çok yavaş

zanzara44

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarım çok yavaşladı bu aralar hangi programı kurduysam olmadı yardım edermisiniz

not: forumu inceledim bütün programları yükledim ama yine aynı lütfen yardım edin

Allah Kolaylık Versin Amma Onun Aynısı Bendede Olmustu Virüs vardır Kardesim Virüsleri Temizle Birde diske Dikkat et!!!

Ben hem Virüsleri halletim Dİskide Temizledim !!!

Kolay Gelsin Üzüldüm Walla

saol

denedim be kardeş virüs bulmuyo anlamadım ki bir şey

Kardeş ben hiçbir zaman virüs programı kullanmam OHHH mis gibi de sörf yapıyorum virüs programları falan çok yawaşlatıyor her şeye engel oluo relax takıl boşver 2 ayda bi format atıyorum al sana süper pc :D

İlginç

Я@SmUsSعN ™;3134944' Alıntı:
Kardeş ben hiçbir zaman virüs programı kullanmam OHHH mis gibi de sörf yapıyorum virüs programları falan çok yawaşlatıyor her şeye engel oluo relax takıl boşver 2 ayda bi format atıyorum al sana süper pc :D

Güzel öneri denesemmi ne he he he:clap

Я@SmUsSعN ™;3134944' Alıntı:

Aga mantık süpermiş :clap Belkide bu kadar fazla program kurduğundan bilgisayarın kasıyor. . Birbirini Kastırıyor olabilir..En iisi arkadaşımın dediği gibi free takıl :durdurun

Geri