çok fena bi beddua

arkadaş ne demek istedin anlamadım zaten rapidshare a yüklenmiş ??????

kusura bakmayin yanlis demisim bunu baska bir data seklindeverebilirmisin diyecektim cünkü ben acamiyorum windows veya baska programmlarla ve internet exle de olmadi
tsk ederim slmetle kuruntu

kuruntu' Alıntı:
kusura bakmayin yanlis demisim bunu baska bir data seklindeverebilirmisin diyecektim cünkü ben acamiyorum windows veya baska programmlarla ve internet exle de olmadi
tsk ederim slmetle kuruntu

anladım kardeş de valla internet expolerda açması lazım genede deniycem değiştirirsem veririm bu başlıık altından

tsk ederim incubus insallah olur...direk linki yok herhalde
slmetle kuruntu

ya ben indirdim ama hangi programla acmam gerekiyo izleyemedim ben bi yardımcı olurmusunuz...

pardon ya yanlıs denemişim izleyebildim.kardes ellerine sağlık.bunu herkes görmeli.defalarca tesekkürler.sağolasın...

cok icler yakici....ama herhalde bunu mekkenin hocasi söylemiyor?onlar böyle dualar hayatta etmez ve konulara dokunmazlar...slmetle kuruntu

Buyrun türkçe altyazılısı

buyrun arkadaşlar türkçe altayazısını ekledim

rapide yüklendi flash swf dosyasıdır

İNDİR
İNDİR

eline sağlık kardeş Allah razı olsun izleyebildim yalnız indiremedim izlemeye başladığımda yarıda kesiliyo benim pcde bi sorun varsa çok sevinirim gerçekten eğer yanlış yapıyosam da nasıl yapmam gerektiğini anlatabilirsen çok sevinirim tekrardan Allah razı olsun kardeş

KARDEŞ BU SWF DOSYASI OLDUĞU İÇİN EXPLORER DİREKT AÇABİLİYOR

AMA İSTERSEN TEMPORARY İNTERNET FİLES KLASÖRÜNDE dua1.swf diye arattır bulursun

ama istersen aşağıdaki linkten ziplenmiş halini indirebilirsin

http://rapidshare.de/files/27649825/dua1.zip.html

Tamam Farekttim Sorun Benim Programda şimdi Düzenliyorum Ve Bitince Takrar Yüklüyorum

Allah kabul etsin...

Geri