çifter çifter teşekkür =))

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
siteylemi alakalı benim pcdemi sorun war bilemiorum ama konulara yada msglara çifter çifter tşk ediorum; nedendir acaba :saskin

Evet genelde seni görüyorum..Çifter çifter Teşekkür atıyon :D
SAnırım Sistemle ilgili bir sorun sanırım..BEnde de oluyor :vur

KuruLu m0d un hatasıdıR..
ßende oLmuo sanırım :)

Arada bir forumun yavaşladığı anlarda olabilen bi durum. İsteyerek yapılabildiği gibi istemeden de arada bir olabiliyor.

bende 1 kez gösterebilirsiniz örnek olsun diye =P

Bu fırsat düşkününe teşekkür etmeyin banlarım :D :biggrin

eheh ie'den kaynaklanan bi sorun o.
anlatırdım nasıl düzeleceğini ama millet dalar sonra 2x teşekkürlere :D

edit: denedik ama malesef ie'den kaynaklanmadığını gördük. yenge yardım edemediğim için kusura bakma :( sanırım sorun bir araç çubuğu yada bir eklentiden kaynaklanıyor. o dediğim şeye bora abi bi baksın genede.

yukarıda ki resimde yengeye 4 kişi teşekkür etmiş gibi gözüküyor ama nedense 2 kişinin ismi var. peki geri kalan iki teşekkür nerden galiyor acaba...:eek:

ben yaptım, ben yaptım... no ban pls!!! :bow :bow

hellboy726' Alıntı:
bende 1 kez gösterebilirsiniz örnek olsun diye =P
:):):):):):):)
:clap :clap :clap :clap :clap

abla banada oluo ole arada yavaslıktan sanırsam..

Fazla Teşekkür Göz Çıkarmaz :)

yaa ama ben her zaman yaptığım gibi tşk ediorum yani tek tıklıorum, 2 pencere açılıo, hızlı dawranıp birini kapatabilirsem tek tşk oluo =(

infatuate' Alıntı:
yaa ama ben her zaman yaptığım gibi tşk ediorum yani tek tıklıorum, 2 pencere açılıo, hızlı dawranıp birini kapatabilirsem tek tşk oluo =(

TAm bılmıyorum ama MAuse ile alakalı Bİr durum Bence
Ayrıcana HIcc bı zararı Yok :D BEnim msj larımda teket teket dene Bakalım ne olacak :D

Yenge O Kadar Degerlisin Bak

1 Tsk ün 2 lik SAyilio :D

bndede bu sıra anasayfada girmio mesela olabilio böyle sorular..bi konuya geliorum ordan giriş yapıorum..eer anasayfadan girersem şifre yanlış dio :S ..çözemedim bende nedenini

Aynı şey yanlış hatırlamıyorsam Realistanbul(nazillifan) nickli arkadaşımızda da oluyordu.
Bana teşekkür ettiğinde bakıyordum ki aynı nickle 2 kez teşekkür edilmiş.
Gerçi benim için bir mahsuru yok. Fazla teşekkür göz çıkarmaz. :)

Merak Ettim Şimdi Biri Bana Tesekkür Edebilirmi Çifter Çifter :D

DeerPArty Çifter Çifter Teşekkürü anladıkta 3 kez ard arda Nasıl yapıyon :saskin

Geri