çinler,le Sizinde Ilginiz Var

medyum

New member
Reaction score
0
ÇİNlerle evet sizinde ilginiz var ,hayır yok diyorsanız aşağıda saydığım seyleri yapmamış olmanız lazım.ayakta idrar yapıyorsanız,geniş banyoda peştemalla sarılmadan yıkanıyorsanız(cıplak ),üstü açık sevişip yada mastırbasyon yapıyorsanız,tuvalete tükürüyorsanız ,ruh çağırma seyanslarına katılıyorsanız,gece uykususlugunuz varsa ,geceleri hayaller görüyorsanız veya gördügünüzü sandım canım diye gecistiriyorsanız,veya yanlızken birinin sizi sıvazlayıp (elleyip) tülerinizi diken gibi yapıyorsa (yani kimseyi görmeden).vs vs evet bu bir cok insanda vardır .ondan sonra işlerim ras gitmedi,veya neye elimi atsam tenekeye dönüyor,yada kısmetimmi kapalıdır nedir ..ya niye cok sinirli diyorlar uyuşukluk miskinlik..uyanın artık çinlerin istilasına uğramışsınız haberiniz yok gerci çinler uyanmanıza yada anlamanıza harekete gecmenize mani olur sebebi onları yok etmiyesiniz diye ..hele erkekler inanırlar inanmamış gibi davranmak onları yüceltir tabi birde ,dini bilgisi olmayıp ahkam kesenler vardır savsata canım cin min yoktur batıl canım bilmez o kişiler ucurumun eşiğinde hayatının sonu hüsrandır haberleri yok kuranda basediyor de inanmazlar yada ALLAH insanları ve çinleri yarattım diyor kuranda de onuda yalan derler cayilliklerine kılıf ararlar sonrada bedbah olurlar....doslarım sizden ricam başınızdan gecen olay varsa veya tanıdıklarınızın yasadıgı olaylar varsa insanları bilgilendirmek amacı ile bizim le paylasırmısınız mesela bir ruh cagır ma olayına karıstıysanız ve neler yasadığınızı bize aktarın tabi daha baska bununla ilgili olaylarıda lütfen ciddiye alın ve bizimle paylaşın teşekkür ederim........

Çin değil Cin ,bende ilk başta çinlilerde bahsediyorsun sandım

>>allah korusun benim başıma öyle birşey gelmedi ,cinlere inanmıyordum ama okuduğum dergilerde , t.v. deinternette bunlardan bahseden ve insanların başından geçen olayları dinledikten sonra inanmaya başladım

Ben bu yazıya bir anlam veremedim ya :s

hey allahım yarabbim ya aynn bnde anlam vermedim:(

Arkadaş çarpılmaya niyetli galiba bu hususlarla uğraştığına göre :D

ne çin i abicim
cin cin
bizi uğraştırıyorsun.....

cinler tabiki vardır.
Kuranı Kerimde geçiyor zaten, söylediklerinde mantıklı. Cinler pislik yerleri severler (bir kısmı), bu tür haraketler sonucu insanlara bulaştıkları görülmüştür, onun için dikakt etmek lazım, ayakta ihtiyaç gidermek, tuvalete, banyoya tükürmek, ekmek ufaklarını sağa sola saçmak, buna benzer bir çok şey onların yanıbaşınıza gelmesine neden olabiliyor!

ben de bu sayılanları da ilk çinliler yapmış diyecen sandım da yuh diyecektim :D
senin mesleğin olabilir ama bu işlere yabancı olan arkadaşlara hiç bulaşmamalarını tavsiye ederim. cok tehlikeli ve hassas bir konu. şakası olacağını sanmıyorum. Allah gördüğümüz görmediğimiz bela ve musibetlerden hepimizi korusun. Allah tan hakkıyla korkana başka korku var mıdır?

çin yazınca 1 dk yazıyı çözmeye çalıştım ne diye dedimki gireyim ve bakayım baktım ve yorum yazayım dedim şunu yazdım o arkadaşa dostum bunları herkes biliyıor zaten başka ilginç şeylerden söz et (geniş banyoda peştemalla sarılmadan) bu olay şöyle bir atın rahatca ekseni dönebileceği kadar büyükse peştemalla sarılıp banyo yapılmalı

bunu normal bı uye acsa değerlendırıdım ama yenı uye acmiş ne amaçla ve neden ....?

bende yazının bi altındaki arkadaşın cin yazdığını görene kadar çinlilerle ilgili falan zannettim.öncelikle bu yazıyı yazan arkadaşım cinlerin varlığını kimse bilmiyor mu ki yazmışsın buraya. bir de bu söylediklerinle cinlerin ne alakası var ki.yok ayakta işemekmişte yok üstü açık mastürbasyon yapıp sevişmekmiş.sen cinlere inanmayanlara sataşacağına önce CİN demesini ve yazmasını öğren de öyle gel

joewarrior' Alıntı:
31 çekmeyle ne alakası var.
Yorum budur işteee ohaaa be kardeşim :D :D
Euzu Besmele Çekin En büyük Koruyucunuz bU Kelimedir

cin,ler hakında bilgiler ve ögrenmek istedikleriniz

cin,leri ALLAH ateşten yaratmıstır şeytanın neslinden gelirler cin ,lerin arasında ,da müslüman hıristiyan atayis ,vs vardır.700, 800 yaşına kadar yaşarlar kuranda cin,lerle ilgili bir cok ayet vardır.her insana görünmez fakat onlarla iç içe yasarız dünyadaki insanların beş katı fazladırlar onlarında yönetimi işleri vardır aile hayatları vardır .insanlara musallat olmus bir cok cin vardır tabi cinlere musallat olmuş insanlarda vardır müslüman cinlerden zarar gelmez.sizler ögrenmek istediginiz konularınızı bana yazın benimde iki cinim vardır sizleri seviyoruz,özel sorunlarınızı ve sorularınızı mail adresime yazın saygılar....

