çoook acil deli bi rapidshare problemii:(:(:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gorenseto

New member
Reaction score
0
arkadaşlar forumdan salak birini verdiği legal almayan bi şifreyle rapdshare a girip bişeyler indirmek istedim ama legal olmadığı uyarsıı aldım ve şuanda herşeyi(modemi kapatıp açmak, ip değiştirmek restart..) denemem ragmen tekrar rapid ten birşeyler indirmek isterken otomatik olarak free sayfasını geçip legal olmayan bi account hatası verdiği sayfayı çıkarıyo bana ve bişey indiremiyorum..lütfen acil yardım edin...

adam ii lik yapmış şifre vermiş şimdi çalışmıyorsa salak demenmi lağzım?
rapidde logout gibisinden bi seçenek var onunla eski haline döner..

ayıp ya adam şifre vermis birde suçluyosun. problemine gelince denetim masasından internet seçeneklerine gir tanımlama bilgilerini sil. yani çıtırları silince problem kalmaz.

C:\Documents and Settings\xxxx\Local Settings\Temporary Internet Files

C:\Documents and Settings\xxxx\Cookies

Klasörlerinin İçeriklerini Sil. Sorun Kalmayacakdır.

gorenseto' Alıntı:
arkadaşlar forumdan salak birini verdiği legal almayan bi şifreyle rapdshare a girip bişeyler indirmek istedim ama legal olmadığı uyarsıı aldım ve şuanda herşeyi(modemi kapatıp açmak, ip değiştirmek restart..) denemem ragmen tekrar rapid ten birşeyler indirmek isterken otomatik olarak free sayfasını geçip legal olmayan bi account hatası verdiği sayfayı çıkarıyo bana ve bişey indiremiyorum..lütfen acil yardım edin...

umarım bidaha paylaşım yapana veya yardım edene kişisel hakarette bulunmassın...

madem sen çok akıllısın bidaha legal olmayan ve güvenmediğin şeyi deneme...

benden bu konuda bir daha uyarı almadan direk 7 gün banlanıcaksın...

konu LOCKED...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri