çok zor olacak ama gidiyorum ben..!

marthel' Alıntı:
tanımam etmem yolun açık olsunda böle gidiorm die başlık açmak yassak diilmiydi

burası hertelden yani istediğin bişeyi paylaşabilirsin..hem kuralları okursan öle bi yasakta yoq..umurım açıklayıcı olmuştur arkadaşım..:D bu arada saol...:D

Yolun Açık Olsun MiKeRiNoS Arada Sırada Uğra Özletme Kendini ;)

Keşke gitmesen dicem ama gidicen...Zaten geleceğin için gidiyorsun yolun açık olsun...Bizi ve kendini utandırma derslerine iyi çalış...

istediklerini elde edebilirsin umarım.. paylaşımların güzeldi.

Mike her GiDi$in ßi Dönü$ü varDır ama ßak LEm kaZanMaDan GEri GeLme hea :D:D her$ey ßi yana SeNi çOhk öZliCes..:'(

yolun açık olsun kardeşim allaha emanet ol yaşamında herzaman başarılıların mutlulukların yanında olması dileklerimle ama dur len sanki çok mu uzağa gidiyorsun bir telefon kadar yakınsın kardeşim her zaman görüşebiliriz bu kadar üzülme bak şimdi bende duyguladım:(

Herzaman yanındayım kardeşim bunu unutma sakın:goz:

bak bu kadar insan seni seviyo...dönüşün güzel haberlerle dolu olsun...ALLAH a emanet ol...yolun açık olsun mikerinos =) bu arada istanbul a bekleriz...

yolun acık olsun arkadasım. umarım hersey gonlunce olur. herzaman sana aramızda yer vardır.

canım kardeşim mikerinos. nereye gıdersen gıt herzaman yanımızda sana yer vardır. şirineminde dediği gibiumarım hersey gonlunce olur. senı cok sevıyoruz MIKERINOS

kardeşim inşallah herşey istediğin gibi olur,
sana alışmıştık,
özleteceksin kendini,
hayat boyu mutluluklar dilerim,
saygılarımla

Geri