çok acıl yardım...allah rızası için bi bakın...lütfen...

arkadaşım işletim sisteminin hangisi açıyorsa ona gir başlat çalıştır ''C:\BOOT.INI'' yaz çıkan seçeneklerde TXTdosyası iki işletim sistemi var birini silersen düzelir

harddiskin boot bölümünü silemediğin için 2 farklı sistem görünür çalıştırdan msconfig komutuyla geçici olarak düzeltebilirsin. sağlam olsun diyorsan tekrar c yi formatla...olmadı fdisk atarsın.

Merhaba Arkadas,

tam anladiysam, söyle bir deneme yapabilirsin:

C de bulunan boot.ini'yi bul ve orda ki ikinci XP'yi sil, yani yukraida resimde gösteriyin sirayi sil! Ondan sonra Windows'u yeniden baslat! Bak o ikinci Windows geliyormu?
Ama Windows Explorer'de ki ikinci Windows Dosyasini'da göreceksin. Bunu silmede biraz problem yasayabilirsin! Ama silme yönleri var!

hayır format atmana gerek yok
Başlangıç için varsayılan işletim sistemini belirtmek için
Denetim Masası'ndan Sistem'i açın.
Gelişmiş sekmesinde, Başlangıç ve Kurtarma'nın altındaki Ayarlar'ı tıklatın.
Sistem başlangıcı altında yer alan Varsayılan işletim sistemi listesinden, bilgisayarınızı açtığınızda veya yeniden başlattığınızda başlatmak istediğiniz işletim sistemini tıklatın.
İşletim sistemi listesini görüntüle onay kutusunu seçin, ardından varsayılan işletim sistemi otomatik olarak başlamadan önce listenin kaç saniye süresince görüntülenmesini istediğinizi yazın.

sen format atmak için hani c diski di diski çıkıo yha bilgileriyle ordan windows hangisinde yüklüyse onun üstüne getir seçili birimi sil de daha sonra o sildiğin birimi yeniden biçimlendir.windows cd si onu yeniden biçimlendirip windowsu kurar sonrasını biliondur.

bak kardeş kurulul yaparken mavi ekrana kadar geldiğine göre orda c ve d disklerini görmen lazım D ya da L olması lazım en altta seni uyarır zaten bide kurarken üzerine kurmak istiyormusun diye sorar orda esc ye bas geç sonra yeni bölüm oluşturma ekranı gelir c ve d diskini kaç gb istiyorsan ayarlarsın sonrasını windows hallediyor zaten

kardeş bidaha format atıcaksın. eskisini de sil öyle yükle. tek ve kesin çözüm

arkadaşım işletim sistemini kurarken eski olan windowsun kurulu olan diski biçimlendirmemişsindir bnm başımada geldi .tekrar format atmanı öneririm diskleri biçimlendirerek at düzeleceğini düşünüyorum .

Geri