ço gzl bir şiir kopacaksınız benden söölemesi

direnişçi

New member
Reaction score
0
direnişçi'Den +18 Fıkralar ( Birleştirildi )

Not: Bu şiire isnat ettirilen bir de öykü vardır: Dönemin padişahı
(ki oğlancılığı ile ünlü IV. Murat olduğu söyleniyor) Vehbi Efendi'yi
çağırır ve: "Senin hicivlerin ve iğneli nüktelerin ünlüymüş. Bana da
öyle bir şiir yazacaksın ki, her beytinin ilk mısraını duyunca boynunun
vurulmasını emredeyim; ikinci mısrayı duyunca ise bu buyruğumu geri
aldığım gibi sana da bir kese altın vereyim." der. Sünbül-zade de
yukarıdaki dizeleri yazar ve iddiaya göre 10 kese altını götürür

Azm-ü hammam edelim sürtüştürem ben sana,
Kise ile sabunu rahat etsin cism-ü can.
Lal-ü şarap içürem ve ıslatup geçürem,
Parmağına yüzüğü hatem’i zer drahşan.

Eğil eğil sokayım, iki tutam az mıdır?
Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan

Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam,
Bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan.

Salınarak giderken arkandan ben sokayım,
Ard eteğin beline olmasın çamur aman.

Kulaklarından tutam, dibine kadar sokam,
Sahtiyenden çizmeyi, olasın yola revan.

Öyle bir sokayım ki kalmasın dışarda hiç,
Düşmanının bağrına hançerimi nagehan.

Eğer arzu edersen ben ağzına vereyim,
Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman

Herkese vermektesin, bir de bana versene,
Avuç avuç altını olsun kulun şaduman.

Sen her sabah gelesin, ben Vehbi’ye veresin,
Esselamın aleyküm, ve aleyküm esselam.

Sümbülizade (Sünbül-zade) Mehmet Vehbi Efendi
(17.yy. hiciv şairi)

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN EMEĞE SAYGI!!!

yavaş +18

Mahalleliyi artık canından bezdiren iki sapık varmış mahalledeki genç yalnız yürüyen kadınları kaçırıp tecavüz ediyorlarmış.Bir polis bunu önlemek için kadın kılığına girmiş.Sapıklar polisi o halde yalnız görünce kaçırmışlar.Biri eve götürünce önce ben bi arkadan yapayım sonra sen önden yaparsın demiş. Diğeride tamam demiş arkadaki başlamış o sırada önden yapacak olan sapık dayanamayıp bizim polisin(kadın sandığı) ön tarafını açmış bide ne görsün kocaman bir penis.Ve o an bağırarak diğer sapığa şöyle söylemiş
Lan yavaş biraz arkadan soktun önden çıkmış..

+18 Fikralar Hepsİ Cok SÜper :)

1.kadir inanır bigün barda bişiler içiyomuş. yanına birisi gelmiş ve demişki : ya kadir abi senden bişi istiycem ben manitayla kavga etmiştim de daha yeni barıştık birazdan burda olcak. benim adım mehmet, birasdan hatun gelince bizim masaya gelipte mehmet naber falan diebilirmisin, hani manitanın yanında biraaz havamız olsun. kadir inanır da kabul etmiş. 15 dakka sonra kadın gelmiş. kadir inanırda kadının geldiğini görünce masaya gitmiş ve elini adamın omuzuna koyarak ''ooo memet naber ya nassın'' demiş. memet te omuzunun üstünden yan gözle ters ters bakarak: ya kadirr s**ktirrr gittt

2.elazığlı bigün istanbula gelmiş ve bi bara gitmiş. 5 dakka sonra bara sarışın mavi gözlü müthiş vücutlu kısacası dört dörtlük bi kadın girmiş. bardaki bütün erkekler kadını kesiyo tabi bizim elazığlıda kesiyo. kadın çantasında sigarasını çıkarmış ve ağzına götürmüş. bardaki erkeklerin hepsi aynı anda çakmaklarını kadına doru uzatmışlar. bizim elazığlıda çakmış kibritini, herkesin arasından sıyrılıp kadının sigarasını yakmış. kadında: ben elazığlıların bu kadar kibar, bu kadar nazik olduğunu bilmiyodum.
elazığlı: nesssandın y*aıııım

3. bigün çocuğun biri taksiye binmiş ve başlamış konuşmaya : anam öğretmen babam terzi olsa ben doktor olurdum, anam hakim babam polis olsaydı ben diş hekimi olurdum, anam sekreter babam kapıcı olsa ben kurye olurdum... sonunda taksicinin kafası kızmış ve demişki : anan o*Spu baban :):):):):):):):) olsaydı ne olurdun
-taksici olurdum

4.adamın biri köyden şehre gelmiş ve bi lokantaya girmiş. bi çorba istemiş ve çorbasını içmiş. garson da çorbanın bittiğini görünce adamın yanına gitmiş. garson adamın, kılık kıyafetinden köylü olduğunu anlamış ve biraz dalga geçeyim demiş
-arkadan ne alırdınız
-sen önce önümdekini kaldır sonra döner verirsin

5. kadının biri bigüm bi halıcıya girmiş. halının birine bakmak için eğilmiş ve dokunmuş. dokunurken de osurmuş. daha sonra adama dönüp halının fiyatını sormuş. adamda : abla halıya dokundun, osurdun. fiyatını duysan sıçarsın

6. adamın biri köyden şehre göç etmiş. şehre geldiği ilk gün bi umumi tuvalete girmiş. ama tuvalet o kadar temiz miş ki s.çmaya kıyamamış. eniyisi gazeteye s.çayım da sorada pencereden atayım kirlenmemiş olur demiş ve gazetenin üstüne s.çmış. sora gazeteyei tuvaletin camından fırlatmış ama b.k tavana yapışmış. baya bi uğraşıp temizleyemedikten sonra görevli yi çağırmış ve
-kardeş şurda gördüğün boku temizle sana 20 milyon vercem
-abi sen oraya nası sıçtığını söle ben sana 200 milyon vercem

7. bigün şöför; muavini, yolculara karşı kibar olması konusunda uyarmış. muavinde tamam demiş. yolcunun birisi bi bardak su istemiş.
_muavin bey rica etsem bi bardak su verirmisiniz
-rica da ne demek, ricanın a***na koyayim...

:hhmanD

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM EMEĞE SAYGI!!!

+18 Fikralar Hepsİ Cok SÜper :)

Konu SİlİnmİŞtİr.
ÇÜnkÜ 2 Kere VermİŞİm Kusura Bakmayin...

5 fıkra 18+ rahibin yerine bakan imam

Rahip tatile çıkacakmış yerini bırkabileceği tek din adamı bir imammış. İmamı kiliseye davet edip yaptığı işleri anlatırken bir kadın gelip günah çıkarmak istediğini söylemiş. Rahip bey ben kocamı 3 defa aldattım nasıl günahlarımdan arınabilirim demiş.

Rahip; Tanrı seni af etsin şu kutuya 250 dolar at demiş. Bu olay aynı gün içinde birkaç defa tekrarlıyor.Gelen kadınlar kocalarını tesadüf hep 3 defa boynozlamışlar.

Rahip izine çıkıyor, imam yanlız kalıyor. Bir kadın geliyor, Ben kocamı 2 kere aldattım neyapacağım demiş.

İmam; Kutuya 250 dolar at, git bir kere daha s*kiş.

RAHİBE KILIKLI İBNE

Adamın biri arabasıyla kilisenin önünden geçiyormuş. Bir rahibe otostop yapmış. Adam arabasına almış. Yolda ilerlerken rahibe adamın makina ile oynamaya başlamış. Adam çok heyecanlanmış. Bir otele gitmek için anlaşmışlar. Adamın heyecandan nerdeyse kalbi duracakmış öyle ya hayatında ilk kez rahibe s*kecek. Otel odasına girmişler. Rahibe malum ben bakireyim o yüzden sana önden veremem saksafon çalayım veya arkadan yap demiş. Adam heyecanlı, bir rahibeyi g..tten s*kecek. Kabul etmiş işe başlamışlar ve bitirmişler. Adam giyinirken rahibeye "Sizi tekrar görebilirmiyim" diye sormuş. Rahibe "tabi kilisenin oraya gelip rahibe kılıklı ibne kim diye sorsanız herkes gösterir".....

İKİSİ BİR ARADA

İki zengin golf oynuyorlarmış. Yanlarından uzun çantalı bir adam geçiyormuş. Zenginlerden bir tanesi o çantanın içinde golf sopalarımı var bizimle oynamak istermisin? diye sormuş. Adam "bu çantada benim en değerli silahım var ben çok iyi bir atıcıyım iki kilometreden bir sineği bile vurabilirim" demiş. Zengin adam meraklanmış "şu silahı bir görebilirmiyim" demiş ve silahı alıp dürbününden çevreye bakmaya başlamış. bir de ne görsün kendi evinin mutfağında karısı ve uşağı s..işiyor. "vay alçaklar" demiş. zaten ben bunlardan şüpheleniyordum karıma her defasında sorduğumda kesinlikle böyle bir şey yapmayacağını söyledi uşağımda harama kesinlikle uçkur açmam dedi. Şimdi sen karımı dilinden uşağıda s...inden vurabilirmisin bunlar bunu haketti. Adam silahı eline almış "tabi zevkle" demiş. Nişan almış bekliyor ama ateş etmiyormuş zengin adam sonucu heyecanla bekliyormuş ama adam bir türlü ateş etmiyormuş zengin adam parlamış ya kardeşim artık ateş edeceksen et hani sen iki km den bir sineği bile vurabilirdin yoksa bizi kandırdınmı? adam bir saniye sabret az sonra tek kurşunla iki hedefi birden vuracağım.

TEMEL VE ORGAN NAKLİ

Temel bir trafik kazası sonucu s...ini kaybetmiş. Hastanede çok acele s..k nakli yapılması gerekiyormuş. ama hastanede sadece bir zenci aleti varmış. doktorlar çaresiz temele bu aleti takmışlar temel kendine geldiğinde yaklaşık 30 cm lik aleti görünce hem sevinmiş hemde üzülmüş hastaneden taburcu olduktan bir müddet sonra doktorlar temelin aletinin görev yapıp yapmadığı incelemek üzere temeli evinde ziyaret etmişler. temelin mahallesine geldiklerinde temelin mahalledeki bütün karıları s...ktiğini duymuşlar. evine gelmişler karısına danışmışlar karısı mahallenin tam aksine hiç bir şey yapmadığını söylemiş her akşam içip sarhoş eve döndüğünü söylemiş doktorlar uzun bir araştırmadan sonra temeli bir meyhanede bulmuşlar. konuya şöyle girmişler "ee temel aletten memnunmusun?" temel "eh işte" demiş. "peki yapabiliyormusun?" "evet yapıyorum" demiş. "peki karın aksini iddia ediyor". "ula baa bak toktor ben elin s...ki ile kendi karımı mı s..keceğum"

KIÇ NAKLİ

Adamın biri hemoroit olmuş. tek çaresi kıç nakli imiş. bir g..t bulmuşlar adam nakletmişler. bir müddet sonra doktor neticeyi öğrenmek için adama telefon etmiş. g..tünden memnunmusun diye sormuş. Adam "valla doktor çok iyi, acımıyor herşeyi yiyorum acılı ekşi rahat rahat sıçıyorum ama çok felaket kaşınıyor" doktor "bu kaşıntının nedenini bir araştırayım" demiş. bir müddet sonra hastaya tekrar telefon etmiş. "ya senin eski sahibi biraz :):):):) imiş onun için kaşınıyordur" ee peki doktor ben şimdi ne yapacağım? doktor "bunun iki yolu var, kaşıntıya katlanacaksın" peki ikinci yol? doktor "nasılsa g..t senin değil s..tir gitsin"...

TEŞEKKÜR HAKKIMIZ YAANİ DİMİİİ EMEĞE SAYGIII!!!!!

mastürbasyon iğrençlikleri...+18 süper kopacaksınızz

:clap-olum ben bugün çok kötü bişiii yaptım lan
-noldu lan?
-abi katil oldum
-nası yaaaa
-bisürü çoçuğu öldürdüm
-????
-31 çektim laaa
-şerefsiz bende bişii oldu sandım

-nereye laaa?
-doğmayacak çocuklar yapmayaaa

-iki saattir napıon lan banyoda?
-klozette çocuk boğdum
-aferim

-oğlum ne zaman torun yapçan?
-dün yaptım baba?
-nasıl yani?
-yaptım da
-eeee
-peçetede kaldı yaaa
-sieeeee

-çık lan tuvaletten
-patlama bea
-kimin patlamaya uğraştığı ortada olumm

-hadi lan çık banyodan artık
-geliyoruuummm
-biliyorummmm
-?????

-çık lan dışarı
-çıktık işte
-ohh beaaa
-abi yeğenin aynı sana benzio
-benim yeğenim yok ki lan
-al bak aynı sen(3e katlanmıs tuvalet kağıı gösterilir)
-kaybol lan adiiiii

-kuzen banyoya gidiom
-banane laannn!ne halt edersen et
-belki selam sölersin diee şey ettim
-kime lan?
-biraz sonraa klozete dökeceğim kuzenlerineee
-.......... .... ........

-kuzeeeeeeen(banyodan bi ses)
-ne var elinin körü ne var????
-ısrar ediolar
-kim ısrar edio neyi ısrar edio???ne dion??
-kuzenlerin seni bi kere öpmeden göçüp gitmek istemiolarmış
-adisin olum!şerefsiz ve de iğrençsin
-eheeehee biliom

-aşkım seni aldattım
-nasıl?ne diosun sen?
-dün dayanamadım başkasıyla orgazmın doruklarına ulaştım
-öldürürüm onu gebertirim
-kıyamam o benim bi parçam
-kim ooooo?????
-işte bu(el gösterilir)
-hayvansın!seni ihmal ettiğim bu şekilde mi anlatılır?
-napiiiim?daa etkileyici oldugidioz mu bize??
-hayır salak

-napıon aşkım?
-heççç hayvan terbiyesiii

-aşkım napıosuuuunn?
-napiiiim yaa çavuş tokatlıom
-çavuşu nerden buldun neden tokatlıon???
-???????

