çinler,le Sizinde Ilginiz Var

herşeyi anladım herşey çok güzelde banyo yapaqrken nasıl örtünüyoz yada örtünen varmi?????

Medyum Arkadaş Müsteri arıyo burda sanırım.Seninle paylaşalım sonra sende cin var deyip yanına çağır 2 oku üfle 50 kağıdı al :)

Cinlerini bana musallat etme sakın böyle konuşuyom diye IP adresimden falan yolluyabiliyomusun :)

bende çin'i, ilk başta bizim ÇİN sandım dı!

Meğer isimler aynı,:vur :vur konular ayrı imiş....

ben buraya gerçek 2 anımı yazmıştım korku bölümünde

medyum' Alıntı:
ÇİNlerle evet sizinde ilginiz var ,hayır yok diyorsanız aşağıda saydığım seyleri yapmamış olmanız lazım.ayakta idrar yapıyorsanız,geniş banyoda peştemalla sarılmadan yıkanıyorsanız(cıplak ),üstü açık sevişip yada mastırbasyon yapıyorsanız,tuvalete tükürüyorsanız ,ruh çağırma seyanslarına katılıyorsanız,gece uykususlugunuz varsa ,geceleri hayaller görüyorsanız veya gördügünüzü sandım canım diye gecistiriyorsanız,veya yanlızken birinin sizi sıvazlayıp (elleyip) tülerinizi diken gibi yapıyorsa (yani kimseyi görmeden).vs vs evet bu bir cok insanda vardır .ondan sonra işlerim ras gitmedi,veya neye elimi atsam tenekeye dönüyor,yada kısmetimmi kapalıdır nedir ..ya niye cok sinirli diyorlar uyuşukluk miskinlik..uyanın artık çinlerin istilasına uğramışsınız haberiniz yok gerci çinler uyanmanıza yada anlamanıza harekete gecmenize mani olur sebebi onları yok etmiyesiniz diye ..hele erkekler inanırlar inanmamış gibi davranmak onları yüceltir tabi birde ,dini bilgisi olmayıp ahkam kesenler vardır savsata canım cin min yoktur batıl canım bilmez o kişiler ucurumun eşiğinde hayatının sonu hüsrandır haberleri yok kuranda basediyor de inanmazlar yada ALLAH insanları ve çinleri yarattım diyor kuranda de onuda yalan derler cayilliklerine kılıf ararlar sonrada bedbah olurlar....doslarım sizden ricam başınızdan gecen olay varsa veya tanıdıklarınızın yasadıgı olaylar varsa insanları bilgilendirmek amacı ile bizim le paylasırmısınız mesela bir ruh cagır ma olayına karıstıysanız ve neler yasadığınızı bize aktarın tabi daha baska bununla ilgili olaylarıda lütfen ciddiye alın ve bizimle paylaşın teşekkür ederim........

1. Cinler tabii ki vardır.
2. Cinler ile insanlar hiç bir şekilde fiziksel olarak temas kuramazlar ve de insanlara görünme diye bi olayları da yoktur.
3. O banyoda örtünme falan, ayakta ihtiyaç giderme ve tükürme olaylarını da geçeceksin bi kere bunlar akıl ve mantığa uymayan şeyler. Banyo dediğin ne kadar büyük olursa olsun eğer teksem peştemalle yıkanmak ta neyin nesi:saskin
4. Bütün bunları dine dayanarak izah etmeye çalışmışsın ama islamın medyumluğu reddettiğini de hatırlatırım...

Amaninnnnnnnn!!! senin anlatımına göre etrafta en az 5 milyar cin var demekki...Nasıl mı? anlatayım: Dünyada ayakta işeyen ve banyoda tekken bile çıplak olanları yani senin gibi düşünmeyenlerin sayısını kabaca topladım sadece...
sevgili kardeşim, ayakta işemek, yorgan altında sevişmek ve banyoda tek bile olsan giyinik olmak vs. vs. bunları geç artık.Onlar kimin söylemi bilirsin sen.Aklını boş şeylerle doldurma, sadece onu çalıştır derim.Bırak cini mini de sen insanlığa nasıl hizmet veririm diye çabala bence...

bence azcık imlâ kurallarına dikkat etmen lazımdı kardesss:goz: neyse yinede saol paylasımın icin...

Onul2' Alıntı:
Medyum Arkadaş Müsteri arıyo burda sanırım.Seninle paylaşalım sonra sende cin var deyip yanına çağır 2 oku üfle 50 kağıdı al :)

Cinlerini bana musallat etme sakın böyle konuşuyom diye IP adresimden falan yolluyabiliyomusun :)

kardes varolan seyler hakkında boyle konusman sadece cahilliktir..bunlar varolan seyler!! belki konuyu acan arkadas anlatamadı ama nolursa olsun verilen emege saygılı olman lazım...baq sende yenisin forumda sende konu acıcaksın elbet,emek vericeksin..emin ol insanlar sanada yapıcak...KiB:mad:

Bu topic gerçekten ilgimi çekti ve bende birşeyler yazayım dedim:

Evet herşeyden önce bu varlıklar var ve ben adını anmak istemiyorum ki zamanında bir olayım geçti sakın ola kimse zor durumda kalmadıkça denemesin.

Çok hızlılar - istedikleri şekle girebilirler - fiziksel temas yoktur demiş bir arkadaşımız VARDIR!! - Hatta mescidi aksayı onlar yapmışlardır öle laga lugalık deil biraz araştırma yapınız - İnsanlar istedikleri gibi bunları kullanabilirler ATMIYORUM okuduklarımı ve kuran tefsirleri bunları söylüyor.

Şimdi gelelim insanlar bunları nasıl kullanabilirler ve benim başımdan geçen olay:

Adını yüksek sesle anıldıkları her yere gelirler
Fiziksel olarak nesne hareketini tam yapamıyorlar ancak insanın o nesneye dokunmasıyla onu hareket ettirebiliyorlar. Misal : kaygan ve büyük bir yüzeye alfabenin tüm harlerini aralıklarla daire biçiminde yazın - Ortaya o yüzeyde rahat kayabilecek bir nesne koyun(fincan bardak cd vb..) - enaz iki kişi olmanız gerekiyor. Şİmdi bunları anlatıyorum ama zamanında bende inanmamıştım hatta öff pöff kış kış cinler diye dalga bile geçmiştim neyse. - Sıra geldi onları çağırmada : yüksek ses ile cinler aleminden bize yardım edecek bir cin gelsin dediğinizde muhakkak gelir.Olaya geçelim: İşte ben bu noktada şoka uğramıştım. geldiysen evet e git demiştik ve nesne haşırt dedi kaydı parmaklarımızın altından. Ben bağırdım çağırdım inanmadım olmaz böle şey siz yapıyorsunuz bunu dedim tam orayı terkediyordum ki hepsi bir ağızdan yemin etmeye başladı - arkadaşları tanıyordum öle yalan atacak kimseler değillerdi birde Kuran Allah adıyla yemin edince orada duraksadım ve yeniden oturdum. Ama bu arada nasıl olur diye yusuf yusuf oldum açıkçası. Tek tek sordular doğruyu söylüyormu diye denediler kimisi cüzdanındaki parayı sordu kimi cep numarasını sordu. Ve hepsini bildi. Bir an insan duruyor ve düşünüyor tüm bunlar beni aldatmak için bir kurgu mu diye. Ama öyle değildi. Başta demiştim kimse zor durumda kalmadıkça denemesin diye bu seansı kaybettikleri anahtarı bulmak için yapmışlardı. Neyse seans bitti anahtarın bir dolmuşta kaldığını söyledi dolmuşun plakasını aldık sonra o dolmuşu bulduk anahtarları şoföründen teslim aldık. Ben şoktaydım hala. Neyse aradan zaman geçti tabi ben bu olayı unutmadım ve cinler hakkında çeşitli araştırmalar yaptım çeşitli Kuran tefsirlerini okudum.

-Seansda geleceği söylemiyorlar öyle bir yetkileri yok
-Gömülü hazinemiş defineymiş onları söylemiyorlar
-öss miş kpss miş onları vermiyorlar (nedendir bende anlamadım)

Asıl başımdan geçen olay bu değil kendi başıma çağırmaya denedim amannn 2 sene uykularım mahvoldu. Her gece insan kabs görür mü yaa? Neyse mekan değişimi yaptım yani taşındım kabuslarım kesildi ve bir daha kesinlikle adını bile anmak istemiyorum. Ancak muzipler rast gelmediği sürece çarıldıklarında doğruyu söylüyorlar. Mesela başka bir arkadaşımdan duyduğum birşey var: Birinin evine hırsz girmiş cep tel lerini ve paraları çalmış. Sonra bunlar bulmak için böyle bir seans yapmışlar ve hırsızın cep tel ina kadar her türlü bilgisini öğrenip adamı bayağı bi benzetmişler...

Neyse arkadaşlar bazı şeylere çok takılmamak lazım bazende dalga geçmemek lazım. O topic in başındaki yok banyodaki çıplaklıkmış yok 31 çekmeymiş onlar islamiyet açısından caiz görülmeyen şeyler. Gidipte bunları cinlerin işine getirmek biraz saçmalık olmaz mı?

ARAŞTIRMAK VE OKUMAK EN GERÇEK BİLGİDİR: DUYUMLAR SADECE KİŞİNİN KENDİ HİKAYESİDİR...

haklısınız bencede bazı hikayaeleri dinlemeniz lazım.

Konuyu açan arkadaşın söylemlerine göre rüyalarıda cinlere baglıyor. Mastürbasyon yapmayı ve çıplak banyo yapmayı da. Neye dayanarak söylediği de meçhul. Gülelim eğlenelim ne diyim. :)

Medyum ban kalsa hiç uğrasma kardesım
benden uyarmasııı dedıklerıne katılıorum ama !!!!!!!

yukarda arkadasında anlattıgı gbi...fazla kurcalamayın ble seyleri...varolan seyler bunlar ve bi kere musallat oldular mı kurtulmanız cok ama cok zor oluyo..(ben hala cekiyorum bu cileyi)boşverin arkadaslar ugrasmayın hayatı kendize zindan etmeyin...

İnsan yaradılışı itibarı ile aklı ile galip varlıktır.Bunlar çeşitli hilelerle, oyunlarla insanları kandırmaya çalışırlar.En çok da inanmayanları ve inanıp da yeterince bilgi sahibi olmayanları kandırırlar.Aklını kullanan insandan da uzak dururlar.

birincisi çin ne demek
ikincisi Kur'an-ı Kerim'de ne yazdığını iyi okuyup öyle ahkam kesin tşk.

ini cini bırakında etrafınızda olanlara bi bakın bizim peygamberimizi karalamaya çalışıyolar onunla hala uğraşanların olmasına inanamıyorum yazıklar olsun allahın adaleti yargılasın en kısa zamanda inşallah hepinizi bu çirkin olayı kınamaya davet ediyorum allaha emanet olun

GREAT İDEA' Alıntı:
Çin değil Cin ,bende ilk başta çinlilerde bahsediyorsun sandım

>>allah korusun benim başıma öyle birşey gelmedi ,cinlere inanmıyordum ama okuduğum dergilerde , t.v. deinternette bunlardan bahseden ve insanların başından geçen olayları dinledikten sonra inanmaya başladım
valla sagol great idea bende diyom çinliler niye böyle yapsın...cin tabi ne çini:durdurun

ewet cinler yani üç harfliler var ama üç harfliler dalgaya alınacak yani Ip adresi veren ÖSS sorularını soyleyen varlıklar değildir.

Bi kaç kişinin dediği gibi bu varlıklar insanlar için mi yaratıldı bilmiyorumm ama zamında Peygamber Efendimizin emrinde olduğunu söyleyebilirim ve bildiğim diğer bir bilgi ise elektirik kadar hızlıdır. ama elektirik gibi çarparlarmı bilemiyorum. Ama fazla ilgilenmeyin derim ben çünkü nerde konusu olursa orda olurlarmış :eek:

Geri