çok acill yardımm

peace0001

New member
Reaction score
0
ben dt eski abonesiyim uzun süredir dt ü prblemsiz seyrediyordum illegal olarak lig tv siz anacak şuan hiç birini sseyredemiyorum. son 2 gündür.
mini paket abonesiym fakat faturaları sanırım 7 aydır yatırmıyorum normalde blokersız bütün kanallar kapalıyken ben blokerda seyrediyodum ve 9 ytl fatura çıkıyordu adıma. dt kartı iptal etmiş olabilirlermi acaba ondan mı seyredemiyorum yoksa şifreleri mi değiştirdiler. sistemde geçici bir şifreleme hatası var diye bi yazı çıkıyo. blokerlı da aynı yazı normal kartı takdığımda da. normalde blokersız üyeliğiniz bu kanalı kapsamamaktadır diye bi yazı çıkardı..
şuan ne yapabilirim acaba ... dt süz olmuyo yardım ederseniz çokkk sevinicem
bu arada lig tv hiç seyredemiyodum bu konuda da yardım ederseniz....

televizyondaki kadar rahar bir durum değil bilgisayar başında uğraşıp bişey seyretmek açcan tv yi ohh rahat rahat seyret istediğini zapla vs. oyüzden dedim di

yanlız son günlerdeki dedikodular da hic ic acıcı değill v5 karta gecceklermiş miş de yok okunuyomuş ondan keyler biri diyo okunmuyoo yaniiii ikilemde kaldık şu an icin s2emu ile full izliyoruz ama bakalım gidişat ne olcak

ayrıca tv da da izleyebilirki opos card ile yanlışım varsa düzeltin ama ben öyle biliyorumm yanılmıyorumdur umarım ;))

yanii tv de seyredemicekmiyiz artık dt ü eski v2 karla bile

durum onu gösteriyo ama Allahtan ümid kesilmes bu işlerle uğraşanlar bi yolunu bulurlar diye düşünüyoruzz bakalım hayırlısı artıkkk

Geri