ßanLandığın Siteye Giriş

eğer bi siteden banlandıysam bir daha o siteye girmem...

siteye erişim reddedildi diye yazıyor..problem ne olabilir?bilen varsa yazabilir mi?

arkadaşlar hosts.bak ve hosts1.bak bu iki dosya var hangisi ve sağ tıkladığımda not defteri ile açamıyorum ?????

arkadaşlar hosts.bak ve hosts1.bak bu iki dosya var hangisi ve sağ tıkladığımda not defteri ile açamıyorum ?????

Dostum hosts.bak dosyasını yapıcaksın . hosts1.bak dosyası aklını karıstırmasın

hosts.bak Dosyasının üzerinde sağı tıkla ` BirLikte Aç ` de . orada Programlar arasında not defteri eminim ki vardır . :goz:

tesekkürler :) galiba ihtiyac duymuyacam ama yinede aklimda olsun ben kim banlanmak kim :D

Çok teşekkürler paylaşımın için.

sitenin ip yi nasıl yazıcam nerden bulcamki? bi örnek linki koyanmısın rica etsem :D ve sesli chat siteleri için gecerlimi bu

sitenin ip yi nasıl yazıcam nerden bulcamki? bi örnek linki koyanmısın rica etsem :D ve sesli chat siteleri için gecerlimi bu

Ms-Dos komut sistemine gir şunu yaz.

ping sitenin adresi

enter a bas ping çekicek bölece ip yi görebilirsin.

Program olarak istersen "WhereIsIP" güzel program

Sesli Chat tede geçerli dostum :) ama Gag + EngeLlemelerde Hd ye aTıLan banlara Çözüm deil .

saol ama ip ban icin değilde gag ve ban icin bi çözüm yazarsan çok yardımcı olurun bize

peki yasaklandığım sitenin ip adresini nasıl bulacam...

çalıştıra cmd yazın açılan siyah ekrana ping www.siteadi.com yazip enterlediğiniz zaman domainin ip nosu çıkar..

Geri