ßir Kadına (:

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Sorumuz Şu
ßir Kadına özeL oLduğunu nasıL Hissettirirsiniz?

İlgimle,Davranışlarımla,Sözlerimle Ona karşı nazik olarak Kendisini ona karşı olan hislerimi belirterek

İlgimle,Davranışlarımla,Sözlerimle Ona karşı nazik olarak Kendisini ona karşı olan hislerimi belirterek
Çok merak ettim Ahmet eğer o hanım ßunlara karşı duyarsız kalıp daha fazlasını isterse tepkin ne olur?

Eger bi kadın mutluluğu senle yaşıyorsa Zaten özelliği bir kadına yaşatmışsın demektir

Her ihtiyacı olduğunda yanında olduğumda ilgimle davranışlarımla söylediğim sözlerle kibar ve nazik oluşumla

Benimle birlikte ise zaten özeldir. :)

Çok merak ettim Ahmet eğer o hanım ßunlara karşı duyarsız kalıp daha fazlasını isterse tepkin ne olur?

Madem insanlar konuşa konuşa anlaşıyorsa Prenses ne ister sorarım merak ederim araştırırım yakın çevresini Koplimanlara geçerim küçükten başlayarak özel hediyeler alırım Tabiki Onu mutlu edeceğini tahmin edeceğim şiirlerle onu kalbini yumuşatmaya çalışırım Onu sıkmadan ama sürekli takibinde olduğumuda hatırlatırım mesajlarımla

Gerçektende çok güzel düşünceler bunlar peki Sevdiğin insan Sen bu kadar sevdiğin takdirde Ve Seni çok sevdiği takdirde Eski sevgilisini senin yanında kıskandırmaya çalışması sonucunda Karşılık durumun ne olurdu ?

Gerçektende çok güzel düşünceler bunlar peki Sevdiğin insan Sen bu kadar sevdiğin takdirde Ve Seni çok sevdiği takdirde Eski sevgilisini senin yanında kıskandırmaya çalışması sonucunda Karşılık durumun ne olurdu ?

Ben de eski kız arkdaşımı getirir onu kıskandırırdım hatta okey oynardık berarber :laugh:

Teşekkür ederim.Sevdiklerinle birlikte bir ömür boyu mutlu ol o zaman :)

Ona Söyleyeceklerim Bana Kalsın :)
İlgiye Sadece Kadınlar Mı Muhtaç Bize Özel Olduğumuzu Kim Hatırlatacak Püffff :sigara:

Ben de eski kız arkdaşımı getirir onu kıskandırırdım hatta okey oynardık berarber :laugh:

Hayır yanıma getirmiyor ama zamanında ona kötü şeyler yaşattıgı için azda olsa ondan ufak intikam almak istiyor ben ne kadar karşı çıksamda Kavga ve gürültü ile gidipte olayı bitiremem yani ben onu çok seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum ama Çok fazla sevdiğimi gösteripte her dediğine saygılı bir görüşle evet dediğimde sizce git gide batarmıyım yoksa Pekte bi farkı olmazmı (sanmaki yeri gelirse ağırlık basmıyorum) yani :)

Ona Söyleyeceklerim Bana Kalsın :)
İlgiye Sadece Kadınlar Mı Muhtaç Bize Özel Olduğumuzu Kim Hatırlatacak Püffff :sigara:

Evet haklısın biz insan değilmiyiz :) yeri gelir bizde ufak bi tebessüm ufacık bi öpücük bile insanın her bakış açısını değiştiriyo e bizde bu fedakarlıkları yaptıktan sonra bunları hak etmiyormuyuz?

Bu tür şeyleri kişi kendisi yapmalı içinden ne geliyorsa öyle davran (=

murat abinin dediği gibi benim yanımda ise benim için özeldir zaten benim için özelse daha ne istesin.. dünyanın en mutlu insanı olabilmesi için elimden geleni yaparım bunuda herkes için yapmam güzel değişik sürprizler her zamn için işe yaramıştır...

Geri