ço gzl bir şiir kopacaksınız benden söölemesi

Yawf Karı Seninde 3 erkekle ne işin var! PAPAĞAN SONUNA KADAR HAKLI :D

Süper yaa koptum :}

süper bi çalışma eline saglık

%100 erotiziiiimmm!!! Bak sen şunların fantezilerineeee :D :D

ellerine sağlık güzeldi

süper ya :):):):):)

ellerine saglık

Biraz agır olmus ama bayaa güzeldi eline sağlık =)

teşekkürler.gerçekten de çok güzeldi.

helal olsun valla dengesizin biri çıkmış büyük bir atamız için oğlancı diye uyduruyor sizde teşekkür ediyorsunuz helal olsun size başka ne denebilirki ülkemizin neden bu durumlara düştüğünü şimdi daha iyi anlıyorum artık

vala bu şiirde anlatan tamam ama hiç bir padisah oğlancı değildir onu unutmayın bu bir düzemece şiir ıv murat cok büyük bir padisahtır

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. şiiri yazan kişi Osmanlı düşmanı bir sapıkmış işte. bazı arkadaşlarda o devirde yaşamış gibi insanların oğlancılığını araştırmış yakıştıramadım. atalarınızı, bırak atanızı ölmüşlerinizi hayırla yadedin...

2.elazığlı bigün istanbula gelmiş ve bi bara gitmiş. 5 dakka sonra bara sarışın mavi gözlü müthiş vücutlu kısacası dört dörtlük bi kadın girmiş. bardaki bütün erkekler kadını kesiyo tabi bizim elazığlıda kesiyo. kadın çantasında sigarasını çıkarmış ve ağzına götürmüş. bardaki erkeklerin hepsi aynı anda çakmaklarını kadına doru uzatmışlar. bizim elazığlıda çakmış kibritini, herkesin arasından sıyrılıp kadının sigarasını yakmış. kadında: ben elazığlıların bu kadar kibar, bu kadar nazik olduğunu bilmiyodum.
elazığlı: nesssandın y*aıııım

:D buna çok güldüm işte eline sağlık

Geri