınıf. ingilizce öğretmenim...

küçük dağları o zaman ben yaratıyorum....

kadına deli gibi aşığım... ama evli...

kısa etek giyip sandalyeyi sınıfın ortasına geçip otururdu...

kadına mı ? onun çekiciliğine mi ? çok sordum kendime... bişe bulamadım.....

sonra çok kez kız arkdaşlarımın evlerinde kaldım vesaire... hızlı yaşamışım sanırım... =) camiye gidiyorum şimdi.. =) kadınlara bakmıyorum pek o_O

bkz. dinci bi kişilik değilimdir....dinsiz bi kişilik değilimdir...

olsun ya bazı öğrenciler ugrastırr ömrümüzü yer ama ben acıkcası o tipleri de seviyorum

Sonuçta siz de öğrenciydiniz. siz de yapmışsınızdır bazı yaramazlıklar (gerçi şimdiki öğrenciler çok daha farklı eskisinden, internet çocukları ne de olsa) Ama sizin kendi çocuğunuz olsa o da bu öğrencilerden farklı olmayacak bence ne olursa olsun gerçekten sevilmeli göstermelik değil. Konu da biraz dağıldı ama...

evet yaptım =) yapmaya da devam ediyorum bole oldugum için sevıolar benı öğrencilerim zaten onlarla arkadaş gibiyim ki arkadasım da =) hepsini de kendi evladım gibi seviyorum fazla yas farkı olmamasına ragmen ablaları ollcak yaştayım =) olsun evlat gibiler can gibiler arkadaş gibler kısacası sevıorum ya meslegi de onları da başka bi meslkte harap olurmusum cocuklara da ayzık olurmuş ben olmasam başka bi hca :D heheheh benden mahrum bırakmamak için onlarlayım :p cok konuşptum :D aşk olamsın da=) öğrencilerin cogu zaman pskolojik problemlerini artırıo

Bende 7. Sınıfta Türkçe Öğretmenimize Aşık Olmuştum,HoşLanıyordum,Çok Güzeldi ya Hele Gülüşü Çok Güzeldi...:aşk

Arkadaşımla(Melih) Hergün Okul Çıkışı Onu Otobüs Durağına Kadar Götürürdük :D Sohbet Ederdik Giderken, Ama Biraz Havalıydı :( eee Türkçe'ci Değilmi Alayı Öle :gulumseCocuk:

Aga Bi Dergide Tüm Hocaların Resmi Vardı,Tabi Orda da O Vardı. O Dergiyi Hâla Saklıyorum :melek

Daha Sonra Aramızda Ufak Bir Küslük Oldu :D 1-2 Hafta Konusmadı...Valla Bak Sırf Konusmadı Diye Ağladığımı Hatırlıyorum :( Daha Sonra Özür Diledim vs. Kabul Etti

Daha Sonra da İstanbul'a Taşındı...İstanbul'da Etüt Merkezinde Çalışıyormuş.Msnden Görüşürüz Dedi Ama......

Msn Adresini Değiştirdi.
Facebook Hesabı Yok.
Telefon Numarası Yok.
Hiç Bir İz Yok
:(:(:hhuzgun
(Bigün Gitcem Eski Okula,Araştır Bakim Dicem Müdüre:eek: :gulumseCocuk:)

Hâla da hoşlanıyorum ondan :D ismi de Burcu'ydu

Ben orta okuldayken ingilizce öğretmenine aşık olmuştum. Tabi ben değil bütün okul aşıktı :)
Gidipte açılmak hiç aklıma gelmedi gelsede yermiydi yemezmiydi bilmiyorum.
Şimdiki aklım olsa kesin anlatırdım... :) :) :)

ben hiç olmadım ama bi ingilizceci vardı afetttt :D

Geri