cin,leri ALLAH ateşten yaratmıstır şeytanın neslinden gelirler cin ,lerin arasında ,da müslüman hıristiyan atayis ,vs vardır.700, 800 yaşına kadar yaşarlar kuranda cin,lerle ilgili bir cok ayet vardır.her insana görünmez fakat onlarla iç içe yasarız dünyadaki insanların beş katı fazladırlar onlarında yönetimi işleri vardır aile hayatları vardır .insanlara musallat olmus bir cok cin vardır tabi cinlere musallat olmuş insanlarda vardır müslüman cinlerden zarar gelmez.sizler ögrenmek istediginiz konularınızı bana yazın benimde iki cinim vardır sizleri seviyoruz,özel sorunlarınızı ve sorularınızı mail adresime yazın saygılar....

Bilimsellikten uzak, islamdan uzak sadece batıl inançlara dayalı bir yazı yazmışsın.

Cİn,ler Hakinda Çİnlİler Hakinda DeĞİl

medyum' Alıntı:
ÇİNlerle evet sizinde ilginiz var ,hayır yok diyorsanız aşağıda saydığım seyleri yapmamış olmanız lazım.ayakta idrar yapıyorsanız,geniş banyoda peştemalla sarılmadan yıkanıyorsanız(cıplak ),üstü açık sevişip yada mastırbasyon yapıyorsanız,tuvalete tükürüyorsanız ,ruh çağırma seyanslarına katılıyorsanız,gece uykususlugunuz varsa ,geceleri hayaller görüyorsanız veya gördügünüzü sandım canım diye gecistiriyorsanız,veya yanlızken birinin sizi sıvazlayıp (elleyip) tülerinizi diken gibi yapıyorsa (yani kimseyi görmeden).vs vs evet bu bir cok insanda vardır .ondan sonra işlerim ras gitmedi,veya neye elimi atsam tenekeye dönüyor,yada kısmetimmi kapalıdır nedir ..ya niye cok sinirli diyorlar uyuşukluk miskinlik..uyanın artık çinlerin istilasına uğramışsınız haberiniz yok gerci çinler uyanmanıza yada anlamanıza harekete gecmenize mani olur sebebi onları yok etmiyesiniz diye ..hele erkekler inanırlar inanmamış gibi davranmak onları yüceltir tabi birde ,dini bilgisi olmayıp ahkam kesenler vardır savsata canım cin min yoktur batıl canım bilmez o kişiler ucurumun eşiğinde hayatının sonu hüsrandır haberleri yok kuranda basediyor de inanmazlar yada ALLAH insanları ve çinleri yarattım diyor kuranda de onuda yalan derler cayilliklerine kılıf ararlar sonrada bedbah olurlar....doslarım sizden ricam başınızdan gecen olay varsa veya tanıdıklarınızın yasadıgı olaylar varsa insanları bilgilendirmek amacı ile bizim le paylasırmısınız mesela bir ruh cagır ma olayına karıstıysanız ve neler yasadığınızı bize aktarın tabi daha baska bununla ilgili olaylarıda lütfen ciddiye alın ve bizimle paylaşın teşekkür ederim........
BENİM MAKSADIM GAYET AÇIK SİZLERİ 27 SENELİK TECRÜBEMİ SİZLERLE PAYLASMAK CİDDİ BİR SEKİLDE FORUMDA BU KONU EKSİKTİ TAMAMLAMAK İSTEDİM VE COK SEVİYELİ BİR FORUM YASIMA DA UYGUN HATA YAPTIGIMI SANMIYORUM BİR KISIM UYGUN BULUYOR BİR KISMI BULMUYOR HER KEZE SAGI DUYUYORUM HOSCA KALIN

medyum' Alıntı:

BENİ TAKİP EDERSENİZ GAYEMİN NE OLDUĞUNU ANLARSINIZ SADECE İYİ NİYET VE SİZLERE YARDIM AMACLI BURDAYIM BİRDE BU FORMU SEVİYORUM BASKA FORUMLARDA DOST LARIM VAR CARIYORLAR BEN BURASINI TERCİH ETTİM SAYGILAR...

BENİ TAKİP EDERSENİZ GAYEMİN NE OLDUĞUNU ANLARSINIZ SADECE İYİ NİYET VE SİZLERE YARDIM AMACLI BURDAYIM BİRDE BU FORMU SEVİYORUM BASKA FORUMLARDA DOST LARIM VAR CARIYORLAR BEN BURASINI TERCİH ETTİM SAYGILAR...

korkuya taşındı ..

Geri