ßitmiyor nedense :/ Kınok sıkıntıda :S

KnockOut

Super Sonic
Süper Moderatör
Reaction score
0
beni bilenler bilir :) işim gücüm bilgisayar gezmek felan filan :001_huh: ama bu askerlik beni bunaltmaya başladı q.a bu aralar acayip bir bunalımdayım :vur gerçekten bitmesini istiyorum ama artık sabır denilebilecek bir olay kalmadı bende :help ne telefon çekio buralarda ne de doğru düzgün gazete gelior gündemi takip edemiyorum ve internete zor giriyorum :D buna şükür! :melek neyse fazla dert yandım sizlere umarım eski arkadaşlar unutmamışsınızdır beni.. Rahatsız Kınok biraz rahatsızlık verdi :utan

Şafak:155 polis imdat !

DeeRParTy - KaRma - daredevil_off - infatuate - dark_angel _ react0r - fyonß - 1001Design - Aktuğ - bLueXtremE - CounTRy - FoFeR - Cehennem_Zebanisi - Chamur

ne bileyim işte bir sürü arkadaşım var hepsine selamlar ediyorum ve sağlık diliorum ... az kaldı ..

Benimde askerliğimde böyle zamanlarım oldu. hele bir de bekleyen bi sevgilin varsa daha zordur. Ama şunu söyliyeyim, inan teskereyi alınca gerçek askerlik başlıyo. Diyosun ki; "yine aynı tertiplerim olsun yine giderim askere". Çünkü orda nöbet derdinden başka derdin yok inan bana. Üstelik de şafak az kalmış sayılır.

Hayırlı Teskereler

Benimde askerliğimde böyle zamanlarım oldu. hele bir de bekleyen bi sevgilin varsa daha zordur. Ama şunu söyliyeyim, inan teskereyi alınca gerçek askerlik başlıyo. Diyosun ki; "yine aynı tertiplerim olsun yine giderim askere". Çünkü orda nöbet derdinden başka derdin yok inan bana. Üstelik de şafak az kalmış sayılır.

Hayırlı Teskereler

kesinlikle katılıyorum dai sana.askerliği henüz yapmadım ama dediğin gibi olacağı kesin...

hayırlı teskereler arkadaş allah yardımcın olsun az da kalmış hani.Bu arada saat gecenin 4 ünde nasıl girdin nete?birisine mi söledin böle yazıver benim ID den ?

Kanka :durdurun oLm hani Kinov hani Leyn nerde hani telefonda demiştin senide yazdım diye :mad:

Neredeyse gece ßeraßer nößet tuttuk La Nankör kinok xD

ßittin oLm sen istanbuL'a geLince :D

ßu yazıyı yazdıktan sonra TurgayLa ßiraz telefonda Konuştukta MoraLini düzelttim ßiraz :) azda kaLmış zaten kankam'ın 12den Sonra 154 :) sabaha kadar nöbet tutup akşama kadar yiyip için yatıyor kardeşim..

ASKerlik yapıtığı yerin vermiş oLduğu SIKINTI çünkü ßende aynı yerde yaptığım için biLiyorum o sıkıntıları hergün 3 5 şerefsiz vur cesetleriyle top oyna makara yap :) psikoloji 0'ın altinda Erzurum oLuyor.. AMa hepsi geçicek Kanka Rahat oL ;)

ALLah'a emanetsin. HayırLı Tezkereler. iLk iStanbuL'dasın unutma :) Seviyorum Lan seni Kinok

hayırlı teskereler arkadaş allah yardımcın olsun az da kalmış hani.Bu arada saat gecenin 4 ünde nasıl girdin nete?birisine mi söledin böle yazıver benim ID den ?

yok Komutanı uyumuş oda onun Laptopu aLıp daLmış HackheLL'e :)

Hacım biter biter.. Az kalmış.. Özlettin ama kendini..

İnş Tez Zamanda Gelirsin Kinok :)

Kısa Sürede Dönersin İnşaLLah, HayırLı TeskereLer, UpLoader Mania =)

Sabredeceksin la.. Başka yolu var mı?

Sayılı gün bitecek. Sıkıldım, bunaldım falan ne biçim laf onlar.

ahhh bende duruyor askerlik daha nasıl olacak bilmiyorum her kafadan bi ses yüksek okul nedeniyle daha çok da var ama bilmiyorum şimdiden canımı sıkıyor.

Geri