Üzgünüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mawerick

Banned
Reaction score
0
Bu gece saat 03:40 civarlarında Camfrog kanalında aldıgım Microfona Cash_13 tarafından el konuldu..
Nedeni o kiş tarafından daha az tanınıyor olmammış...
HackheLL e olan sevgim ve saygımdan dolayı kanalda polemk yaratmadım..
Çünkü arkadaşa yetkiyi DArk vermiş öyle söyledi...Kendisine DArk ın kişilere saygısızca davranmaya izin vereceğini de sanmıorum ama..neyse..

Sorun şu Cash13 isimli şahsa verilen yetki..Kanaldaki User lara Nedensiz kick..ya da ban..Bana yapılmış olan ''SAYGISIZLIK'' gibi mici istemeden block koymak için mi?? sanmıyorum tabbiki...

HackheLL sevgisi diye yazı yazan duygusal yapısı aleni belli olan foruma gönül vermiş bir şahsa yapılan bu olay çok ayıptır...Pm atmak yerine buraya yazıorum umarım ayıp olmaz hickimseye..

Çünkü PM e attığım msj tarafLI olur diye düsündüm..Bu yüzden herkesden özür diliyorum...

Forumu meşgul etmiş belki de salakca bir konu diye düşünenler olabilir ama...Foruma 15 kişi getirmiş..Paylaşım yapmaya çalışan,her yerde HackHeLL in farklılıgından bahseden bir insana yapılmıyacak bir hadiseydi diye düşünüp,psikolojimdeki kırgınlıkdan dolayı bu yazıyı yazıorum...

Bence yetki verilen şahıslara kurallar anlatılmalı..Nasıl Hakkaniyetli bir yönetim şekli sergilenmesi gerektiği anlatılmalı...

Forum siteleri icinde bu kadar kısa sürede bu kadar cok kullanıcıya ulaşan paylaşım sitesinin daha ileriye gitmesinde büyük rol oynayacaktır..

Nacizane düşüncelerim...

Sevgiyle kalın,şiir tadında... :(

5 dk kanala girmedik dj liği bıraktık polemik yarattınız ya ;)

captain +1
ben bana kim yetki vermişse yüzünü hiç bi zaman kara çıkartmam
beni tanıyan tanır bilen bilir bu 1. si
2.si ben sana dedim ki mic sesni çok kısık ses gelmio sen hiç sesini çıkarmadın
bu yüzden mic e el koyfum ve daha ii yapcak olan bi arkadasımız aldı bende almadım.
3.sü sana saygısızlık oldugu için özür diledim orda sen olayı buraya tasıdın e bravo yani
4.cüsü beni bilen bilir dark uygun görürüse bu saatten sonra görevimi alabilir...

Kusura bakma

By CaPTaiN' Alıntı:
5 dk kanala girmedik dj liği bıraktık polemik yarattınız ya ;)

Kusura bakma ama polemik yaratılmasına ben de üzüldüm..

HackheLL in daha iyi yerlere gelmesi icin çalışan insalrdan saygısızlık yapanları ayırt etmek lazım...Kalite detaylarda gizlidir..
Kaldı ki bu detay da diiL...Prensip kavramıyla alakalı..

Hackhell in kalitesi prensip sahibi olan Mod lar ve site yöneticileriyle de alakalı diil
midir?

Onursal Üye olareak nitelendirilen şahıs kendisine verilen ünvandan dolayı bile saygıda kusur etmeyecek bir erdem sahibi kiş olMaLI diye düşünüorum..
Tekrar üzgünüm ama...forumun geleceği için bişiler yapmaya çalışan insanlardan birisiyim diye düşünüorum...

Karar Mod arkadaslara kalmış..Gerekenin yapılacağına eminim..Sesszi kalınacak bir olay değil...

Kizilakrep adlı dostumuz da konu hakkında bilgi sahibidir..gerektiği zaman konuşacağı kanaatindeyim..

mawerick ,,arkadaşım cash kendi kabul etti zaten hata yaptığını ve özür diledi ,,

burda mod olsun, yönetici olsun ,,smıd olsun herkes insan ,,yani hata yapabilir ,,olabilir bu tür şeyler

Camfrog açılalı 2-3 gün anca oldu ,,yawaş yawaş kurallar oluşur ,,olabilir bu tür şeyler ilk başta

ben o zaman sen haklısan haksızlıgımın kurbanı olup görevi devredmeye razıyım
zaten sen daha fazla duran birisin camfrogta saygı duymak gerek hala anlamadım konunun nir buraya geldigini özelime geldin ve haksızlık yaptın dedin evet yaptım çünkü ses gelmiodu dedim.
daha sonra genelde özür diledim sen zaten show yapmaya meraksın giderken demenden belliydi ''ben bu konuyu gerekli yerlere bildircem'' die
şu an radyo çok mutlu isteyen bakabilir :)

kendimi fena hissettim cash in yaptığı saygısızlıktı elinden mikrofonu alıp başkasına vermesi... hakkı olduğuna inanmıorum aynı şey benimde başıma gelebilirdi polemik yaratmaması Mawerick arkadaşın büyüklüğünden kaynaklanıyor olsa gerek sadece daha dikkat okadar büyütülücek bişey yok özür dileyin olay kapansın:D

Ya işinizmi yok bu sorunmudur yani...

