íииυεи∂σ

BU Güzel Sohbet İÇin İkinizede Teşekkürler..

utanan insanlar olması ne güzel...

Rop. için teşekkürler...

Bir Toprak Daha Varmış HH' de ... Ropörtaj İçin Bize Nezaman Sıra Gelir İnfatute ?

íииυεи∂σ tanımıs olduk teşekkürler :goz.:

íииυεи∂σ' Alıntı:
íииυεи∂σ:
Hackhell ile yeğenim sayesinde tanıştım kendisi tavsiye etti .
Bir girdim çıkamadım bir daha=)

:goz:

Senin gibi birisi lazımdı foruma dayı..
Getirdik de fena mı oldu?

Şu Taksim hikayesine koptum ayrıca..

Ayrıca íииυεи∂σ nun horlama vidyosunu isteyen olursa PM den yazsınlar :)

İnfaya da güzel roportaj için teşekkürler.

Bu ropörtajı hazırlayan infatuateye ve bülent abimze saygılar güzel bir ropörtaj olmuş böylece bülent abimizi de tanımış olduk emeğinize sağlık........

Güzel röportaj olmuş...

Hele de anı kısmı...Baya ciddi imtihandan geçmişsin kardeşim... Herkes böyle kalabalık bir ortamda anlatmaya cesaret edemez...:):):)

BüLent Kardeşimi Yakından tanımak GüzeL. Gerçek HayatıyLa, Forumdak TavırLarı Birbirne ParaLeL Bir Kardeşimiz.

tşkrler.. harika insan, güzel yürek dürüst kişilikli daimiza muhabbetler...

Seni Tanımak GüzeL Şey Abi...
Çok Hoş Bi Sohbet oLmuş.
TeşekkürLer Röp. İçin.

íииυεи∂σ:
Taksim de bir mağazaya gitmiştik arkadaşla =) Kıyafet denemek için kabine girdi bende kabin dışında bekliyorum nasıl olduğuna bakmak için.Beyfendiye kıyafet uymadı bir büyük bedenini getirmemi rica etti.Ben tezgahtar arkadaşlardan kıyafetin bir beden büyüğünü getiriyorum aklımda arkadaşın 2. kabinde olduğu aklımda kalmış:(
Tabi öyle olmadığını kabin perdesini açınca anladım, O an başımdan aşağı kaynar sular boşaldı desem yeridir. Resmen yerin dibine geçmek istedim:D
bir anda sapık muamelesi görebilirdim:D Perdeyi tekrar kapatmam,elimdeki kıyafeti bırakmam ve mağazadan dışarı çıkmam sanırım yaklaşık 5 saniyemi almıştı resmen toz olmuştum :)

the end :clap​

zuahahahaha :hhmanD

Röp.için teşekür ederim seni tanımak güzel abi :p

Geri