öğretmenin öğretmeni vurduğu an !!!

RuTH

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
2eeh3c6.jpg

Kocaeli'de, tartıştığı meslektaşını susturucu takılı bir tabancayla öldüren öğretmen, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Darıca beldesinde dün bir ilköğretim okulunda tartıştığı öğretmen arkadaşı 37 yaşındaki Hüseyin Cebe'yi susturucu takılı bir tabancayla öldüren 56 yaşındaki öğretmen N.K, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan öğretmen N.K.'nın cinayeti kendisiyle alay edildiği için işlediği öne sürüldü. Teneffüs esnasında onlarca öğrencinin gözü önünde güvenlik kameralarına yansıyan cinayet olayında N.K. meslektaşı ile önce tartışıyor, ardından sırtından 4 el peşpeşe ateş ederek Hüseyin Cebe'yi öldürüyor. Elindeki silahla okuldan kaçmayı başaran N.K, dün gece polise teslim oldu. Öte yandan müfettişlerin de bugün okula gelerek olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Herkez Bazen Çileden çıkabiliyor.. Öğrencilerin önünde olması ise çok yazık..

işte yeni yetişen nesil bu insanların elinde allah sonumuzu hayır etsin
bakıyorumda üni. de öğretmenlik okuyanlar beyoğlunda hergece esrar içiyolar
ve gençleri yetiştirecekler !
tabi herkesi aynı kefeye koyamayız yanlış anlaşılmasın :)

cok yazık..aynı ımam cemaat meselesı ogretmen bole yaparsa ogrencı...???

SickDreTh' Alıntı:
cok yazık..aynı ımam cemaat meselesı ogretmen bole yaparsa ogrencı...???
benden çok yaşayacaksın...
imam **surursa cemaat ne yapsın​

insan hayati bu kadar ucuz mu.. Islama gore bir insani oldurmek
tum insanligi oldurmek gibi. Su guzel dinimize biraz daha bagli
kalsak hayat hepimiz icin daha guzel olacak, ama...

Her önüne geleni öğretmen yaparsan olacağı budur. Öğretmen toplumun temel taşıdır.Ama ine yazık ki Memlekette Baytar'ı dahi öğretmen yaptılar. Baytar'ı (Veteriner)küçümsemiyorum ama herkes mesleğini icra etmeli. Yazık şu ülkenin haline . Ne günlere kaldık......

ben darıcalıyımm haberi bile hackhell den öğrendim abooww bizimm lisede neler neler oluyormus yaw ..:S

vay bee yeri geldiğinde öğrencilerine iyiliği, kardeşliği, silahın kötü olduğunu anlatan bi öğretmen bunu yapabiliyorsa hem de daha küçücük bi ilkokul çocuğunun gözleri önünde yapabiliyorsa ben başka bişey diyemem

okul deyil..sanki cakkal dere...şuna baq ögretmenler böyleyse...ögrencillere ne olur...kıme emanet ediyorlar..analar babalar...

Çok Kötü Bişey Bu...

ya ordaki çocuğu vursaydı??:mad:
böyle bir rezalet olamaz
sinirlerim bozuldu,yazacak kelime bulamıyorum

ayrıca "susturucu takılı bir tabancayla" vurması da incelenmesi gereken bir nokta
bildiğim kadarıyla normal vatandaşların çok kolay elde edebileceği bir şey değil susturucu

.. arkadas anlayamiyor .. neden herseyi yanlis yapilir .. bu pi.in ne isi var orda ... neden kimse bu sere.sizin hasta oldunu ve ordan uzaklastirmadi .. :Sopa :mad:

Geri