çok işlevli şemsiyeler =)

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
Dizayner Hsiao Yong-Li tarafından tasarlanan şemsiye ise elektronik kağıttan üretilmiş. Internetten indirdiğiniz herhangi bir görüntüyü, sapındaki minik bilgisayara yükleyip seçtiğinizde, şemsiyenin iç tavanına yansıtabiliyorsunuz.

gp_009358.jpg

Özel tasarım olan bir başka şemsiye ise projektörüyle dikkat çekiyor. Şemsiyenin açılma mekanizmasının hemen altına yarleştirilen küçük bir projektör makinası sayesinde istenilen görüntü, iç tavana yansıtılabiliyor.

gp_009356.jpg

gp_009355.jpg

en işlevli olanı müzikli şemsiye. Çünkü en azından diğerleri gibi "şemsiyenin tavanına bakma" ihtiyacı hissettirmiyor. Sadece minik kayıt cihazına yüklediğiniz şarkıları dinleyerek yağmurlu havanın keyfine varabiliyorsunuz.

Müzikli şemsiye... Tabii ki bir Japon tasarımı.Üstelik yağmurun stresini keyfe dönüştürüyor

gp_009357.jpg

Hemen herkesin bu konudaki en büyük derdi, rüzgarlı havalarda şemsiyenin ters dönüp kırılmasıdır. Yeni üretilen ergonomik şemsiye, bu olasılığı ortadan kaldırıyor. Deniz kabuklusu formundaki şemsiye, rüzgara karşı diğerlerine göre çok daha iyi dayanıyor.

gp_009408.jpg

bana o müzikliden gerekioo :) ama küresel ısınma var artıq gerek kalmıcak :(

eline sağlıq...

Sağol jewel :DElijne saglık ...

Bunlar sayesinde adam Miami ye taşınır(Yılın en çok yağış alan yeri)

bunları üretenlerin ilginç dir düşünce tarzları varmış. :saskin

eline sağlık canım.

ayy ne güzelmiş o öle =) bende istiyorum :melek

şu sonunucunun neresi işlevli yaw bi tarafa yatık :) nası taşıyacan onu :)

thumb_116466123.jpg

kendine çok mu güveniyorsun... Satrançta beni kimse yenemez mi diyorsun :saskin İşte kendini kanıtlamanın tam fırsatı :goz:
4. Geleneksel hackHELL satranç turnuvası başlamıştır ve siz değerli satranç ustalarını beklemektedir. :victory
kayıt olmak için

TIKLAYINIZ...

Eline sağlık süperler yaw 1 haftadan beri yoktum pc bozuktu sonunda geldim özledim hh yi yaa:)

Geri