çok teşekkür ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugilas

New member
Reaction score
0
adult bölümü kapandığı için şahsım adına sevindim
kapatan altın bulsun..

ılk postu ben atmak ıstıyorum sızı paraylamı tutuyolar foruma cok merak ettım :D

:) :) yav girmezsin olur biter niye rahtsız oldun ki? :) O bölümün müdavimleri duymasın bu dediğini :)

şahsi görüşümü söyledim sadece
madem rahatsız oldunuz modlara bildirin kapatsın konuyu olsun bitsin

şahsi görüşümü söyledim sadece
madem rahatsız oldunuz modlara bildirin kapatsın konuyu olsun bitsin

arkadasım rahatsız olmadık bu forumda 1 mılyon uye var herkez sahsı gorusunu acıklarsa :D ne olur bu forumun halı sence? bu forumun admını olsan ne dusunurdun? birde o pencereyle bak olaya?

Elbette herkes görüşlerini bildiricek önerilerini sunucak , paylaşımlarını yapacak , yorumlarını yapacak öneri için teşekkür ederim arkadaşım keşke 1 milyon üyede aklı başında önerilerini dile getirse , paylaşımlarını yapsa siteye değer üstüne değer katsa.

Adult Bu kadarmı battı gözünüze? Size kalsa İnternet Günah zaten!... Sizi gidi deve kuşları sizi!... Hadi Ordan Bakyananızmı vardı Adult'a :) Laf Olsun Torba Dolsun.

Burası Özgür Bir Ortam, AduLt BöLümünün KapaLı OLmasıdnan Duyduğu Memnuniyeti DiLe Getirmiş, Buda Arkadaşımızın En DoğaL Hakki Diye Düşünüyorum=)

.

Adult Bu kadarmı battı gözünüze? Size kalsa İnternet Günah zaten!... Sizi gidi deve kuşları sizi!... Hadi Ordan Bakyananızmı vardı Adult'a :) Laf Olsun Torba Dolsun.

girmediğim bir yer değil doğru ama kapanmasından memnun oldum ayrıca beni siz diye bi kalıbın içine sokma
ben bir topluluğun fikirlerini burda beyan etmiyorum şahsi memnuniyetimi dile getiriyorum

vallahi bende merak ettim istisnamısınız kardeşim her kes özgürdür kim ne isterse onu yapar sanamı kaldı milletin zevki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri