ßana MasaL AnLatmayın..!

ALpMontana

КЯaL´da TaNıMaM КuяaL´da
Reaction score
0
Hatırlayalım. UEFA Kupası kazanıldıktan sonra Galatasarayın çuvalla paralar vererek yetirstırdığı Okan ve Emre`ye Inter`den teklif geldi. Faruk Şüren bu çocuklara gidip "Biliyorum anlaşmışzınız. Gelin bu mukavelelere imza atın, sizi yetiştiren, adam eden Galatasaray Kulübüne para kazandırarak gidin." Faruk Şürene tamam diyen bu gençler bir iki güne kalmadan veda bile etmeyip kaçarçasına italyanın yolunu tuttular. Galatasaraya bir kuruş bile kazandırmadan İntere transfer oldular. Bu herzaman Faruk Şüren - Okan-Emre polemiği olarak değerlendirildi medya tarafından ama bu Galatasaray camiasının, biz taraftarların ve tüm dönem Futbolcularının yüzüne tükürmekdi.

İlk önce Okan tutunamadı Avrupada. Takımı yetersiz bulduğu Okan`i kovmak için fırsat arıyordu. Tabi enayi türk takımları bu basit karakterli basit Futbolcuyu kapmak için birbiriyle yarışıyordu. Yuvası olan Galatasaray ve Beşiktaşdan teklif geldiğinde herkes Galatasaraya dönp yaptığı hataları telafi edecek derken Beşiktaş Kulübünü seçti. Gerekçesi transfer teklifleri arasındaki yanlış hatırlamıyorsam 100 bin dolarlık fark idi. Yapılan açıklama: "Ben Futbolu spor olsun diye yapmıyorum, BJK daha iyi teklifi yaptı onlara gittim" Tükürük 2.

Dönemin Asbaşkanı Adnan Polat için Galatasaray camiasına yapılan bu hayinlik önemli değildi. Şürekli her transfer dönemi bu iki oyuncuyu almak için elinden geleni yaptı. Mali kriz içinde çırpınan Kulübümüze daha fazla borç kazandırmak pahasına bu oyunculara astronomik teklifler yapıldı. "Bu oyuncular bizim evlatlarımız" dendi. Faruk Şüren her zaman karşı çıktı, kötü adam ilan edildi. Niye? Çünkü Galatasaraylı duruşundan hiç taviz vermedi.

Sonunda olan oldu ve Okan yine Avrupanın cöp kutusu Galatasaray Kulübüne transfer edildi. Hepiniz aynı bügün Emre konusunda yaptığınız yorumları yaptınız. Aşarız keseriz oynayamaz lagalugaları. Noldu? uA bir pankart astı, o günden sonra Okan "takımın ağabeyleri" grubuna dahil oldu. Ne çabuk unuttu Galatasaray taraftarı?

Yine durmadı Adnan Polat ve her daim Emreye talip olduğumuzu açıkladı. Tarihini unutan veya umursamayan, bizi diğerlerinden farklı kılan ilkelerimizi hiçe sayan Galatasaray taraftarı heyecanlandı her zaman. Bugün noldu? Emre Fenerbahçede, o ne de olsa profesyonel futbolcü. Eminim ki birkaç sene geçsin, Emre 31-32sine gelsin, halı kalmasın, yine Galatasaray ilkelerini umursamayan bir Başkanımız olursa yine Emre Galatasaray bünyesine alınacak. "O bizim evladımız" denecek. Ve eminimki bügün burada çıldıran öfkelenen Galatasaray taraftarı "aaa bak, vefalı Emre Kulübüne geri döndü" diye bağrına basacak. Onun için bana masal anlatmayın beyler.

Dip not: Maddi krizin temeli olan o yillarda Okan ve Emre Galatasaraya 10ar milyon dolar kazandirarak gitseydi bizim halimiz böyle olurmuydu?

Dip not 2: Emre elden kaçtı diye üzülenlere: Zaten yakın geçmişte yaptığı terbiyesizliklerlen önün gerçek yuvasının hangi takım olduğunu gösterdi. Yakında görürüz FB taraftarlarına "bir baba hindi" çektiridiğini. Hayırlı olsun.

İlkelerine saygı gösteren Galatasaray taraftarı, şimdi sıra sende. Yap bakayım yorumunu. Ama masal anlatma.

doğru sölüosun ben tepkilere kızıyorum emre tepkisine ya gs de mehmet topal ayhan arda linderoth var emre ye gerek var mı yaaaaaaaaaaaa

Bakın şimdi Fenerin transfer politikasına ve düşünün artık emreyi nasil Fb ye gönderdiğinizi :)

FB ve emre pazarlikları henuz bitmemişti Emre aynen Gs yi satamam onlar beni buyuttu besledi söz verdim vs vs oylemi bak şimdi Emre senin için birşey patlatıcaz göreceksin hakkında ne düşünüldüğünü bundan sonra gelirsin yada gelmezsin Fenere ...

