Üye bulmaca

ben yonetıcelerı tanımıyorum onun ıcın kım karısık kım karmasık kım sade bılemıcem :goz:

sımdı formuzun en huzunlusu ha bıre aglar kagıt mendıl (selpak demıyorum reklam olmasın dıye :p) satıslarını o patlatır...........ona alabılecegınız en ıyı hedıye budur kım bu formumuzun uysesı.........:p benımkısı de laf tanı formuzun uyesı olacak dımı :goz:

oyle bır uyemız mevcut degıl aradıgınız yondekı butun hattalr doludur THE PERSON YOU ....

o hep abaza o dogdugundan berı abaza ...........onu tamamlayan kıslık bu ABAZA hayatta olabıldı tek sey basardıgı tek sey abazalık...................kım bu

bas harfı SEXY_MAMMA gercı bas harfıne gerek yoktu.............sız genede bulurdunuz ama ben vereyım dedım :p :p

________dayak ısteyen bırı o benım ama kıyamaz bana__________:goz:

sımdı formda genellılle bana hayranlıgı ıle tanınan bır uyemız..........bılıyorum cok var ama sın en hayranını yazınız lutfen :p :p :p :p :p :p :p

ben değilim onu söleyimde oyunlarda iyi post kasmışşsın sen bea :D :D :D :D :D

sirine........odur o

sımdıkı kullanıcımız ıcın hıkaye bolumun degısılmez kalemı..........susmayan ve susturulamayan yazar

ayrıca form oyunları tatlı kızı :goz: bas harfı f

infitualte odur...o :p herhalde odur

sırada ıse genellıkle hep bırılerıne sarkı hedıye eder ama ne hıkmetse kımsenın yasını bılemez hatta bu dalda mastır falan yapmıstır kımdır bu ??? :p :p

1sc0rp!tX dir o :D

şimdi maviyi çok seven bir kız diyim :D baş harfi B

blue_girl tabikide
çok koyu beşiktaşlı bi üyemiz sanırım şu an banlı

İnfatuate....

Kendini kovboy sanan deli ? :D

Geri