Üye Kulanıcı adı ve Kulanıcı Başlıgı Degiştirme!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurallar
1:.) En az 1000 mesajınız ve 500 teşekkürünüz olmalıdır.
2:.) Kulanıcı Başlıgınız Küfür ,Site reklamı, argo kelimeler (kolumdaki façaizi bi kaşar hatırasıdır örn =) olmamalıdır
3:.) pazarlık yok şu kadar mesajım var olmaz mı gibi şeyler istemiyorum tanıdık pm ile kafa şişirme yok..
4:.) Kulanıcı Başlıklarınız ve kulanıcı adınız Bi kerelige mahsus degiştirilicektir.

güzel bi uygulama tşkl.. üye adım dan mennunum böyle kalsın mesaj gönderme konusunda gelince fazla pc ile uğraşmıyorum anladım kadarıyla paylaşım isteniliyo ama ben aradımı burda buluyorum farklı bişi bulursam paylaşırım paylaşım zorunlumudur aksi takdirde üyelik silinicekmidir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Kurallar
1:.) En az 1000 mesajınız ve 500 teşekkürünüz olmalıdır.
2:.) Kulanıcı Başlıgınız Küfür ,Site reklamı, argo kelimeler (kolumdaki façaizi bi kaşar hatırasıdır örn =) olmamalıdır
3:.) pazarlık yok şu kadar mesajım var olmaz mı gibi şeyler istemiyorum tanıdık pm ile kafa şişirme yok..
4:.) Kulanıcı Başlıklarınız ve kulanıcı adınız Bi kerelige mahsus degiştirilicektir.

güzel bi uygulama tşkl.. üye adım dan mennunum böyle kalsın mesaj gönderme konusunda gelince fazla pc ile uğraşmıyorum anladım kadarıyla paylaşım isteniliyo ama ben aradımı burda buluyorum farklı bişi bulursam paylaşırım paylaşım zorunlumudur aksi takdirde üyelik silinicekmidir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

kesinlikle hayır paylaşım zorumlu degil amacımız ragbetti artırmak insanlara paylaşım şevkini tatırmak üyeliginiz kurallara uydugunuz sürece hackhell hayatı boyunca baki kalıcaktır..

ne konuştun be abi .. helal olsun valla ..

selam solariz abi nickim degişmedi daha :(..

_мαѕυм_ şeklinde olursa cok sevinirim...şimdiden cok sagolun...

Solariz abi benim adımı '''''' γοuиg_Łovε ''''''''
yaparmısın ltf ya

solarız ltf hıc nıck ıme deıstırmedım 1 kerelık ltf yaa adım

''''' γοuиg_Łovε ''''' olsun LTF

fyonb oLan kuLLanıcı adımın Fуσηв oLarak değiştiriLmesini rica ediyorum...kolay geLsin...iyi çaLışmaLar...

Ķάζάή Ąś‡Ķ​

Nickimin Bu Şekilde Değişmesini İsityorum..

Tesekkurler Solariz

Bilgi için Tşler Sagol Solariz

Kullanıcı adımın KıRmızıKız olarak değişmesini rica ediyorum :melek

teşekkürler..

edit : teşekkürler Solariz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri