öğretmeninize aşık oldunuz mu?

ben resimcimi çok beğenirdim bütün okul hastaydı karıya ama öle böle deildi yha

ben lisede milli güvenlik hocama bayılıyodum. havacıydı. o mavi üniformalarla harika görünüyordu. ama nasip değilmiş =D onun etkisinde kalıp bende hava harp tercih ettim ama olmadı :( belki o zaman bi şansımız olurdu :p

bende ingilizce hocama aşık olmuştum ahhhh ahhhh

Hİç anaokuluna gitmedim ondan hep içimde anaokulu ogretmenini sevmek vardı :D, başardım anaokulu ogretmenimle beraberim =)
:utan
karnenin hepsine 5 veriyorum :utan

Allah bozmasın inşallah, tamamına erdirsin.

AMİN :D

amiiinn Allah razı olsun :melek

senin işin zor canım ya. benim gibi en küçük versiyonlarıyla uğraşsan böyle sıkıntıların olmaz :D

onlardanda çıkmıyo sanki abla :biggrin

ortaokuldayken din kültürü hocama asık olustum cok yakısıklı bı adamdı ve aynı zamanda ıng derslerinede gırıodu aslında asık olmusmuydum bılmıorm ama gormek ve konusup kendı capımda kur yapmak hosuma gıdıodu cocukluk ıste:D

onlardan da cıkar elbet :D bazıları buyumuş de küçülmüş sanki ama tam 16-17-18-19 bu yaşları düşün :) kimlik bunalımı falan filann derken :)
bunu yani bu sorunu okudugunuz formasyon kitaplarıyla da cözemezsiniz zuahahhaha yazık ya onlara da bize de

:utan
karnenin hepsine 5 veriyorum :utan

torpil geçme. :eek:ut: :durdurun

onlardanda çıkmıyo sanki abla :biggrin

çıkmaz mı? çağın çocukları. :D ama lise kadar sorunlu oluyor. :durdurun

onlardan da cıkar elbet :D bazıları buyumuş de küçülmüş sanki ama tam 16-17-18-19 bu yaşları düşün :) kimlik bunalımı falan filann derken :)
bunu yani bu sorunu okudugunuz formasyon kitaplarıyla da cözemezsiniz zuahahhaha yazık ya onlara da bize de

aynen katılıyorum :durdurun

hayir hic olmadim ama bizim lise 1'de kadin ögretmenimiz genc ve baya bir güzeldi :) valla arkadaslarla baya bir derin konulara girdik o ögretmenimizle :D

İlk okulda 3 hocamla evlilik hayalleri kuruyodum ama çocukluk işte geçti şimdi yaşıtlarımla ilgileniyorum

Ah burcu hocaa ahhhh! Aşığıııımmm ulaaaayyynn!

Aşık diiLde HoşLandım..

orta oquLda ingiLizca öğretmenimi coq severdimm (L) :D

Lise sondada matematiqçi bi hoca vardı ömer die o qafayı bnLe bozmu$tu artıq gerceqten matematiq dersi için mi yoqsa sırf benLe yaqın oLmaq için mi orasını Allah biLirr :)

Geri