öğrenci hackhell'liler buraya

ABICIM IYI GUZEL ACMISIN KONUYU EYWALLAHTA AMAC NE BURDA ONU ANLAMADIM BU ARADA BEN EMRE CAHIT ELGINKAN ANADOLU LISESI 10 FEN B SINIFINDA OKUYORUM:d

eyvallah kardeşim saol:D
bende aöl'de okuyorum hatta mui ve hasanemrah'la aynı sınıftayız bu sene son bekle bizi üniversite dioz ama hala bitmedi :D:D neyse sağlık olsun:D

galatasaray lisesi
:sigara: :sigara: :sigara:

BoRNoWa AnAdOlU LiSeSi FrAnSıZcA (bal fr) eski 9-u

mehmet dinler i.ö.o

baba siz ne yaptınız ya ağırdan alın biraz şu okulu bak onur kardeşim ne güzel yazmış sonra aileler gaza geliyo sizin yüznüzden

Mersin Uni Bilg. Prog. Son Sınıf...

emretunca1989' Alıntı:
ABICIM IYI GUZEL ACMISIN KONUYU EYWALLAHTA AMAC NE BURDA ONU ANLAMADIM BU ARADA BEN EMRE CAHIT ELGINKAN ANADOLU LISESI 10 FEN B SINIFINDA OKUYORUM:d

arkadaşım ilk mesajda zaten anlattım oğrenci hackhell'lilerin birbiriyle iletişim halinde olabilmesi için diye,tekrar okursan sewinirim.:eek:ut:

düşünmüyorum o halde yöküm

benhikmet nazif kurşunoğlu anadolu meslek ve kız meslek okulu 10/f okul no'm=
"17" cep no=........:)sorunum yok okul biraz kız dolu ama çok cancanlı oluyo bilgisayar bölümü öğrencisiyim!!:sigara:

güzel dşünmüşsün. okul ile ilgili konuşuruz
ben kocaeli üni. hukuk fak. 2. sınıf

Konuyu sabitlesek güzel olmaz mı?

Bu arada ben 19 Mayıs Üniversitesi İstatistik bölümündeyim

arkadaslar ben bu sene öğrencı olcam. kocaeli elekt.muhendıslıgı olacak inş.

ben ank. tınaztepe lisesinden.......fen bölümündeyim bu sene lise sona geçtimmm...

Yav şimdi şikayet Edsem Ooo Ban Yerim Hehe Ama Güzel Konu Benim Dersisme Giren %99 öğretmeleri Sevmiyom Bi Tek Beden Hocasi Futbol Oynatinca Onu Seviyom

BENDE İSTANBUL BOSTANCI HAYRULLAH KEF OĞLU LİSESİNDEYİM BENİM OKULDAN OLAN ARK. BANA PM ATSIN TANIŞALIM

ben antalya lisesi 11.fen.b sinifi baskaniyim

Geri