CİNlerle evet sizinde ilginiz var ,hayır yok diyorsanız aşağıda saydığım seyleri yapmamış olmanız lazım.ayakta idrar yapıyorsanız,geniş banyoda peştemalla sarılmadan yıkanıyorsanız(cıplak ),üstü açık sevişip yada mastırbasyon yapıyorsanız,tuvalete tükürüyorsanız
Arkadaşım bu bahsettiklerinle ilgili ayet var mı..İnsanları korkutmaktan başka birşey yapmıyorsunuz..Dini bozuyorsunuz..Bakın arkadaşlar cin suresindede yazıyor...
cin-6. Şu da gerçek ki, insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazı kimselere sığınırlardı da, onların taşkınlıklarını arttırırlardı.
Evet arkadaşlar bazı insanlar cinlere sığınıp onlarla iletişime geçebilir...
8. Doğrusu biz (cinler), göğü yokladık, fakat onu sert bekçilerle, alev huzmeleriyle doldurulmuş bulduk.
9. Halbuki, (daha önce) biz onun bazı kısımlarında (haber) dinlemek için oturacak yerler (bulup) oturuyorduk; fakat şimdi kim dinlemek isterse, kendisini gözetleyen bir alev huzmesi buluyor.
Evet cinler gelecekten haber almak için çeşitli yollar kullanıyorlardı..ama allahın izni olmadan kimse gelecekten haber alamaz...
22. De ki: Gerçekten (bana bir kötülük dilerse) Allah'a karşı beni kimse himaye edemez, O'ndan başka sığınacak kimse de bulamam.
Peygamber efendimize Allah burda diyor ki Gelecek bela bana allahımdan gelirse beni kimse savunamaz..ve ondan başkasına sığınamam de diyor...Yani allah cinin sana zarar vermesini istiyorsa kimse engel olamaz...
26. O bütün görülmeyenleri bilir. Sırlarına kimseyi muttali kılmaz;
27. Ancak, (bildirmeyi) dilediği peygamber bunun dışındadır. Çünkü O, bunun önünden ve ardından gözcüler salar,
Bakın Allah apaçık diyor ki ben ancak dilediğim peygamberlere açarım sırrımı diyor..Cinler Allahın sırlarını bilmez yani gelecekten haber alamazlar..Lütfen arkadaşlar kuran okuyun herşeye çok farklı bakacaksınız....Ha arkadaşım bu tuvalete tükürmeymiş şuymuş buyuş bunlar dini bozan şeyler kuranda herşey apaçık analtılmıştır...