ßa$ka SevdaLaRa KA-PA-LI!

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Sensiz geçen günLeRim yaLan, zoR oLsada bu aşk seni istedi bu kaLp heR an, DudakLaRın umRumda değiL gözLeRin gözLeRime baksın yeteR bana inan, Senin için çekiLen deRdin çiLenin haddi hesabı yok şuan... Son nefesim iLk nefesine muhtaç oLsun, ömRümün en güzeL çiceği seni göRünce soLsun, yeteR ki ömRüm seninLe doLsun, bıRakmak koLay kaLıpta sevmek oLay... Bütün deRdimi çiLemi sana boRçLuyum, ah sen oLmasaydın güzeLim cennete en önde yoLcuydum, DudakLarımdan süzüLen o günahkaR keLimeLeRin hep anavatanı sensin, SeninLe öLeceğim seninLe doLuyum... Senden vazgeçmek mi? Sanmam asLa, Yanımda ağLa kafanı yasLa, SensizLik zor güzeLim bıRakma beni yasta, Seni sensiz yaşadım sensiz mi öLeyim ?

ßy Captain...

DudakLaRın umRumda değiL gözLeRin gözLeRime baksın yeteR bana inan,

cok güzel eline saglık

Cüzdanım esRaR doLu gidiyoRum kumaRa, dünyaLaRı kaybettim ama güLü$ün on numaRa, asmı$ım en güzeL Resmini kaR$ımdaki duvaRa, heR sana bakı$ımda yakaRım bi sigaRa...

canımsın kaRdeşim :E

KaRma' Alıntı:
Cüzdanım esRaR doLu gidiyoRum kumaRa, dünyaLaRı kaybettim ama güLü$ün on numaRa, asmı$ım en güzeL Resmini kaR$ımdaki duvaRa, heR sana bakı$ımda yakaRım bi sigaRa...

superdı kardesım tam benı anlatmıssın hemen msn nıckıme koyuyom bunu =)
helal et =)

KaRma' Alıntı:

Süpermiş bea :saskin

len karma o soz captaın ın degılmı : )))

eLine SağLık Kardeş SüperDi ;)...

Captain süper yazmış yaa...Bayıldım valla...Gönlüne sağlık... =)

elinize sağlık .. çok güsell ..

Geri