Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben yonetıcelerı tanımıyorum onun ıcın kım karısık kım karmasık kım sade bılemıcem :goz:
sımdı formuzun en huzunlusu ha bıre aglar kagıt mendıl (selpak demıyorum reklam olmasın dıye ) satıslarını o patlatır...........ona alabılecegınız en ıyı hedıye budur kım bu formumuzun uysesı......... benımkısı de laf tanı formuzun uyesı olacak dımı :goz:
oyle bır uyemız mevcut degıl aradıgınız yondekı butun hattalr doludur THE PERSON YOU ....
o hep abaza o dogdugundan berı abaza ...........onu tamamlayan kıslık bu ABAZA hayatta olabıldı tek sey basardıgı tek sey abazalık...................kım bu
bas harfı SEXY_MAMMA gercı bas harfıne gerek yoktu.............sız genede bulurdunuz ama ben vereyım dedım
oyunumuz tıkanmasın
kendisi süper bi moderatortur ayrıca benim bitaneimdir kankamdır forum oyunlarınn en sözü gecen insanlarından biridir....kim buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
? bi kopya vereyım yengemdir aynı zamanda