çok kötü bi olay yaşadım :-(

başkasının hotmailinden haberi olmadan başkasına mail atılabilirmi?

• evet atılabilir

Kullanılan: 38 60.3%
  • hayır atılamaz

Kullanılan: 7 11.1%
  • fikrim yok

Kullanılan: 11 17.5%
  • olabilir

Kullanılan: 7 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    63

wanting-00

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim sorum hotmail adresimin benim haberim yokken başkası tarafından kullanılmış, benim adıma olmadık kişlere mail atılmış mesaj yazılmış ve bunlar gönderilenler kutusundan silinmiş fakat silinmişlerden silinmemiş maalesef ki ve bunuda sevgilim gördü yanlış anladı beni yani onu ikna edemedim çok üzgünüm bunun nasıl yapılabildiğini anlayamıyorum bana yardımcı olursanız bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkür ederim ...

Çok geçmiş olsun...Arkadaşların senin olmadığını anlamıştır üzülme..Ama sevgilinle bu konu yüzünden aranızın bozulmasına üzüldüm..Umarım herşey daha güzel olur...

Böyle bişey yapılabilir diye biliyorum ben gizli sorunun cevabını falan tutturmuş olabilir....Bence şifreni daha zor bişey ve hatırlayabileceğin bi şey yap ve 72 günde bir değiştir....İyi forumlar dilerim

Sankim konun yeri burası değil :p

Bazı arakdaşlık sitelerine üye isen olabilir mesela bana sık sık arkadaşLarımdan hi5 arkadaşlıl veya facebook vs. mail ler geliyor :goz:

atabilir ...

hackerlar bu işi iyi bilir...

bir sorun varsa bana pm at...

buna belki bi virüs fln neden olmuş olabilir... veya birisi bilgisayarına trojan, keylogger gibi şeyler atıp şifreni almş olabilir

her halükarda geçmiş olsn

NOT: konunun yeri ne alaka anlamadm :saskin

sadece virüs falan olabiliir. Eğer senin adresini aldılarsa senin şifrenide değiştirmiştir sen girip tekrar bakamazsın.

internet cafede maillerine bakıpta oturumu kapatmadıysan olmuş olabili ama başka türlü çok zor senle uğraşmaz onlar

millet napcagını şaşırdı walla

geçmiş olsun diyorum,yardım etmeyi isterdim ama işin zor şifrelerini sanırım keylogger gibi birşeyle çalmışlar,kötü bi olay :vur

Sen bilgisayarına sahip çıkmalısın hem güvenlik düzeyinde hemde fiziksel anlamda.

Geri