çok Acil Yardımmmmmmmm

virantv

New member
Reaction score
0
arkadaslat toshiba notebook ta açılış olmuyo
açma düğmesine bastığımda şöle bi yazı geliyo

Check system. Then press (F1) Key

sizce sorun neden kaynaklanıyor..

f1 bas ve şifreyi gir

tabi şifreyi biliyosan

f1'Le ve sifreni gir..

arkdaslar f1 e baastığımda şifre ekranı çıkmıyo ki

Arkadasım ingiLizce biLen biri varsa veya sen biliyorsan cözersin..O sorunLa iLgiLi ama ingilizce bir döküman...

Toshiba Notebook [Newer models]
1. Turn on computer by Holding down power button while pressing the ESC key.
The machine will beep, then display:
Check System, then press [F1] key.
2. Release ESC key
3. Press F1 key

Arkadasım ingiLizce biLen biri varsa veya sen biliyorsan cözersin..O sorunLa iLgiLi ama ingilizce bir döküman...

Toshiba Notebook [Newer models]
1. Turn on computer by Holding down power button while pressing the ESC key.
The machine will beep, then display:
Check System, then press [F1] key.
2. Release ESC key
3. Press F1 key

1.bilgisayarı açarken (turn on tuşuna basarken) aynı zamanda ESC tuşunada basılı tut.
makina bir sinyal(beep) sesi verecek ve sistem denetleme(Check System) görününce F1 tuşuna bas.

2.ESC tuşundan elini kaldır

3.F1 tuşuna tekrar bas

Sonra şifreyi gir kolay gelsin.

yaptım olmadı şifre girecek yer çıkmıyo

Arkadaşlar şifre girin diyorsunuz. Şifre girileceğini nereden çıkarıyorsunuz. Eğer "press (F1) Key" deki KEY den çıkarıyorsanız oradaki anlamı Tuş veya Anahtar. Yani F1 tuşuna anahtarına basın diyor. Şifre ile ilgili bir durum yok.

evet şifre gir demiyor arkadaşların sorunu bildiği yönünde şifre gir ile devam edeceğini

düşündüm.neyse vitantv arkadaşım bilgisayar açılışta seri şekilde F8 tuşuna baıp bırakarak başlangıç

seçenekleri menüsüne çık SAFE MOD yada GÜVENLİ MOD u yön tuşları vasıtasıyla seç güvenli

modda açılırsa eğer:

başlat=> tüm programlar=>donatılar=>sistem araçları==>sistem geri yükleme yi çalıştır

orada takvim içinden sorun olmadan önceki bir sistem denetleme noktası seç ve onayla. sistem

önceki tarih ayarlarına yüklenecektir olmazsa tekrar güvenli modda aç verilerini yedekle ve format at

sorun çözülür..

bilgisayara format atılamıyorsa Bİos güncellemesi yap :

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/...BV_EngineID=cccjadeemhkddedcgfkceghdgngdgnj.0

sayfasından modeliseç sağ altta show results a tıkla

buradan Downloads a tıkla driverler karşında.

Kolay gelsin.

çok tşkler sorunu çözdüm.. saolun yardımlarınız için.. siz olmassanız ne yapardım yaa. allah razı olsun

Şu açılan başlıklarda, sorununu çözen arkadaş nasıl çözdüyse yazarsa formun çok daha fazla yararlı olacağı kanısındayım. Sorunu olan arkadaşlara çözüm yolu sunmak için birçok arkadaşl yazıp emek veriyorlar. Sorunu çözülen arkadaşlarda üşenmesinler çözüm yollarını belirtsinler. Umarım böyle bir alışkanlık oluşur.

Geri