çok çok çok acil lütfen yardım edin!!!

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
Reaction score
0
arkadaşlar ben windows xp kullanıyorum
bazenleri pc yi açtığımda hoşgeldiniz yazısında pc rest atıyor düzeltmek içinde en son en iyi başarımla açıyorum
ama neden böyle yapıyor anlamadım
anlayan varsa lütfen yardım etsin
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

yaptım ama bugün sabah açtığımda yeniden aynı sorunu yaptı çıldırıcam yha

en kısa yol diyosun yani offf format atmadan nasıl olacak yha:(:(:(:(

ya açılıyor kullanıyorum ama işte iki defa aynı sorunu verdi imaj alırsam olur
inşallah saol

Hımm çok Saol Yha Deniyecem Teşekkürler

Yüklediğin bir donanım yada programsal bi hata yüzünden yapio bunu pc başlarken F8 e bas bilgisayarı en son iyi ayarlarda sekmesinde aç ve sistem yapılandırma ayarları na gel baslangıç semesine gir tüm isaretlerin kaldır sorun kalmıcaktır...

çok saol kardeşim bunu bi deneyim saol

system 32 bişey silinmiştir yada virus yüzündendir tavsiyem format atmak ama sadece c değili hepsine toptan

bilgisayarında home veya pro mu yüklü bilmiyorum hangisi yülüyse onun cd sini tak format atarmış gibi sonra enter R f3 seçenekleri geliyo orda R de sonra siyah bi pancedere gelecel orada 1 e bas enter de bunun yapyıktan sonra gene enter de .... Daha sonra fixboot yaz E enterde fixboot yaz E enterde enson CHKDSK /P yaz enterde işlem bittikten sonra exit yazıp çık bu işlemleri yazptıktan sonra bil %100 açılır

bilgisayarında home veya pro mu yüklü bilmiyorum hangisi yülüyse onun cd sini tak format atarmış gibi sonra enter R f3 seçenekleri geliyo orda R de sonra siyah bi pancedere gelecel orada 1 e bas enter de bunun yapyıktan sonra gene enter de .... Daha sonra fixboot yaz E enterde fixboot yaz E enterde enson CHKDSK /P yaz enterde işlem bittikten sonra exit yazıp çık bu işlemleri yazptıktan sonra bil %100 açılır

teşekkürler ama halletdim
saol emeğine sağlık:goz:

şimdi pc açışırken F8 e bas güvenli moddan gir ve çalıştıra msconfigyaz orda

orda system ini dosyaları war onların işaretli olması gerkiyo ve aynı zamanda başlangıçtaki dosyalra bi göz at eksik veya işaretli olmayan dosya görürsen işaretle...

bi tahminim daha war oda büyük ihtimal system dosyalarından biri virüs vs... neden lerden zarar görmüştür.. bunudüzeltmek içn ggaranti yol formattır ama o silinen dosyanın aynısını net ortamından bulabilir tekrar system dosyalarını içine atabilrsin

edit;bulmakta yardımcı olabilirim

:melek

Geri