çok acil yardım lütfen

ms2210

New member
Reaction score
0
bilgisayarıma bişey oldu vista kullanıyorum bilgisayarda regedit e giremiyorum aynen şöyle yazıyor kayıt defteri düzenleme yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış yazıyor bilgisayara istediğim bazı şeyleri yükleyemiyorum acaba ne devre dışı yaptı ne yapacam

Administrator hesabınızdan giriş yaptığınızdan emin olun.

bilgisayar yöneticisiyim zaten de güvenli moddan girsem de olmuyor administrator olarak giriyorum zaten

bilgisayar yöneticisiyim zaten de güvenli moddan girsem de olmuyor administrator olarak giriyorum zaten

O zaman

Başlat > Çalıştır'a geliyoruz.
gpedit.msc yazıyoruz.

Kullanıcı Gruplandırılması > Yönetim Şablonları > Sistem

"Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle"

bunu devre dışı'yı seçip

tamam diyin. Çözülmesi gerekir.

yazdım da bulunamıyor diyor olmadı

bu özelliklik gpedit.msc Home premium +Basic+versiyonlarda bulunmaz yani oradan acilmasi imkansiz !
ama su KB MIcrosoft dan yüklersen yeni bir police yazilip yetkileri onarilabilir, Bir ihtimal olabilir !
32 Bit <-http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ab60dc87-884c-46d5-82cd-f3c299dac7cc&DisplayLang=de
64Bit <-http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b10a7af4-8bee-4adc-8bbe-9949df77a3cf&DisplayLang=de
Bu yöntemle cözülmüyorsa kullanici hesablarini yeniden denetleyip kayit defteri ile ilgi tüm degisiklikleri olusturacagin yeni systemadminisrator hesabiyla%100 yetkili kilip etkinlestimek, aksi takdirde isletim sisteminde kullanici hesaplarini bozmus olabilen bir malware trojan vb icin isletim sistemini boot edebilen bir security mesela G-Data boot -Cd ile baslatip scann yapmak otomatik zararli bulgulari silmesini uyarladikdan sonra yeniden baslatip bilgisayardaki hesap ve kayit defterine giris yetkilerini kontrol etmek ! tüm bu yazilan yöntemlerden sonra aksi haldeihtimaller azaliyor özellikle kullandigin Versiyonun orjinal bir kopya olmadigi kesin olmamakla beraber belki ! bilmiyorum warez versiyon olma ihtimali, veya modifiye edilerek yönerge ve sistem tepsisinde köklü degisiklikler yapildigi Yine ihtimal dahilinde,,, %100 cözmek icin Dvd versiyonu degistirerek, [sistem deki hatayi tüm cabalara ragmen cözemiyorsan yedekleyip önceden scann yapmak suretiyle ! System geri yükle-tamir. cevap vermediyse ! ]kayit defterindeki Giris yetkisini sorunsuz kullanmak icin! yeni kurulum Kacinilmaz gibi kolay gelsin iyi forumlar,

Geri