çok zor olacak ama gidiyorum ben..!

MiKeRiNoS

New member
Reaction score
0
arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum.
sizi çok özliycem biliyorum.burda öle bi bağ varki çok zor ayrılmak.o kadar çok arkadaşım oldu ki.saymakla bitmes..kimse üzülmesin hee. gidişimi zorlaştırmayın :Sopa

ben en üzüntülü günümde bile gülmek isterim..daha doğrusu gülmek için zorlarım kendimi..bugünde gülcem..:cool:

hhda bana katlanan herkese teşekkürler.. hele ilk upload ve resim koyma zamanında birinin pestilini çıkarmıştım(janjan)..o kadar işinin arasında benle uğraşmıştı yaa
:D

hmm söz verdim istanbula gelecem..ama zamanı hakkında biras gecikme olabilir..elmo /lionking / ass@ /lazish / maxim / bilginize..görecem hepinisi hee:D

ya daha bi dünya şey yazacaktım ben yaa...amaa uygun olmıcak buraya..neysee yaaa bugün/yarın gidiom ben..
kendinise çok ii bakın..inşallah Alah nasip ederse görüşürüs.
ii forumlar..

Sende Kendine İyi Baq Lem ! :(

yaa arkadaşım neden gidiyosun kii biz seni çok sewiyoruz ve eminim sende bizi çok seviyosun gitmenin sebebi ney lütfen söyle :( :( biz seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk özlücezzz..........

Lan olm varya tam sopalık adamsın ya..
Gitme desem neye yarar..
Yolun açık olsun kardeşim..

neden gidiyosun lan bi sebep söyle barim:S

Allah YoLunu Acık Etsin.. Nere qittiqini söLememişsin :)

Giden GeLeni Aratır.. GeLen Gideni Aratırmıydı Yoksa :)

biyere gidemezsin kardesim.
bırakmıyoruz seni.
otur olum oturduğun yerde.odyy abimde uzaklara gidio zaten :(

yolun açık olsun.....iyi çalış.dersler herşeyden önemli,forumdan,oyunlardan,karı-kızdan bile...Anlattıklarımıda unutma,hayatının en onemli yili bu,geleceğini gireceğin 3 saatlik bir sınav belirleyecek,iyi hazırlan...Umarın istanbulu kazanırsın,ben zaten 2 yıla kadar dönücem,seni ortamlara sokarım :D

[KooZ]' Alıntı:
neden gidiyosun lan bi sebep söyle barim:S

son şansım desem..........

hayatıma yön vermem lazım...

mecbur kaldım desem.....

yeterlidir sanırım....dahası var ama neyse sallaaa....gidiom işte

iyi bakem bu sewferliq öle olsun
hayatta başarılar kanka msn ye takılırsın sen oradan görüşürüs:p

Tek verebileceğim tavsiye : Hedeflerine ulaşma yolunda karşına çıkacak engeller yüzünden asla yılma!!
Buradaki arkadaşlarının da sana daima manevi destekte bulunduğunu unutmaman dileğiyle!!!

Güzel haberlerle tekrar buraya döneceğine eminim!!!
Kolay gelsin arkadaşım umarım hayırlısıyla gönlünden geçene kavuşursun...

saygılar :hhman:

yoLun açıq oLsun..

sğlıcaqla kaL

güle güle git canım arkadasım allaha emanet ol olar mı kendini fazla özletme arada bi uğra buralara gözünde arkada kalmasın tamam mı

hadi canım sağlıcakla kal

seni özleyeceğiz:(
ama madem senin için çok önemli kib HOŞÇAKAL

Yavaş Yavaş Sıra Bizemi GeLiyoo Ne .. Hergün BiriLeri Gidiyo.. FazLa Tanımam Ama Saygı Duyduğum Birisin.. Umarım Bigün Tekrar Geri Dönersin.. ALLAH a Emanet OL

Canım kardeşim anLıorum seni bnde gittim çünkü :( ama baq haLa sizLeyim hehe...arada bi uğrarsın yaf dert etme..hayırLı haberLerLe dön sen geri biz beqLeris..istersen yanıma geLirşin bn yardımCı oLuyum şana heheheh...

k!b cnm......................a.e.oL ;)

la olm git tabi hayat forumla olmuo biz senle hersaman
beraberiz... sana kapım her zaman acık istediğin zaman gel
başımın ustunde yerin war senin....
biz senle her zaman doostuz
sana basarılar dilim ama unutma bisi kafanı kırarım :D

elmomaclroy' Alıntı:
la olm git tabi hayat forumla olmuo biz senle hersaman
beraberiz... sana kapım her zaman acık istediğin zaman gel
başımın ustunde yerin war senin....
biz senle her zaman doostuz
sana basarılar dilim ama unutma bisi kafanı kırarım :D

olm nası unutcam lem..unutmam meraq etme:D

hmm bu sene geldiğimde sende idare ederis..seneye geldiğimde de odyy abe anahtarlarıni verir.. tabe ozamana dönüp gelebilirse abicim..gelir yaaa gelir :D

Geri