ßayanLar sinirLenince dahamı güzeL oLuyorLar?

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Baylar veyada bayanlar sorum hepinize..BayanLar sinirlenince dahada güzel oluyor der bazı erkekler..siz katılıyor musunuz?
ßu sözü çok duymaya başladım biri bana açıkLasın..

O kızları sakinleştirmenin bi taktiği, sakın oyuna gelmeyin :)

Külliyen Yalan Hiçte Güzel Olmuyorlar :sneaky2:

Ama Bayanları Sinir Etmeyi Çok Seviyorum Çünkü Çok Gülünç Oluyolar :durdurun

hiç sanmıyorum sinirlenince daha güzel olabileceğimi, bildiğin içimden canawar çıkıyor çünkü :huh: gerçi Boraya sormak lazım bunu :crying:

sinirlenince kim güzel olur bunu bi tanımlasak, bayanlarda sakinleştirme taktiği ama ne varki bende çok seviyorum kız arkadaşımı kızdırmayı kızdırıp tekrar gönlünü almak çok hoş oluyor

En sinirli anlarında maksimum limitte kopma noktasında örneğin eşyaları fırlatma anında eline
vazoyu aldığında işte tam o anda yani yüzlerinin aldığı ifade bende afrodizyak etkisi yapıyor > ) ha ha.. > ) )

Ben bir sinirleneyim de görün..oyy oy oyyy:cursing:
:))

kesinlikle evet.

DAha tatlı oluyolar desek daha doğru olur aslında.

Hele onlar tokat atarken karşılarına geçip gülmesi yokmu iyice çıldırıyolar :D :D

Tabi sonra gönlünü almak lazım orası ayrı dava :D

bu bazıları için geçerli ama genel olarak bayanlar sininlenince güzel olmazlar

kesinlikle evet.

DAha tatlı oluyolar desek daha doğru olur aslında.

Hele onlar tokat atarken karşılarına geçip gülmesi yokmu iyice çıldırıyolar :D :D

Tabi sonra gönlünü almak lazım orası ayrı dava :D

Sadist misin kanka :)

Bence evet. Daha güzel olurlar :p

bazıLarı var ki Ya Rab sinirLenince bir içim su oLuyorLar..aynen makyaj gibi bu sinirLenme de kimisine feLaket yakışıyore =)

şu an sinirlendim mesela yanaklarım kızardı mimiklerim deişti.hani eLime geçirsem yüzü tırnak çizikleriyle doLar.
karar veriLmiştir güzeL oLduklarını sanmam aynaya bakınca anladım :p

arkadaşa katılıyorum. bazıları derken herhalde güzelleri kastediyor. o zaman nazları çekilebilir fakat; tersi durumda sinirli bayanlar çok itici olurlar

Bende öle derim güzel bi mantık bayanlarında hoşuna gittiğine eminim

olsun sinirlensinler daha sexy oluyorlar bence de

Geri