-napıon kanki?
-napiiim ya el arabası kullanıom
-oluuum millet uzaya cıktı sen hala 31
-napiiim laan hatuna yedircek para yook
-iii iii kolay gelsin

-başardım olum
-neyi başardın laaa?
-bi teoriyi çürütttüm
-ne teorisi nasıl çürüttün???
-31 diolar yaaa ben 15 de geldiiiim
-iii halt ettin salak

-hadi lan bende duş alcam çık banyodan artıkkk
-aksın bacaklarımdan oluk oluk....
-anlaşıldı merkez kolay gelsinn

yavuklular-Gülme garantili

Kadının biri kocası işe gittiği zaman sevgilileri ile yiyişiyormuş. Bi gün canı baklava çekmiş. Aramış yavuklularını :
-Sen yarın gelirken baklava getir.
Diğerine sen de baklava hararet yapar . Bunun için serinletici şerbet getir. 3.süne de sen garibansın bişi getirme demiş.
Sabah olmuş, kadının birden jeton düşmüş eyvaah!
Bugün pazar bey işe gitmez ki. yavuklularda gelecek şimdi. Neyapayım ne yapayım derken... Bey kalk demiş pazar temizliği yapacam. sen bi kahveye git gel.Adamı kahveye göndermiş.
neyse yavuklular gelmiş. kadın:
-ben sizi çağırdım ama bu gün pazar bey bugün izinli. hadi geri dönün marş marş demiş demesine ama kapıdan kütt küt sesler gelmeye başlamış
Kadın: hadi saklanın demiş yavuklularına.
bey içeri girmiş: -hanım canım bi tatlı çekti ki hiç sorma.
kadın ellerini yukarıya kaldırmış dua etmiş allahım bize bi baklava gönder demiş. yavuklunun bir dolaptan elinde baklava tepsisiyle dışarı çıkmış
-Ben yukarıdan geliyorum karınızın duası kabul oldu alın size baklava demiş.
baklavayı yemişler. Bey:
-hanım bunun arkasından buz gibi şerbet amma gider demiş. Kadın yine dua etmiş. Diğer yavuklu dolaptan çıkmış duanız kabul oldu. alın sşze şerbet demiş. bey alllah allah bizim hanım erdi galiba derken dolabtan eli boş biri çıka gelmiş. adam sormuş:
Sen niye geldin?
Beni yukarıdan gönderdiler boşları almaya geldim demiş.

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMESSİNİZ ARTIK DİMİİ EMEĞE SAYGII!!!

Bu Kadin Oros**... +18

Bayanin Biri Hayvan Beslemeye Karar Vermiş Gitmiş Kendine Bir Papağan Almiş
Ama Papağan çok Fazla Küfür Ediyormuş Kadin Eve Geldiğinde Ilk Sözü Hoş Geldin Oros*u Oluyormuş. Kadin Papağani Kuşcuya Götürüp Al şunu Beni Rezil Ediyor Herkeze Demiş. Kuşcu Ismail Efendi Yarin Gelin Alin Ben Onu Terbiye Ederim Demiş. Sonra Kuşu Düzgün Konuşana Kadar Sicak Suyun Içine Sokmuş Cikarmiş.ertesi Gün Kadin Gelmiş Düzeldimi Diye Sormuş.
Kuşcu: Evet
Kadin:test Etmek Istiyorum Söyle Bakim Ben Eve Gelince Ne Diyeceksin
Papağan: Hoş Geldiniz Hanfendi.
Kadin: Bir Erkekle Gelirsem.
Papağan: Hoş Geldiniz.
Kadin:iki Erkekle Gelirsem.
Papağan: Hoş Geldiniz Hanfendi Ve Beyler.
Kadin: Pekiii üç Erkekle Gelirsem.
Papağan: Yaa Ismail Efendi Sen Suyu Hazirla Bu Kari Harbiden Oros*u.

TEŞEKKÜRÜ HAKETTİK DİMİ EMEĞE SAYGI!!!

vala bu şiirde anlatan tamam ama hiç bir padisah oğlancı değildir onu unutmayın bu bir düzemece şiir ıv murat cok büyük bir padisahtır

Salınarak giderken arkandan ben sokayım,
Ard eteğin beline olmasın çamur aman.

Kulaklarından tutam, dibine kadar sokam,
Sahtiyenden çizmeyi, olasın yola revan.

Öyle bir sokayım ki kalmasın dışarda hiç,
Düşmanının bağrına hançerimi nagehan.

Eğer arzu edersen ben ağzına vereyim,
Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

gece gece ii guldüm...eline saglık...

buhahahaha güzelllllllllllllllllllllll iyiiiii

Geri