X'im kitle konuyu üstadım ;)

Hata olabilir...

tsubasa' Alıntı:
mawerick ,,arkadaşım cash kendi kabul etti zaten hata yaptığını ve özür diledi ,,

burda mod olsun, yönetici olsun ,,smıd olsun herkes insan ,,yani hata yapabilir ,,olabilir bu tür şeyler

Camfrog açılalı 2-3 gün anca oldu ,,yawaş yawaş kurallar oluşur ,,olabilir bu tür şeyler ilk başta

Hata olabilir evet...SAygısızlık ayrı bişey...Bu hata degil ki..saygısızlık..şahısın özeline gidip izin isteseydin sana mici verirdim dedim..

Buna ragmen kanal ortasında dostum kusura bakma...Rigal i daha iyi tanıyorum diye yanıt aldım.....Ben de dedimki HackHell de daha az tanınanların daha cok tanınnanlardan eksileri varidr diye bişey duymadım dedim..olayı kapatıyorum dedim...Sorumlu arkadaslara bildiricem dedim...

IRC kanallarında (Ankara,istanbuL,izmir gibi ki 3 büyük kanaLdI o zamanlar)..Operatorluk yapmıs bir insan olarak Mod ya da Operator yönetici pozisyonundaki yetkili kişi dielim bir insana Baş yönetim tarafından ilk ögretilen user lara saygı ve yardımdır...

Çok güzel söylüosun daha yeni Camfrog diye..ama bu bir yönetim şeklidir..Alt kademedki insanların oldugu her yerde amir pozisyonunda olan bir insan hele ki burası HackHeLL gibi büyük bir forum sitesisyse daha dikkatli olmalı...

Yönetimin yetki verdigi kişi user a kick yada ban atmadan önce uyarı yapmalı..
Ya da benim gibi ''az Tanınmış'' userLara Mikrofonu elinden almadan önce..kusur abkama sen az tanınmış birisin..Çok tanınmışlar varken sana Microfon düşmez..deme cüretini göstermeli...

Rüzgar esmiş DaLI kırmıştır.

KiZiLaKReP' Alıntı:
tamam mawerick konuyu kapatalım birdaha olmaz ok:S

Rüzgar esmiş DaLI kırmıştır..Bundan sonra çıkacak olan güneşin DAL' a faydası yoktur...

Kaliteyi düşüren insanlar diiL midir zaten?Bu gün Avrupa Topluluğuna girmemizi engelleyen olaylar,Avrupa Birliğinin karşisına çıkartılan eski olaylar değil midir?
Sonuç??

Yani ben bugün tatmin olsam bile Aynı yetkili muhterem başka mağsum insanları sebepsiz kicklerken ya da banlarken ya da Microfonu elinden alıp hevesini kırdığı insanlar ne olacak?

Hepsinden tek tek özür mü dileyecek??
Ya da her seferinde yaptığı hata yönetim tarafından Hoş mu görülecek sırf User lardan daha cok tanınıyor diye??

DEvlet dairesi gibi Torpilli insanlar mekanı mı olarak göreceğiz...
Yazık..
Ben Hackhell e girip duygularımı anlattığım yazımdaki duyguları sonuna kdar yaşadım,bir şeyleri dile getiriyorsam bu burdkai ortamın demokratik bir ortam olmasından ve Hackhell in kalitesinden ötürüdür..

Sonuç olarak Mod arkadaslardan sunu Rica ediyorum..

__Lütfen yetki verdiğiniz insanlara burada Mod olmanın ne kadar zor bir olay olduğundan cok ''Mod luk Görevleri ve SAYGI....USER yani Kullanici seviyesindeki insanlara yardımın Modlugun Başlangıcı olmasından bahsedin...

Buranın paylaşım diyarı ve Kalitesi belli olan bir forum sitesi olmasından dolayı Yetenek ve kabiliyetlerin,SAYGININ ön plana alınmasının gerekliliği anlatılmaLI..

Sevgiyle Kalın Şiir tadında..

son bişey unuttum yaf dogru :)
sen ilk oldun micini aldıgım :)
way be ne mic miş adam tam abd agzı ile yorum yaptı...neyse dedigim gibi beni bilenler bilir
kanalda kimseye karısmayan biriyim bunu kanala sorabiliriz.
ha bu arada sanada tesekkür etmememin nedeni bi mic mevzusunu abd ye kadar baglamandı :)ben susar mawerick konusmaya dewam edebilir şiir tadında..

ufak bi tatsızlık yaşanmış bunu belirtmişsin. sonuçta cash te sana üzgün olduğunu sölemiş bu kadar çok büyütecek bişey olmasa gerek. yeni açılan bi başlık zamanla kurallar oturur başta yaşanır böle şeyler. anlıyorum biraz kırgın olduğundan böle şeyler yazmışsın ama cash te durumu belirtti ve böyle bi mevzu yüzünden görevini bırakması anlamsız olur. bence ikinizde birbirinizden özür dileyerek konuyu kapatabilirsiniz mutlu son olsun dimi?

arkadaşlar walal konuyu kapatacaktım ama ilk açıldığında şimdi özelden bir sürü mesaj gelecekti bu saatte konu alanı tez çalışmam ı vermek için makale okuyup duruyorum onca çeviri yapıyoruz ama ne diyorsunuz anlamıyorum yaa bi mikrofon altı üstü ses kısıkmış alacağını sana söyleyip almış sonra hata yapptığı anlamış özür dilemiş başka yapılacak ne var benim iq tıkandı neyse konu kapandı...

hepinizde haksızsınız işte : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri