Bölümde düzenli olarak paylaşım yapan,elle tutulur gözle görülür,şu kadar 10-20 paylaşımı var diyebileceğimizde pek üye yok yanlız unutmayın.Ben sürekli takip ediyorum o bölümü ve pekte canlı bir bölüm değil.Bence canlanmalı o bölüm.O bölümde paylaşım yapan kişiler arasında kıyaslama yapamam lakin Turgay o bölümü düzenleyebilecek ve canlandırabilecek bir kişi.
Düşüncem değişmedi.Hala olumlu düşünüyorum.
edit: eklemeyi unuttuğum bi nokta var arkadaşlar.Bence bazı bölümlerde(belirli bölümler) yapılan paylaşım sayısından çok yapılan paylaşımın içeriği önemli oluyor.Örnek:
A Kişi bi tutorial konusu açıyor photoshop bölümünde.Neden?Ps deki farklı teknikleri insanlar uygulasın,öğrensinler o çalışma,efektler nasıl yapılıyor die.EyvAllah.Akişisi kalkıp 10 tane daha tutorial konusu açıyor.Bİr başka kişide Ps bölümünde 20 konu açıyor.Bu 20 konunun 5i kendi yaptığı çalışmalar.5inde tutorial veriyor 5inde Soru soruyor 5inde texture,fırça falan veriyor.E şimdi o adamın açtığı 20 konumu?AKişinin açtığı 10 konumu?BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE 10 tutorial konusu daha faydalı diğeri isterse 100 konu açsın.Yani kısacası açılan konu sayısından çok faydası önemli benim için adam çok konu açıpta bana hava civa paylaşımlar yapacak yada bilgiler verecekse ben nabim onu.Turgayın açtığı konuları bilmiyorum.Ama ben o sayılı bölümlerden birini Bookmark olarak görüyorum ve onaylıyorum.