Bomba patladı FB New castle la anlaştı Emre Fenerde emre izliyor

Gs taraftarı ahlaksiz ilan etti zaten terbiyessizdi bize beş kuruş kazandirmamişti adam çarptı öldürdü milli maçta golden sonra tribune hareket çekti, Ruhsuz o paraya satar Gs ruhlu olan topcu lazim ne işi var oyle topcunun gs de vs vsvs

Emre gördünmü bak ...

Gördüm hacı abi

Atarmısın şimdi Fenere imzayı

Evet artık Fenerbahçeye gelebilirim ...

Emreye 2 3 gün içinde Fenere gönderen Galatasaraylılardır ...

Buda Fenerin bir transfer polikasıdır ...

Hayırlı olsun ...

Alıntı

ѕσηυη¢υ;2975734' Alıntı:
Bakın şimdi Fenerin transfer politikasına ve düşünün artık emreyi nasil Fb ye gönderdiğinizi :)

FB ve emre pazarlikları henuz bitmemişti Emre aynen Gs yi satamam onlar beni buyuttu besledi söz verdim vs vs oylemi bak şimdi Emre senin için birşey patlatıcaz göreceksin hakkında ne düşünüldüğünü bundan sonra gelirsin yada gelmezsin Fenere ...

Bomba patladı FB New castle la anlaştı Emre Fenerde emre izliyor

Gs taraftarı ahlaksiz ilan etti zaten terbiyessizdi bize beş kuruş kazandirmamişti adam çarptı öldürdü milli maçta golden sonra tribune hareket çekti, Ruhsuz o paraya satar Gs ruhlu olan topcu lazim ne işi var oyle topcunun gs de vs vsvs

Emre gördünmü bak ...

Gördüm hacı abi

Atarmısın şimdi Fenere imzayı

Evet artık Fenerbahçeye gelebilirim ...

Emreye 2 3 gün içinde Fenere gönderen Galatasaraylılardır ...

Buda Fenerin bir transfer polikasıdır ...

Hayırlı olsun ...

Alıntı

fark yapmaz dostum emre fenerin içine konulmuş pimi çekilmiş bir bombadır bu saatten sonra bizim degil sizin emreyi tartışıyor olmanız üzerinde düşünülmesi gereken bir konudur emregelmesin.com siteleri kuranlar onu istemiyoruz diuenlre bu saaten sonra fenerlilerdir....

Yazının çoğu kısmı çok doğru.
Fakat bazı kısımlarında belirttiklerine katılmadım.Bir tanesi bu borç konusu, AIG ye aktarılan paralarla katlanarak büyümüştü.Yani 2 futbolcu satılsaydı AIG ye para gider miydi gitmez miydi bilemiyorum.Çünkü AIG borö bitirmekten çok biraz ortaklık felsefesiydi sanki.

Diğer katılmadığım nokta ise, "terbiyesizlikleriyle gerçek yuvasını belli etti" yorumuydu.

Güzel yazı fakat bilinki Prof. futbolcudur,biz servet i nasıl umursamıyorsak sizde emre yi umursamayın =)

GüzeL bir yazı...
Emre ise $erefsizin Daniskası! Kısaca $öyLe diyebiLiriz "$erefsiz Emre BelözoğLu Yerini buLdu"...
Yakında Fener'ide satar bu 3 kuru$ için hiç merak etmeyin!

Ne kadar kolay insanlara şerefsiz demek. Ne Emre öyle, ne de Tuncay. Ne de işini değiştirenler. Emre 150bin dolara çalışırken iyi. Kupayı alınca maaşını yükselticez deyip 300bin dolar teklif edildiğinde Inter'e 3 milyona gidince kötü, şerefsiz Önce oyuncularınıza hakettiğini verin. Sonra sövmeden önce 10 kere düşünün.

Zamanında adam gibi para verip uzun vadeli kontrat yapsaydınız. Hala takımınızda olabilirdi o zaman.

ѕσηυη¢υ;2975936' Alıntı:
Ne kadar kolay insanlara şerefsiz demek. Ne Emre öyle, ne de Tuncay. Ne de işini değiştirenler. Emre 150bin dolara çalışırken iyi. Kupayı alınca maaşını yükselticez deyip 300bin dolar teklif edildiğinde Inter'e 3 milyona gidince kötü, şerefsiz Önce oyuncularınıza hakettiğini verin. Sonra sövmeden önce 10 kere düşünün.

Zamanında adam gibi para verip uzun vadeli kontrat yapsaydınız. Hala takımınızda olabilirdi o zaman.

Yönetim zamanında bu oyuncuLara önce mukaveLe yapın sonra transfer oLun diyordu kimse bunLarı kuLüpte tutmakta istemiyordu ancak 3 kuru$ için GaLatasaray'ı satan bir oyuncunun yarın fbyi satmayacağı ne maLum ? Garantisini veremezsin! Para boyamı$ bunLarın gözünü ... FutboL , a$k , ruh bunLar için önemLi değiL! BunLar paraya bakar! Adam satar...
Yanadönerdir bunLar!!

Yönetim zamanında bu oyuncuLara önce mukaveLe yapın sonra transfer oLun diyordu kimse bunLarı kuLüpte tutmakta istemiyordu ancak 3 kuru$ için GaLatasaray'ı satan bir oyuncunun yarın fbyi satmayacağı ne maLum ? Garantisini veremezsin! Para boyamı$ bunLarın gözünü ... FutboL , a$k , ruh bunLar için önemLi değiL! BunLar paraya bakar! Adam satar...
Yanadönerdir bunLar!!

300 bin dolarla 3 milyon dolar arasında 3 kuruşmu fark var dostum

300 bin dolarla 3 milyon dolar arasında 3 kuruşmu fark var dostum

AnLatmak istediğim o değiL! Zaten kuLüpte tutmayacakLardı Emre'yi geLin mukaveLe imzaLayın sonra gidin dediLer...Okan La Emre ise bunu dinLemediLer!FormaLite icabı bir mukaveLe imzaLıycakLardı ve iyi bir bonservise defoLup gidecekLerdi ama satıcı Emre ve Okan böyLe yapmadı...
AnLatmak istediğim buydu.
Bir daha anLatayım mı ?

Bİ konuyada benden sonra gel be sonuncu? nasıda bekliyosun gs konularını :S

16 yaşında bizde küçük emreydi...simdi dahada küçüldü.

Çok mutluymuş Çok. Samiyeni var bunun. Aziz tembih eder Kaptan olarak cıkarırlar AliSamiYen'deki maça demedi demeyin:)

azizin paraları...

Yerinde yorumlar yaptıgımı düşünüyorum.Gebzeli ona bakılırsa zamanında Gslı yöneticilerde Fb nin elinden kapmıştı Emre'yi..

Halbuki ne kadar mutluydunuz Emre Belözoğlu'nun sizle ismi anıldıgında
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=313562

İlk mesajımda daha Emre'nin Gslılar tarafından Fb'ye geldiğini alıntı yaparak belirtmiştim.Emre'nin bu transfer hakkında söyleyeceklerini bekleyelim ve görelim:sigara:

ѕσηυη¢υ;2975936' Alıntı:

benim anlamadığım taraf hadi g.s taraftarı yap yorumunu deniooo.. f.b lilerden yorum beklenmioo acıkcası neden halee bu kadar yorumm yapıosun anlamadım.. aldıysanız aldınızz
emreee fenereee hayırlımı hayırsızmı olucek zamanı gelince herkes görecekkkk.. zamanı gelincede f.b yide satarmııı bu da tartısmaya acık bi konuuu..

Emre Gitmiştir Artık Bunun Üzerine Konuşmaya Gerek Yok Sonuçta Emre Belözoğlu Kelimenin Tam Anlamıyla Bitmiştir Bu Saatten Emreden Bi Cacık Olmaz Emre Neden Newcastle'dan Fenerbahçe'ye Gelmiştir Aslında Bunu Herkes Biliyor Fenerlilerde Dahil Hatırlarmısınız Tümer Beşiktaş'tan Fener'e Geldiğinde Aynı Emre'nin Pozisyonundaydı Ve Tümer Fenerde Topu Topu Kaç Maç Yapmıştır Kaç Gol Atmıştır Diğer Bir Açıdanda Bakıcak Olursak Emre Neden Fener'e Gelmiştir Kısmına Gelirsek Emre'nin Yaşı Oldu 28 Ve Son Sene Newcastle'da Toplamda 10 - 90 Dakika Top Oynamamıştır Ve Kelimenin Tam Anlamıyla Futbol Kariyerinde Çivi Gibi Dibe Çakılmıştır Ve Emre'yi Bu Saatten Sonra Hiçbir Kalburüstü Avrupa Takımları Almazlar Ve Fenerbahçe'nin Verdiği Parayı Da Vermezler Kısaca Emre Kendisi Açısından En Kıyak Tercihi Yapmıştır Ama Bu Fener Açısından Da Kıyak Mı Olucak Yoksa Olmayacak Zaman Gösterecek Hayırlısı Olsun Bekleyip Görelim...

ѕσηυη¢υ;2975936' Alıntı:

ßANA MASAL ANLATMA DEDİM SEN GİDİP PAMUK PRENSES OLAYINA GİRMİŞSİN.

Geri