ßekarlık suLtanLık mı?

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
1.Gün :
Ulan ne yesek dünden kalan makarnayı yesekmi acaba.Anaaa bunun üstünde kısa beyaz pamukçuklar oluşmuş neyse karpuz peynir yapalım gene yapçak bişe yok zaten sıcakta da bir şey yenmio mutfakta amma kirlenmiş ya Ocak pislikten yanmıo be muhsin olm in bakım tezgahtan (muhsin örümcek ) sende maşallah besilik olmuşun seni yesemmi yoksa (muhsin bembeyaz) korkma lan şaka insan muhabbet arkadaşını yermi yaww. Ya su tırnak makasıda nerde 20 gün oldu başparmağım çorabı delmeye başladı ulan hayat mı be yatalım en iiissi

2.Gün :
öfff be ne gündü kıçım donuma yapıştı ulan herkes izinli ben çalışıorum neymiş ben bekarmışım ben sonrda gitsem olurmuş töbe töbe neyse dünden kalan makarnayı yiyeyimde yatayım anaa makarnanın üstünde kımıldayan birşey var vay adiii nanik yapıo bana muhsin olm yakalasan sunları diyorum boşuna mı beslioz seni (muhsin corti ) bacaklarını oynatsana muhsin ne oldu hişşş muhsin nabzı nerdeki bunun amanınnnnnnn
gettiiiiiiiiiii gettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dağa gibi muhsinim getti niye öldün lan muhsin (evde duygusal anlar ) önün sinek arkan kara fatmaydı benden ii besleniodun be gömsem mi acaba ??? neyse karpuz peynir yiyelim hatta peynir karpuz yiyeyim değişiklik olsun.

3.Gün :
hoydur hoydur hoydur... Ulan ne yapıorum ben çıkardığım seslere bak yaratığamı dönüşüyorum ufff.. ne yesem ne yesem hıh dünden kalan makarna vardı anaaa yaf bu makarnadaki yeşil başlı gövel ördekte ne la bunun kaç baçağı var su tencerenin dibindeki vantuz balığına benzeyen şey neki hımmm... acaip neyse ben karpuz ekmek yiyeyim gene tv de ne varmış vayyy güzel flim var seyredelim bari

4. Gün :
Korkma kalbim gecer acısı İlk defa mı aşık oldun ahhhhh ...ulan bu bengüde ne biçim dondurma yalıo kardeşim hayata bakış açım değişti evettt bugun ne yesek ne yesek haah dünden kalan makarna vardı hasssss... bu ne ya elimi koparıodu len dişleride var bunun ne biçim bişesin sen ya fredi gibi ben en iisi karpuz ekmek yiyeyim yarında cuma oh iş sonu nerde gecen indirdiğim sanatsal çalışmalar ben bi çavuşu tokatlayım banyoda .

5: Gün :
oyyy oyy öldüm anam ne gündü be Allahtan tatil yarın .Bi yemek yiyeyimde dışarı çıkım be dünyanın en büyük akvaryumu açılmış belki güsel kızlar vardır nerde benim dünden kalan makarna anaa tencere gitmiş alla alla nereye gider bu tencere neyse karpuz ekmek yiyelim hayat bu be işte ohh karpuzda buz gibi ...

Yaa ama biraz insafsızca olmuş bu şekilde yaşamayan bekarlarda var:)

Ayrıca zeki bi bekar google sayesinde bütün yemekleri yapabilir :D

Zaten şu makarnada olmasa bu milletin hali perişanlık :D

Valla bence sultanlık ama yanLızda yaşanmıyo bea =)

Çok ikircikli bi durum oldu buda:D

O adamın yerinde bi kız olsa durum daha feci olurdu bence

€ehhehe =) Süperdi Yau =)

nerde gecen indirdiğim sanatsal çalışmalar ben bi çavuşu tokatlayım banyoda .

WaLLaha ßuna Koptum =)

En güzel cevap ALP KIRŞAN'dan;
"Sen hiç kendi donunu yıkayan sultan gördün mü ?" :D :)

en güzel şekilde açıklık getirmissin sanırım benim mutfaktaki tencerede yeni bitki türleri gelişmeye başladı ben gidip şu tencereyi bi suluyum en iyisii

bekarLık suLtanLıktır tabi ki..hem evLenip baL ayına gideceğime bekar kaLıp aLayına giderim:D :D :D

Evlilik 1 litre süt için evde inek beslemeye benzer..
Süte ihtiyacın oldugunda ya tuttugun inekten sağacaksın yoksa erbabından satın alacaksın :)
Evlenip karı dırdırı dinleyemeceksin...

En güzel cevap ALP KIRŞAN'dan;
"Sen hiç kendi donunu yıkayan sultan gördün mü ?" :D :)

Kendi donunu yıkayandan değil _ohlu donunu yıkatmak için başkasına verip adını _okluya çıkartandan sultan olmaz :)
Sultan dediğin donunuda yıkar fetihde yapar :)

ben evlenmek istemiyom ama evlenirsem çocuk mocuk yok deli miyim ben kendimden biliyom çok piç bir evledım benim oğlum daha beter olur:)

Bekarlığın neresi Sultanlık. Hangi sultan bekarmış ki :D Hepsinin haremi var :D

Her iki durumun da zorlukları var tabii...

ama yaş ilerledikçe pek te sultanlık olmadığı tecrübelerle ortaya çıkıyor :)

temizlik,çamaşır,yemek bunlar çok zor şeyler jaaanım :D

hikayedeki oğlan pisliğin tekiymiş bu arada

şiddetle tavsiye bekarlık kesinlikle SULTANLIKTIR.

Siz hiç çamaşır yıkayan sultan gördünüz mü:D

Geri