çoook Ucuz Balik 250 Milyoncuk

SAGOMER

Banned
Reaction score
0
Artık gülelim mi ağlayalım mı bilmiyorum..geçende mankenin birisiyle röportaj yapıyorlar büyük ihtimalle aysun kayacıyıdı tam hatırlamıyorum....diyor ki::"Geçen de bi mekanda arkadaşlarla balık yedik...ayy o kadar komik fiyatlar o kadar ucuz o kadar ucuz ki söyleyince inanmayacaksınız"biz de herhalde 5 10 milyon dicek sanıyoruz..devam ediyor"ayy hayatımda bu kadar ucuz balık yemedim sadece 250 milyon ne kadar ucuz öyle değil mi?"lan biz de sandık ki ucuz diyince 5 10 milyon diyecek herhalde walla ben ekran karşısında adeta şok oldum 1 2 dakka kendime gelemedim mankenin çoook ucuz dediği balık 250 milyoncuk......türkiyede 250 milyonun bir ailenin geçiminin yarısı olduğunu bilseydi acaba böyle dermiydi????neyse ben buna YUH diyorum başka da bi şey demiyorum:) :Sopa

arkadaş söylediklerinde hakklısın ben yuh diyorum

Yazık diyorum abi..Böle denyoların soluduğu havaya yazık...

ben yuh bile demiyorum direk "çüşşş" diyorum daha isabetli bir laf olur hayattan bu kadar kopuk yaşayınca böyle oluyor heralde :mad:

hakkat gerçekmi ya valla pes yani yuh çüş işte yazık lan bukadarda olmaz ya böylelirini evet bölelirini şetcen

millet gerceginden ayri yasayanlar sadece siyasiler degil,ayni zamanda sanatcilarda...
bir o kadar da yuhh benden.

ulan sagomer iyi iş yapmışsın ya da meriç hangisi ni istersin???

dostum bu kadın salak salak üstüne türkiyede salak tanımam 3 hafat önce beyaz şhowdaydı beyaz konuşuyo bu alalhın salalğı kendi kendine gülüyo beyaz sordu ne oldu diye aklıma bişe geldi ondan beyaz bizle paylaşma istermisin dedi yine gülmeye başladı ve olmaz dedi bu kadın salakkkkkkkkkkkkk amale bu ya aptal şarışın

abi war ya nerde yasıyor bunalr uzayda mı

Geri