çok fena bi beddua

T

Banned
Reaction score
0
burda

işte buda ben indiremiyorum yada indirip kotamı arttırmak istemiyorum diyen arkadaşlara özel link

TIKLA İZLE

bunu arkadaşlar sağolsun yardım edip türkçeye çevircekler sadece ben internet expolerda açabldm blmem sizde daha değişik proramlar varsa ondada izleyebiliirsiniz

hala kimse çevirebilirim veya çeviremem olumlu olumsuz bi cvp vermedi olsun biz bekleriz izlemeden kimse yorum falan yazmasın kesinlikle izleyenlerde tek kelimede olsa bişey yazsınlarki üstlerde kalsın daha çok kişi izlesin

kimse kotayı düşünmesin en fazla 4 megabayt inanın değer izlemeye

Allah Aşkina Majeste Sabitle Bu Topici.hüngür Hüngür Ağladim Izlerken.Allah Muhammed Aşkina Sabitle Bu Topici Majeste

arkadaşlar dün klavyemdeki sorunlar nedeniyle herhangibi açıklama yapamamıştım bunun ne olduğu hakkında herkezden özür dilerim
arkadaşlar bu duayı yapan kişi mekke de mescidiharamın imamı (KABE) TAM ANLAYAMADIM AMA GERÇEKTEN BENDE İZLERKEN AĞLADIM bana bu görüntüyü veren arkadaşımın söylediğine göre bu imam duayı yaptıktan hemen sonra amerikalılar tarafından tutuklanmış kesinlikle bence herkezin izlemesi ve anlaması gereken görüntülerle dolu hiç kimseden bir teşekür yada olumlu bir yorum beklemiyorum sadece izleyin yeter tek istediğim daha çok kişiye ulaşmasıdır bazı arkadaşlar bana bunun arpçasını türkçeye çevirebilirim demişlerdi onlardan bu sözlerini tutmalarını bekliyorum pm den ulaşmaya çalıştım herhangibir cvp alamadım

ingilizce altyazılısını koydum ingilizce bilenler daha çoktur gene kimseden ses seda yok ALLAH aşkına biri şunu türkçeye çevirsin

majesteye pm atın arkadaşlar sabitlenmesini istiyosanız link te belirterek

sen izledinmi kardeş görüntüleri sormamın sebebi sen islam bölümüne mod adayı olmuştun bildiğim kadarıyla bana bu konuda bi yardımcı olursan bunu çevirebilirmisin türkçeye olumlu olumsuz bi cvp verirsen sen çeviremesende illaki forumda çoğu kişiyi benden iyi tanırsın birinden rica etsen çevirebilir şimdiden teşekürler

walla ingilizcem var ama kendime yeter anca bi bakalım beceremezsek başka kişilere danışırız ;)

arkadaşım kısaca anlatmak gerekirse sen müslümanların üzerine gelen bu küfür ordusuna karrşı bize sabır ihsan eyle o küfür ordusunun memleketini toz duman içinde bırak onları güçten düşür senin gücün herşeye yeter onların güçsüz bırak müslümanları güçlendir müslüman esirlere sabır ihsan eyle islam uğrunda savaşanları koruman altına al onlara yardım et senin herşeye gücün yeter güçtede istektede herşeyde sen birincisin bu kardeş ayrıca iyiymiş teşekkürler ;)

sağol kardeş sanada teşekür ederim bunu aynı şekilde alt yazısını türkçeye çevirme olasılığı varmı ingilizce yerine türkçe yazsa çok şey istiyomuş gibi olursam kusuruma bakmayın ama bu benim için önemli beni çok etkiledi o görüntüler imamın sesi falan bunu ben internete pek alakası olmayan arkadaşlarımada izletmek istiyorum o yüzden şimdiden teşekürler

kardeş bu acayip bi beddua diyoki dinine saldırıyolar o küfr ve fesad yuvasına tüm gücünle saldır diyo tabi o arada imamın sesi gidiyo adam ağlamaklı oluyo sağol;)

Evet olağanüstü bir şey bu Ellerine sağlık...dua Arapça metinler İngilizce umarım en kısa zamanda Türkçeye çevrilir ve anlayabiliriz...Emeğine sağlık kardeş

sizlerde sağolun kardeş benimde istediğim bu zaten o metinleri türkçeye çevirtebilmek için nasıl bi yol izlemem gerekiyo birilerine pm falan atmalıysam kimden bu konu hakkında yardım isteyebilirim kim anlar bu işlerden şimdiden teşekürler

abi ben bunu pc ye attım bi kopyasınıda gmailime gönderdim çok iyi bu ya bittim ben ;)

aynen sizi bilemem ama beni bu kadar etkileyen bi olay ben görmedim adamın sesi gerçekten çok içten ve samimi tek sorun altyazının ingilizce olması onuda biri çözerse çekicem cdye tanıdığım arkadaşlara dağıtcam eminim birilerinin kalbinde bişeylerin uyanmasına vesile olur

o arka plandaki aminler süper baba imam hırslanıyo aminlerde hırslanıyo

valla bilader böle söledikçe bende hırslanıyom bunu bi şeklde çevirtmem lazım türkçeye valla en son ingilizce kursuna falan gitcem ordakilere çevirttircem yeni başlayanlar yardım bölümüne açsam çevirirler dimi bi deniyim ben

sunu biri rapide veya baska bir yere atabilirmi lütfen cok merak ettim slmetle kuruntu

Geri